با اجرا در شهر تورنتو کانادا

  • کد خبر : 25512
  • 28 آبان 1391 - 8:42

محمدرضا شجریان استاد آواز ایران چهره جدیدى از اصالتهاى موسیقى ایران را براساس ساخته‌های تهمورس و سهراب پورناظرى و همراهى ارکستر سازهاى ابداعى در شهرهایی از امریکا و کانادا به روی صحنه می برد

موسیقی ایرانیان – ابراهیم مولائی: محمدرضا شجریان استاد آواز ایران چهره جدیدى از اصالت هاى موسیقى ایران را براساس ساخته‌های تهمورس و سهراب پورناظرى و همراهى ارکستر سازهاى ابداعى در شهرهایی از امریکا و کانادا به روی صحنه می‌برد.

به گزارش خبرنگار موسیقی ایرانیان، این تور کنسرت‌ها در کانادا از ۱۱ آذرماه با اجرا در شهر تورنتو آغاز و طبق برنامه اعلام شده ۱۲ آذرماه در شهر مونترال، ۱۸ آذرماه در شهر ونکور و ۲ دی ماه در کالگری پیگیری خواهد شد، همچنین پس از کانادا، شهرهایی از آمریکا میزبان کنسرت‌های خسرو آواز ایران خواهند بود.

در این اجرا‌ها که نخستین بار است استاد شجریان با برادران پورناظری، هنرمندان شناخته شده گروه شمس همکاری دارد، تهمورس و سهراب پورناظرى ترکیبی مدرن موسیقایی بر اساس خانواده سازهای زهی که ساخته شجریان هستند را به نمایش خواهند گذاشت.

لازم به ذکر است که نوازندگان چیره دست ایرانی، آمریکایی و اروپایی محمدرضا شجریان و پورناظری‌ها را همراهی خواهند کرد.

منبع: موسیقی ایرانیان Musiceiranian.ir
لینک کوتاه : https://musiceiranian.ir/?p=25512

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.