×
×

کودک نابغه ای به نام آرات حسینی

  • کد نوشته: 343086
  • موسیقی ایرانیان
  • سه شنبه, ۸ام بهمن ۱۳۹۸
  • ۰
  • کودک نابغه ای به نام آرات حسینی

  • آرات حسینی متولد ۸ مهر ۱۳۹۲ در بابل یک نابغه ورزشی است. این اعجوبه با مربیگری پدر از سن یک سالگی فعالیت خود را بدون هیچ گونه حامی، در ژیمناستیک و آکروبات شروع کرده و مورد تحسین و تعجب جهان قرار گرفت و بارها برای شوهای تلویزیونی به کشور چین دعوت شد اما حدود ۲ سال پیش به صورت حرفه ای به سمت فوتبال کشیده شد و اکنون به انگلستان مهاجرت کرده است.

    برای اینکه شما هم کودکتان را به سوی ورزشکار شدن سوق بدهید چند پیشنهاد برایتان داریم که می توانید به صورت روزانه با کودکتان در خانه انجام دهید:

    گرم‌کردن با بازی
    ابتدا اجازه دهید کودک چند دقیقه بازی کند، بدود، بالا و پایین بپرد، بعد با او آرام حرکات کششی بالا و پایین تنه را انجام دهید و هر حرکت را ۲ ست، در حد توان کودک انجام دهید. حرکات کششی مناسب کودک را می توانید در سایت های مختلف پیدا کنید و با توجه به سن و قدرت فیزیکی کودک کم و زیاد کنید.

     طناب زدن
    برای طناب‌ زدن ابتدا باید به کودک آموزش دهید و اجازه دهید چند بار به تنهایی انجام دهد شما فقط از پشت سر مراقب باشید.این حرکت انگشتان دست، دست‌ها، رو و پشت پاها را درگیر و تقویت می‌‌کند.

    بارفیکس
    کمک کنید کودک با هر دو دست از میله بارفیکس آویزان شود و در حد توان، خودش را آویزان نگه دارد. در طول انجام حرکت از پشت مراقب باشید و با ۲ دست کنار بدن کودک را به آرامی نگه دارید.
    این حرکت به کشیدگی اندام، درگیر شدن بسیاری از عضلات و تقویت قوای جسمی و اعتماد به نفس کودک کمک می‌کند.

    دراز و نشست
    برای دراز و نشست، دست‌های کودک را بگیرید و به او بگویید برای بالا آمدن کمی از دستان شما کمک بگیرد. توجه داشته باشید حرکت برگشت به پایین آرام انجام شود.
    این حرکت عضلات شکمی کودک را تقویت می‌کند و باعث بهتر ایستادن، جلوگیری از گودی کمر و جلو نیامدن شکم می‌شود.

    شنا
    برای حرکت شنا رفتن روی دست‌ها، با ۲ دست خود کودک را از زیر سینه و دست‌هایش بگیرید و آرام به کمک خود کودک، او را بالا بیاورید و در برگشت آرام کنترل کنید.این حرکت عضلات سینه، دست‌‌ها و پشت را تقویت می‌کند.
    در کنار این فعالیت های خانگی با نظرخواهی از فرزندتان او را به کلاس های وزشی مورد علاقه اش ببرید تا آغازگر ورزش حرفه ایش زیر نظر مربی باشید.

    چطور کودک را مانند آرات به فوتبال علاقه مند کنید؟
    گام ۱
    کودک از زمانی که راه رفتن بیاموزد می تواند با توپ بازی کند و کم کم با توپ انس بگیرد اما زمان مناسب برای کلاس رفتن حدود ۴ سالگیست، قبل از شروع هر نوع تمرینی، با مراجعه به پزشک و داشتن سوابق پزشکی برای وی، مطمئن شوید که کودک تان از صحت کامل بدنی برخوردار باشد. اگر کودکی برای مثال، سابقه بیماری آسم در خانواده داشته باشد، باید به او فرصت داد که قبل از دویدن، کمی دور زمین آرام راه برود و خود را گرم کند.

    گام ۲
    از پایه شروع کنید: دفاع، تکل، پاس کاری و دریافت. حرکات را ابتدا بسیار آرام و دفعات بعد، به صورت معمول، برای آنها توضیح دهید. کودک زمانی که نمونه ای خوب دریافت می کند، بهتر چیزی را می آموزد. در این مرحله نگران سرعت نباشید، مطمئنا مدتی بعد این موضوع حل خواهد شد. به کیفیت کار و تمرینات اهمیت دهید. در صورت امکان، حرکات پیچیده چون ضربه آزاد و حمله سریع را در این مرحله کنار بگذارید؛ هرچه تمرینات در هر مرحله کمتر تنوع داشته باشد، کیفیت یادگیری هر حرکت بیشتر خواهد بود.

    گام ۳
    تمرینات اولیه باید براساس شرطی سازی انجام شود. اگرچه کودکان ۷ تا ۱۴ سال، منبع بی انتهایی از انرژی هستند، فعالیت طولانی مدت در یک بازی فوتبال برایشان تعریف شده نمی باشد. همیشه ابتدا تمرینات گرم کردن را به کودک بدهید و تمرین استقامت را با آموزش اصول مقدماتی در شرایط شبیه سازی شده ی بازی، به آنها بیاموزید.

    گام ۴
    شرطی سازی را ادامه دهید، اما حرکات دفاعی و حمله را نیز به او آموزش دهید. حرکات دشوار را کار نکنید. اغلب کودکان تمرینات فوتبال را با دانش قبلی تقریبا پایینی آغاز می کنند و اطلاعات بیش از اندازه آنها را پریشان می کند.

    گام ۵
    زمانی که کودک با آرایش تیمی و حرکات آشنا شد، چند بازی ساده، هم با پاس و هم دریافت، به او آموزش دهید. مثل همیشه، چندان تکنیکی و دشوار با او کار نکنید. هر از گاهی به او بازی دهید تا شرایط یک بازی واقعی برایش شبیه سازی شود و حرکات بازی در ذهن کودک نقش بندد.

    نکات و هشدارها
    شور و شوق مسری است، مخصوصا در کودکان. علاقه خودتان به بازی را نیز به کودک نشان دهید. اگر تیمی را مربی گری می کنید، باید ارتباط خوبی با والدین کودک داشته باشید تا مشکلات احتمالی پیش نیاید.
    به یاد داشته باشید که کودک نمونه کاملا مشابهی با یک بزرگسال نیست و نباید به او زیاد تمرین داد. هیچ گاه ورزشی که به یک بزرگسال داده می شود را به کودک مخصوصا زیر ۷ سال ندهید. هیچ گاه زمانی بیش از اندازه را صرف یک اصل خاص نکنید، چرا که کودک زده می شود. تمرینات را متنوع کنید تا توجه کودک بیشتر جلب شود.

    https://musiceiranian.ir/?p=343086
       
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *