×
×

«تا زمانی که پدرم زنده بود کسی سراغی از او نگرفت»

  • کد نوشته: 178131
  • موسیقی ایرانیان
  • سه شنبه, ۲۸ام فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • فرزند سیدخلف موسوی- خواننده و نوازنده موسیقی اقوام اهواز- می‌گوید: تا زمانی که پدرم زنده بود کسی سراغی از او نگرفت حالا که از دنیا رفته است با ما تماس می‌گیرند و درباره او می‌پرسند در حالی‌که هیچ مسئولی حتی در مراسم تشییع پدرم نیز شرکت نکرد. سعید موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: […]

    «تا زمانی که پدرم زنده بود کسی سراغی از او نگرفت»
  • فرزند سیدخلف موسوی- خواننده و نوازنده موسیقی اقوام اهواز- می‌گوید: تا زمانی که پدرم زنده بود کسی سراغی از او نگرفت حالا که از دنیا رفته است با ما تماس می‌گیرند و درباره او می‌پرسند در حالی‌که هیچ مسئولی حتی در مراسم تشییع پدرم نیز شرکت نکرد.

    سعید موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: پدرم روز پنجشنبه ۲۳ فروردین ماه بر اثر ایست قلبی از دنیا رفت و پیکر او روز جمعه ۲۵ فروردین ماه در قبرستان عشایر جهاد اهواز آرام گرفت.

    او با بیان اینکه پدرش در سن ۵۵ سالگی از دنیا رفت، گفت: این هنرمند تسلط کامل به نوازندگی و خوانندگی داشت و حتی شعر هم می‌گفت و در کشورهای عراق و کویت طرفدار داشت.

    فرزند ارشد سید خلف موسوی با بیان اینکه در حال حاضر آمادگی برگزاری مراسمی برای آن مرحوم نداریم، اظهار کرد: به محض مشخص شدن تاریخ و جای مراسم، روز و ساعت آن را اعلام می‌کنیم.

    موسوی با بیان اینکه چهار فرزند، دو پسر و دو دختر از پدرم به جا مانده است، اظهار کرد: تنها من نوازندگی را از پدرم یاد گرفتم و سنتور می‌زنم. پدرم خودش خوانندگی و نوازندگی را یاد گرفت و کسی را به عنوان مربی نداشت.

    او افزود: تنها منبع درآمد پدرم خوانندگی و نوازندگی در مراسم عروسی بود که برای این کار ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان دریافت می‌کرد. نه از جای خاصی حقوق می‌گرفت و نه شرایطی برای او فراهم بود تا بتواند شاگرد تربیت کند.

    به گزارش ایسنا، سید خلف موسوی معروف به ابوسعد در چند حوزه تخصص داشت و نوازنده ویولون، سنتور و تمپو بود. او در کنار نوازندگی، خوانندگی، شاعری و آهنگسازی را نیز انجام می‌داد و به عبارتی یک هنرمند همه فن حریف بود. به باور برخی از اهالی موسیقی او که صاحب سبک بود، توانست زیباترین صداها را از سازهایش خلق کند.

    موسوی از سال ۱۳۵۷ همکاری هنری خود را با سعید کعبی معروف به ابو حاتم، ابوسعید هواشمی، احمد زرگانی، ضاحی، خلیل عبیداوی، یونس خلف و … شروع کرد و توانست در جشنواره‌های ملی مختلفی ازجمله جشنواره موسیقی نواحی استان کرمان به همراه هنرمندان همچون مرحوم محمد شهابی، سعید کعبی، ابوسعید هواشمی و ستارعبدالخانی شرکت کند.

    از بین مقام‌ها، نغمه‌ها و سبک‌های موسیقی مردم عرب ایران تنها سبک موسیقی علوانیه در فهرست میراث ناملموس به ثبت رسیده است، به همین دلیل فعالان میراث فرهنگی و موسیقی این منطقه درخواست دارند موسیقی اصیل مردم عرب زبان اهواز ثبت ملی شود.

    https://musiceiranian.ir/?p=178131
       
    برچسب ها سیدخلف موسوی

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *