پروین بهمنی، پژوهشگر و خوانندهی موسیقی قشقایی که مدتی است با بیماری سرطان دستوپنجه نرم میکند، بار دیگر در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران بستری شده است و باید تحت عمل جراحی قرار گیرد.
فرزند این هنرمند، اظهار کرد: «حال مادرم اکنون بهتر است و او در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران بستری است. به احتمال زیاد، یکم بهمنماه نیز تحت یک عمل جراحی قرار خواهد گرفت.»
دامون ششبلوکی ادامه داد: «هفتهی آینده، مراحل شیمیدرمانی او پی گرفته خواهد شد.»
پسر پروین بهمنی دربارهی حمایت مسوولان از این هنرمند، گفت: «آقای عظیمی (مدیر موسسهی هنرمندان پیشکسوت) پیگیر اقدامات صندوق هنر (زیرمجموعهی وزارت ارشاد) برای ایشان بود؛ اما هنوز هیچ خبری از این صندوق نیست. این در حالی است که درخواست ما از این صندوق به حدود چهارماه پیش بازمیگردد. قرار بود، پاسخ درخواست ما اعلام شود، اما هنوز هیچ تماسی از سوی صندوق هنر نداشتهایم.»
وی افزود: «مادر من از اعضای اولیهی انجمن حمایت از روزنامهنگاران و هنرمندان بوده و حتی هنوز کارت عضویت قدیمی آن را دارد. هزینهی درمان مادرم بسیار بالاست و بهخاطر عوارض شیمیدرمانی، او چندبار در بیمارستان خصوصی بستری شد که هزینههای بالایی داشت و جزو مواردی بود که تحت پوشش بیمه قرار نمیگرفت.»
ششبلوکی دربارهی اجرای مادرش در سیامین جشنوارهی موسیقی فجر نیز گفت: «قرار است، ۲۹ بهمنماه برنامهای تحت عنوان «شب پروین بهمنی» برگزار شود که در آن شب گروه «سازینه» روی صحنه خواهد رفت و مادرم به لالاییخوانی میپردازد. فکر نمیکنم، تاریخ این اجرا با شیمیدرمانیهای مادرم تداخل داشته باشد و انشاءالله بیماریاش این کنسرت را تحتالشعاع قرار نخواهد داد.»
او همچنین اضافه کرد: «آخرین اجرای پروین بهمنی به کنسرتهای او در آلمان و دانمارک برمیگردد که سال گذشته برگزار شد.»
پروین بهمنی، موسیقیدان و پژوهشگر متولد سال ۱۳۲۸ در ایل قشقایی است. او کودکی خود را در ایل گذراند و سالها بهعنوان آموزگار در مناطق مختلف عشایری استان فارس خدمت کرد.
بهمنی در چند دههی اخیر بهعنوان هیئت مولف در انتشار کتابهایی مانند «داستانها و حکایتها و افسانههای اقوام ترک»، «ایران ترکلر»، «جغرافیای محیط عاشقی ترکان ایران» و چند کتاب دیگر همکاری داشته است.
این هنرمند همچنین آلبومهایی را مانند «خدای من غریب»، «به یاد فرود»، «مجموعه نغمههای عاشقی قشقایی» و «آوازهای قشقایی» منتشر کرده است.
پروین بهمنی سال گذشته در فستیوال «فرهنگ، ادبیات و موسیقی ترکزبانان جهان» که در قزاقستان برگزار شد، به پاس خدماتی که در چند دهه گذشته در عرصهی فرهنگ داشته، بهعنوان «بانوی برگزیده فرهنگی ترکزبانان جهان» معرفی شد و مورد تقدیر قرار گرفت.
دیدگاهتان را بنویسید