نه گروه موسیقی، ساز خود را در چهارمین روز جشنواره موسیقی فجر و در پنج سالن کنسرت کوک خواهند کرد، دیروز نیز اجراهای «سالار عقیلی و گروه وزیری»، «مجید درخشانی به همراه گروه خورشید»، «گروه داماهی»، «گروه اوا» و «تریوی ایروان» به روی صحنه رفت.
به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»، امروز (شنبه، ۲۴ بهمنماه) گروه «پالت» یکی از آغازگران چهارمین روز جشنواره خواهد بود که در سانسهای ۱۸:۱۵ و ۲۱ در سالن همایشهای برج میلاد روی صحنه میرود.
ساعت ۱۸:۱۵ تالار رودکی هم میزبان گروهنوازی کمانچه به سرپرستی نوید دهقان خواهد بود.
در همین زمان، تالار وحدت دو اجرا را میزبانی خواهد کرد. ارکستر موسیقی ملی ایران به رهبری لوریس چکناواریان ساعت ۱۸:۱۵ در این تالار روی صحنه میرود و ارکستر سمفونیک تهران نیز ساعت ۲۱ به رهبری امیل تاباکوف در این سالن با مخاطبانش دیدار خواهد کرد.
فرهنگسرای ارسباران نیز در دومین تجربه، میزبان گروههای موسیقی تلفیقی و راک خواهد بود؛ گروه بابک صفرنژاد و گروه آرین کشیشی در این سالن ساعت ۱۸:۱۵ روی صحنه میروند و ساعت ۲۱ نیز گروههای کامنت و ماکان اشگواری اجرا خواهند داشت.
همزمان با آغاز چهارمین شب جشنواره موسیقی فجر، بخش پاپ نیز آغاز خواهد شد و محمد علیزاده در دو سانس ۱۸:۱۵ و ۲۱ روی صحنه خواهد رفت. این اجرا با میزبانی سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی برگزار میشود.
گروههای موسیقی پاپ تا آخرین روز جشنواره، در همین سالن روی صحنه میروند.
حاشیههای سومین روز جشنواره موسیقی فجر
سومین روز جشنواره موسیقی فجر با حاشیههایی به کار خود پایان داد.
«تریو ایروان» که قرار بود در تالار رودکی روی صحنه برود، بهدلیل تصادف یکی از نوازندگانش، با تغییراتی روی صحنه رفت.
مجید درخشانی که با همراهی گروه «خورشید» در تالار وحدت اجرایی را روی صحنه برد، کنسرتش دو ساعت به طول انجامید و این اجرا را به هنرمند پیشکسوت «هوشنگ ظریف» تقدیم کرد. طولانی شدن اجرای درخشانی باعث شد که کنسرت سالار عقیلی و کیوان ساکت با حدود ۵۰ دقیقه تأخیر آغاز شود.
براساس اعلام، گروه ساکت و عقیلی در مدت ۵۰ دقیقه، به تست صدا و چیدمان صحنهی تالار وحدت پرداخته بودند.
بیش از ۳۰ عکاس از رسانه ها و مجموعه های تصویری جمعه شب برای پوشش تصویری کنسرت کیوان ساکت و سالار عقیلی در تالار وحدت حضور پیدا کرده بودند به طوری که گوشه های راست و چپ بالکن اول تالار مملو از عکاسان بود.
تهمورس پورناظری (مشاور جشنوارهی موسیقی فجر) درپی حاشیههای پیشآمده دربارهی پیام حسین علیزاده خطاب به ارکستر سمفونیک تهران، شب گذشته مطلبی را در این زمینه در صفحهی اجتماعیاش منتشر کرد و نوشت: «در پی گفتههای خالی از حقیقتی که پیرامون پیام تصویری استاد حسین علیزاده برای اجرای نینوا توسط ارکستر سمفونیک به من نسبت داده شده است، بر آن شدم تا از مراجع قانونی و قضایی اقدام کنم و امروز که حقیقت ماجرا را به نازنینم، علی بوستان، گفتم ساعاتی بعد پیام سرشار از مهرِ حسین علیزاده بزرگ را به من رساند که بسیار دلگرمم کرد. باشد که خداوند این سرزمین را از خشکسالی، دروغ و دشمن حفظ کند.»
شامگاه گذشته (۲۳ بهمنماه) فرهنگسرای ارسباران نیز با اجرای چهار گروه موسیقی تلفیقی و راک به سالنهای سیویکمین دوره جشنواره موسیقی فجر اضافه شد، اما سایه سنگین مشکلات فنی و صدابرداری سبب تأخیرهای طولانی در آغاز اجراها و همچنین پایین آمدن کیفیت کنسرتها در این سالن شد. هرچند هنرمندان هر چهار گروه، بهدلیل این مسائل از مخاطبان عذرخواهی کردند.
لوریس چکناوریان، میلاد کیایی، شهرام گیل آبادی، فرزاد طالبی، زیدالله طلوعی، میلاد عمرانلو، رازمیک اوحانیان، علی پویان از جمله افرادی بودند که به تماشای کنسرت های مختلف روز سوم جشنواره در تالارهای رودکی و وحدت نشستند.
گزارش های «موسیقی ایرانیان» از سومین روز اجرای جشنواره
- «سالار عقیلی» باز هم برای وطن خواند (اینجا کلیک کنید)
- کنسرت درخشانی به ظریف تقدیم شد
- تصادفی که باعث شد یک نوازنده به جشنواره فجر نرسد! (اینجا کلیک کنید)
- «داماهی» با اجرای پرشور به دیدار دوستدارانش رفت (اینجا کلیک کنید)
- «اوان» به عنوان اولین گروه تلفیقی جشنواره موسیقی روی صحنه رفت (اینجا کلیک کنید)
اجرای ویژه چند گروه ایرانی برای مدیران جهانی
تعدادی از گروه های ایرانی در قالب اجراهای ویژه همزمان با ورود مدیران فستیوال های مهم دنیا به ایران، در سه روز پایانی جشنواره اجراهای ویژه ای در موزه موسیقی خواهند داشت.
تعدادی از گروه های موسیقی ایرانی در قالب اجراهای ویژه و خارج از جدول رسمی جشنواره همزمان با ورود مدیران فستیوال های مهم دنیا به ایران در راستای سیاست تحقق تبادلات موسیقایی و دیپلماسی فرهنگی سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر، در سه روز پایانی جشنواره اجراهای ویژه ای در موزه موسیقی خواهند داشت.
گروه اردشیر کامکار، گروه تعزیه نیشابوری، اردوان کامکار، گروه بهداد بابایی و نوید افقه، شروین مهاجر، گروه بابک غسالی و زکریا یوسفی، سیامک جهانگیری تعدادی از گروه ها و هنرمندانی هستند که همزمان با ورود مدیران فستیوال ها و مهمانان خارجی در بخش اجراهای ویژه آثار خود را ارائه می دهند.
همچنین طی روزهای آینده به تعداد این افراد و گروه ها اضافه می شود. ضمن اینکه مهمانان خارجی در طول سفر سه روزه خود به تماشای اجراهای سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر می نشینند.
«لارنت آبرت» از کشور سوییس و مدیر «موزه قومنگاری ژنو»، «ژوهم والکتبرگ» از کشور هلند و مدیر برنامه جشنواره این کشور، «آنوتنیوس ون در ایکن» از کشور بلژیک و عنوان نایب رییس بخش بینالملل، جاز و موسیقی الکترونیک مرکز هنرهای زیبای موسیقی بوزار، «فوزیه سعید» از اسلام آباد پاکستان و مدیر اجرایی موسسه ملی میراث محلی و سنتی این کشور، «پیر کامیل جولز» و «فرانسیس دگئورگ» از کشور فرانسه، «صوفیانه فکی» از کشور تونس، «ژوزف آیچینگر» از کشور اتریش و مدیر هنری جشنواره «ان او ای» و «آیلا رزا»، مهمانان خارجی سیویکمین جشنواره موسیقی فجر هستند که از بیست و چهارم بهمن ماه تا پایان جشنواره در ایران حضور خواهند داشت.
خوش آمدگویی به تماشاگران با صدای دوبلور پیشکسوت!
اولین آنونس صوتی سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر سرانجام در کنسرت پایانی روز سوم جشنواره با صدای ابوالحسن تهامی دوبلور پیشکسوت رونمایی شد.
در این قطعه صوتی کوتاه که به مناسبت برگزاری این دوره از جشنواره توسط تیم تبلیغاتی جشنواره تولید شده گوینده به تماشاگران شرکت کننده در برنامه خوش آمد می گوید.
دیدگاهتان را بنویسید