موسیقی ایرانیان – حمیده موسوی: امیر عباس ستایشگر، به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره «مجمع صنفی مدیران مؤسسات تهیه، تولید و تکثیر آثار صوتی» و سخنگوی این مجموعه، به تشریح برخی اهداف و جزئیات دیگری از اولین گردهمآیی انجام شده در سالن وزارت کشور پرداخت.
وی در گفتگو با خبرنگار «موسیقی ایرانیان» عنوان کرد: «بعداز ظهر سه شنبه، ۲۳ تیرماه سال جاری، نخستین جلسهء این مجمع با حضور «بابک چمن آرا»، «مهدی کاشی»، «محمد رضا خانزاده»،«صدرالدین حسین خانی»، «محسن رجب پور»، «رامین صدیقی»، «علی عزیزی»،«امیر عباس ستایشگر»،«سید افشین معصومی» و« عاصفه فندرسکی» به عنوان کاندیداتورهای این مجمع و جمعی از مدیران و نمایندگان مؤسسات، در سالن وزارت کشور برگزار شد.»
ستایشگر همچنین افزود: «می توان اینگونه بیان کرد که تا به امروز مجمع صنفی ناشران در موسیقی کشور نداشته ایم و با اطمینان میتوان این مجمع را اولین مجمع صنفی تشکیل شده با نظارت وزارت کشور معرفی کرد. لازم است اشاره کنم اعضای هیأت مؤسس این مجمع از ۱۳۸۸ به دنبال تحقق این اتفاق بوده اند و در نهایت توانستند مصوبهء آن را به تازگی از کمیسیون دریافت نمایند.»
وی با اشاره به برخی از اهداف ارائه شده در اولین نشست این مجمع ادامه داد: «اولین قدم مهمی که در این مجمع باید صورت گیرد ثبت اساسنامه است. البته در جلسهء روز سه شنبه اساسنامه به تأیید کل اعضا و نمایندهء وزارت کشور در آمده است لیکن به دنبال ثبت رسمی آن نیز هستیم. از دیگر اهداف این مجمع نیز می توانم به حفظ و حمایت از حقوق اعضای صنف اشاره نمایم. تسهیلات رفاهی، مالی و معیشتی اعضاء، در نظر گرفتن صندوق تعاونی برای آن ها در جهت سرمایه گذاری اعتباری، اقتصادی و بانکی، انتشار نشریهء تخصصی، تهیهء جزوه های صنعت نشر، آشنا کردن همکارانمان با قوانین و مالکیت اقتصاد نشر، راه اندازی سایت اینترنتی و سامانهء اطلاعات نشر آثار موسیقی، برگزاری همایش ها، سمینارها و جشنواره ها و از همه مهمتر واگذاری اختیارات و تصمیم گیری های مربوط به تولید، اشاعه و نشر آثار موسیقایی به این صنف می باشد. یعنی آنچه که تا به امروز به دلیل عدم وجود این صنف، در حوزهء دولت و وزارت ارشاد صورت می گرفته است که اخذ و اعطای مجوز از جملهء این اختیارات است و در مورد آن در اساسنامه، قوانینی وضع شده و به پیش بینی آن نیز پرداخته ایم که طی برگزاری جلساتی با معاونت هنری بتوانیم شرایط اعطای مجوز را به حیطهء نظارت مجمع وارد کرده و در آنجا به بررسی آن بپردازیم که این مهم منوط به موافقت متولیان و بررسی دقیق کلیهء جوانب توسط اعضا و معاونت هنری می باشد. امکانات رفاهی فوق الذکر مختص اعضای این مجمع می باشد لیکن در اساسنامه چند بند وجود دارد که می توانیم در آن بندها کانون های جدیدی را بیفزاییم و تخصص های دیگری از عرصهء موسیقی را به عنوان زیر مجموعهء صنف در نظر بگیریم. به این معنا که ما اگر بتوانیم به طور مثال در جهت خریداری محصولات اعضای صنف با برخی ارگان های ذیربط به توافق برسیم، این اقدام خود به خود یک گردش مالی ایجاد کرده و به طرف مؤلف سود مالی می رساند.»
امیر عباس ستایشگر در پایان خاطر نشان کرد: «اولین جلسه هیأت مدیره تشکیل گردیده که جزئیات آن در خبرهای آتی اعلام خواهد شد.»
شایان ذکر است که طی نخستین نشست این مجمع بابک چمن آرا -با بالاترین رأی- محسن رجب پور، رامین صدیقی، مهدی کاشی و امیرعباس ستایشگر، بیشترین آراء را کسب و به عنوان اولین هئیت مدیرهء مجمع ناشران انتخاب شده اند. همچنین صدرالدین حسین خانی و عاصمه فندرسکی به عنوان اعضای علی البدل هیأت مدیره، علی عزیزی به عنوان بازرس اصلی و سید افشین معصومی بعنوان بازرس علی البدل به مدت سه سال فعالیت خواهند داشت.
دیدگاهتان را بنویسید