وحید تاج ضمن تسلیت به مناسبت فقدان این آهنگساز خلاق و جوان با اشاره به آنکه آشنایی و همکاری من با زندهنام ابراهیم اثباتی به بیش از ۱۲ سال پیش بازمیگردد گفت: آنچه نکته بارز شخصیت این هنرمند فقید در خاطر من مانده، اخلاق، منش و بزرگی او بود.
تاج در پاسخ به این پرسش که مهمترین ویژگی بارز که به امضاء و اثر انگشت زندهنام ابراهیم اثباتی در عرصه تولید آثار موسیقایی بدل شده بود گفت: محور فعالیتهای زندهنام اثباتی در عرصه موسیقی مقامی بود. میدانیم موسیقی مقامی، موسیقی ریشهدار و اصیل است که قدمت آن بر هیچکس پوشیده نیست. اما او در ارائه این موسیقی به مخاطبان امروزی با ابزار و امکانات نوین بسیار ماهر و خلاق بود.
به خاطر دارم در کنسرتی که ما در تالار وحدت تهران سه شب داشتیم، وی با استفاده از تصویر برای ارائه موسیقی در جذب حداکثری مخاطبان به ویژه به موسیقی مقامی که مخاطبان خاص خود را دارد بسیار موفق بود که باعث شد نسل جدیدی از مخاطبان، خاصه جوانان به موسیقی اصیل، ریشهدار و شناختهشده مقامی کشورمان توجه نشان دهند و در صف مخاطبان این گونه موسیقی قرار گیرند.
خواننده آلبومهای دمی درنگ و سِحر سَحَر خاطرنشان کرد: در آن کنسرت تالار وحدت زمانی که من خود وارد صحنه با آن فضا و اتمسفر خاصر اجرای کنسرت شدم، دیدم که او با بهرهگیری از تمهیدات نوین و مدرن با خلق تصاویری بدیع، موسیقی مقامی را به گونهای به طیف جوان مخاطبان معرفی مرد که هضم آن را برای آنها بسیار زیباتر و راحتتر میکرد.
تاج با بیان آنکه آخرین همکاری که من با ابراهیم اثباتی داشتم به همان کنسرت تالار وحدت (۱۳۹۲) بازمیگردد گفت: به یادماندنیترین تجربه همکاری من با زندهنام اثباتی به ۱۰ شب کنسرت در جاکارتای اندونزی بازمیگشت.
گذشته از همه مواردی که اشاره کردم، زندهنام ابراهیم اثباتی شخصیتی داشت که کنار او انسان همواره احساس آرامش میکرد. این مورد برای من خواننده که میخواهم به صحنه بروم بزرگترین هدیه بود. حرف، کلام و رفتار او همواره بازتاب آرامشی بود که با وجود استرسهای فراوان آنها را درون خود حل میکرد و آرامش را به عنوان بزرگترین هدیه به هنرمندان همکار خود برای اجرایی بینقص میداد.
تاج با اشاره به آنکه زندهنام اثباتی انسانی پاک، زلال و صادق بود یادآور شد: هیچگاه به خاطر ندارم او درباره دیگر همکاران یا هنرمندان حرفههای دیگر سخنی به بدی بگوید. همواره دنبال ارائه بهترین کارها در عرصه تخصص خود یعنی آهنگسازی و تولید آثار فاخر و ماندگار به مخاطبان بود و به قول معروف سرش تنها به کار خود مشغول بود و به هیچ حاشیهای بها نمیداد.
تاج در پایان گفت: این مهمترین ویژگی برای ماندگاری و جریانسازی یک هنرمند است. درحقیقت زلال بودن او و صداقتش بزرگترین دلیل موفقیت او بود. همچنین که ابراهیم عزیز فردی بسیار احساساتی بود و قلبی پاک و رئوف داشت.
ابراهیم اثباتی آهنگساز و نوازنده تنبور و دیوان پنجشنبه (دوم بهمن ماه) بر اثر عوارض بیماری سرطان از دنیا رفت.
دیدگاهتان را بنویسید