جان ویلیامز، آهنگساز ۹۰ساله آمریکایی شب گذشته برای پنجاه و سومین بار در فهرست نامزدهای جوایز اسکار قرار گرفت.
علی رهبری روز جمعه ـ ۳۰ دی ماه ـ همراه با ارکستر سمفونیک تئاتر مارینسکی در سنت پترزبورگ به روی صحنه رفت.
استاد علی اکبرپوراسطلخی؛ موسیقیدان پیشکسوت کشورمان در سن ۸۸ سالگی دار فانی را وداع گفت. این در حالی ست که این هنرمند فقید صبح پنجشنبه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد.
علی مغازه ای؛ یکی از پژوهشگران موسیقی نواحی ایران، خبر درگذشت محمدعلی دلپذیر استاد دهل تربت جام و یکی از ذخایر موسیقی منطقۀ شرق خراسان را در قالب متنی منتشر کرد.
«استیون اسپیلبرگ» و «جان ویلیامز» در مراسمی که به مناسبت نیم قرن همکاری این کارگردان و آهنگساز در سینماتک آمریکا و با عنوان «اسپیلبرگ/ویلیامز: ۵۰ سال موسیقی و فیلم» برگزار شد، شرکت کردند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیات امنای بنیاد فرهنگی و هنری رودکی در حکمی، مهدی سالم را بهعنوان مدیرعامل این بنیاد منصوب کردند.
علیاکبر اصلانی کتولی یکی از آخرین بازماندگان راویان صادق موسیقی خطه گلستان است. او چندسالیست درگیر بیماریست و چندی پیش تحت عمل جراحی قرار گرفت. او با وجود مشکلات جسمی همچنان تلاش دارد روی صحنه به اجرای برنامه بپردازد…
آلبوم موسیقی مقامی «طرز رستم» از زنده یاد استاد یدالله تیموری، بصورت دیجیتال منتشر شده و در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
اگر مخاطب عام موسیقی هم باشیم احتمالا چند بازی واژه «سولیست» را شنیدهایم اما کمتر افرادی از اهمیت وجودی او در ارکسترها و کنسرت ها اطلاع دارند. مهرداد غلامی (نوازنده فلوت) درباره این مقوله صحبت کرد و به موضوع نوازندگی سازهای بادی برنجی در ایران پرداخت.
آلبوم بی کلام «صدای آخر دنیا» از مسعود ارزانلو، بصورت دیجیتال منتشر شده و در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
دبیرخانه جشنواره ملی هنری بانوی ایرانی از فرصت یک هفته ای پایانی برای ارسال آثار به این جشنواره خبر داد.
معاون پژوهشی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی درباره معیار این انجمن برای تقدیر از یک چهره به عنوان شخصیتی در زمره مشاهیر ایران میگوید: اینکه در نهایت چه کسی به عنوان یک فرد مفاخری و مشاهیری انتخاب میشود یک سوال اساسی است.
تازه ترین اثر تالیفی در حوزه موسیقی از آهنگساز و نوازنده شناخته شده کشورمان استاد ارشد تهماسبی، تحت عنوان «خنیاگر غمگین» راهی بازار موسیقی شد.
کمتر از نیم قرن است که ساز کوبهای آیینی دف از چهارچوب خانقاهها خارج شده و ماهیتی شهری یافته است. خلیفه منصور مرادی نوازنده دف که یکی از قدیمیترین گروههای دف سنندج را سرپرستی میکند، درباره اهمیت سنتها و اصول و قواعد این ساز آیینی و اهمیت آن در عرصه بینالمللی گفت.
درست نیست که بگوییم موسیقی ایرانی مشکل دارد. این، ما مجریان موسیقی ایرانی هستیم که مشکل داریم و موضوع مهم دیگر عدم وجود تبلیغات است.