×
×

شعرهای مولانا ویدیوآرت شد

  • کد نوشته: 64278
  • موسیقی ایرانیان
  • سه شنبه, ۴ام آذر ۱۳۹۳
  • ۰
  • آهنگساز، نوازنده و رهبر گروه موسیقی «فوژان» از آماده سازی چند اثر موسیقایی و ویدیو آرت و همچنین برگزاری کنسرتی متفاوت از آلبوم موسیقایی «بوم» خبر داد. حمیدرضا دیبازر در تشریح تازه ترین فعالیت‌های موسیقایی خود توضیح داد: با توجه به مسئولیت اخیری که در دانشکده موسیقی دانشگاه هنر به من واگذار شده به دلیل […]

    شعرهای مولانا ویدیوآرت شد
  • ۷۰۹۳۵۴ (۱)آهنگساز، نوازنده و رهبر گروه موسیقی «فوژان» از آماده سازی چند اثر موسیقایی و ویدیو آرت و همچنین برگزاری کنسرتی متفاوت از آلبوم موسیقایی «بوم» خبر داد.

    حمیدرضا دیبازر در تشریح تازه ترین فعالیت‌های موسیقایی خود توضیح داد: با توجه به مسئولیت اخیری که در دانشکده موسیقی دانشگاه هنر به من واگذار شده به دلیل تعلق خاطری که به محیط دانشگاه دارم تمام توجه و فعالیت خود را معطوف به این فضا کردم اما همزمان با این فعالیت‌ها، برنامه های مختلفی را برای آماده سازی و پیش‌تولید دارم که خیلی هم از فضای اجرای موسیقی جدا نشوم.

    وی ادامه داد: یکی از کارهایی که به شدت پیگیر تولید آن هستم، خوانشی متفاوت از آثار منتخب شاعران معاصر ایران از جمله نیما یوشیج، هوشنگ ابتهاج، فروغ فرخزاد، محمدرضا شفیعی کدکنی، احمد شاملو و دیگر بزرگان است که مراحل پیش تولید آن را آغاز کرده ام و تصور می کنم با توجه به محتوای کار، از آثاری باشد که می تواند برای مخاطبان موسیقی اثر جالب توجهی باشد.

    آهنگساز، نوازنده و رهبر گروه موسیقی فوژان تاکید کرد:‌ در راستای توجه بیشتر به دنیای ادبیات و پیوند آن با موسیقی در سفری که دولتمند خلف خواننده شهیر تاجیکستانی به تهران داشت با او اثری را برگرفته از اشعار مولانا ضبط کردیم که کار بسیار خوبی از آب درآمد و تصمیم داریم به زودی آن را نیز در قالب یک ویدیو آرت به مخاطبان معرفی کنیم.

    دیبازر که با آلبوم «جزیره پرواز» و «بوم» به مخاطبان موسیقی معرفی شد به انتشار جلد دوم «جزیره پرواز» اشاره کرد و گفت: با توجه به اتفاقاتی که در این آلبوم به لحاظ محتوا افتاد تصمیم گرفتم کار دیگری را با همین نام آغاز کنم چراکه این اثر جدید پیوندی با کار قبلی دارد که لازم بود حتما به همین عنوان تولید شود. هم اکنون ۹۰ در صد از مراحل میکس و مسترینگ آلبوم «جزیره پرواز ۲» انجام شده است و علاوه بر آن در حال تهیه ویدئو آرتی مرتبط با آن هستیم.

    وی از تولید آلبوم دیگری با نام «کنج» خبر داد و بیان کرد: آلبوم «کنج» را هم به یاد مادرم ساخته‌ام که سه اثر از موسیقی-فیلم‌هایی را که تا به حال ارائه داده‌ام در آن گنجانده‌ام این در حالی است که موضوع مجموعه دارای تمی اجتماعی است که اگر بتوانم ناشر خوبی برای آن پیدا کنم کار را به زودی وارد بازار موسیقی خواهم کرد.

    رییس دانشکده موسیقی دانشگاه هنر که چندی پیش در یکی از جشنواره های هنری کشور یونان با ویدئو آرت «زنگار هستی» جایزه اول را دریافت کرده بود در بخش دیگری از صحبت‌های خود به برگزاری دور تازه کنسرت های آلبوم «بوم» با شکل و شمایلی جدید اشاره کرد و گفت: تصمیم دارم کنسرتی را با استفاده از قطعات منتشر شده در آلبوم «بوم» برگزار کنم که این بار با طرح کاملا جدید و متفاوت هم به لحظا محتوا و هم به لحاظ صنایع دیگری چون نور، صدا، صحنه و لباس خواهد بود و اگر بتوانم وقت مناسبی پیدا کنم این کنسرت در تالار وحدت برگزار می شود.

    حمیدرضا دیبازر متولد سال ۱۳۵۰ در تهران فارغ التحصیل اولین دوره کارشناسی ارشد آهنگسازی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر، فعالیت آهنگسازی خود را با ساخت دوئِتی برای هورن آغاز کرد. او پس از فارغ­التحصیلی از هنرستان با ساز تخصصی فرِنچ هورن (زیر نظر شریف لطفی) وارد دانشکدهٔ موسیقی دانشگاه هنر شد و رشته تخصصی آهنگسازی را (زیر نظر احمد پژمان) با ساخت قطعۀ عروج (برای اُرکِستر سَمفونیک) به پایان برد.

    پس از تجربیات متنوع آهنگسازی از جمله ساخت موسیقی برای سریال­های تلویزیونی، فیلم کوتاه و بلند و همچنین ساخت آثار سَمفونیک، مجلسی، الکترونیک و کُرال، زمینۀ مناسبی را برای طراحی گروه فوژان با اندیشۀ تلفیق اصوات آکُستیک و الکترونیک، ایجاد کرد.

    این هنرمند ضمن تولید آلبوم جزیرۀ پرواز با مضمون صلح جهانی، کنسرت­هایی را با اُرکِستر فوژان برگزار و رهبری کرد. وی پس از اتمام دورۀ کارشناسی ارشد با پایان­ نامۀ برتر، فعالیت خود را به عنوان یکی از اولین آهنگسازان تلفیقی با پشتوانۀ آکادمیک، ادامه داده و تا کنون جوایزی را از جمله جایزه اول آهنگسازی در دومین فستیوال فرهنگی مهر و جایزه مسابقۀ آهنگسازی ورزش و آواز کمیتۀ بین المللی المپیک IOC در بازی­‌های المپیک ۲۰۰۸ پکن، کسب کرده است.

    کوینتِت برای سازهای بادی چوبی به یاد مرتضی حنانه، ۱۳۶۸ (تالار رودکی به رهبری دیبازر)، میناتورهایی برای پیانو، ۱۳۷۳ (تالار رودکی به نوازندگی کاوه صالحی)، کوارتِت زهی، ۱۳۸۰ (فرهنگسرای ارسباران به نوازندگی کوارتِت تهران)، مولود برای پیانو، دَف و گروه کُر بر اساس اشعاری از مولانا، ۱۳۷۵ (فرهنگسرای ارسباران به رهبری علی باستانی­نژاد)، جزیرۀ پرواز، ۱۳۷۷ (تالار فارابی، فرهنگسرای ارسباران، فرهنگسرای بهمن، سالن همایش های بین­المللی صدا و سیما و فرهنگسرای نیاوران به رهبری دیبازر) و موومان سَمفونیک ۱۳۷۹ (تالار وحدت، توسط اُرکِستر فیلارمونیک تهران به رهبری شریف لطفی) از جمله آثاری هستند که از وی روی صحنه اجرا شده است.

    https://musiceiranian.ir/?p=64278
       
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *