×
×

دوازدهمین «شب آواز ایرانی» برگزار خواهد شد

  • کد نوشته: 111026
  • 27 خرداد 1395
  • ۰
  • دوازدهمین «شب آواز ایرانی» در حالی با حضور هنرمندان عرصه آواز و موسیقی ایرانی برگزار می‌شود که در آستانه‌ی یک سالگی‌اش، تغییر و تحولاتی خواهد داشت. در سری جدید «شب آواز ایرانی» در هر برنامه، مانند گذشته شش گروه به اجرای برنامه خواهند پرداخت که یک گروه با عنوان مهمان ویژه از چهره‌های شناخته‌شده‌ی آواز […]

    دوازدهمین «شب آواز ایرانی» برگزار خواهد شد
  • ۱۴۶۱۸۲۵۳۵۴۴۹۴_borna ghasemi-6دوازدهمین «شب آواز ایرانی» در حالی با حضور هنرمندان عرصه آواز و موسیقی ایرانی برگزار می‌شود که در آستانه‌ی یک سالگی‌اش، تغییر و تحولاتی خواهد داشت.

    در سری جدید «شب آواز ایرانی» در هر برنامه، مانند گذشته شش گروه به اجرای برنامه خواهند پرداخت که یک گروه با عنوان مهمان ویژه از چهره‌های شناخته‌شده‌ی آواز و موسیقی و پنج گروه جوان منتخب دیگر به‌شکل رقابتی به صحنه می‌روند.

    اجرای این گروه‌ها توسط هیئت داوران که از استادان عرصه‌ی موسیقی و آواز ایرانی‌اند، ارزیابی و در پایان هر برنامه، یک گروه به‌عنوان گروه برتر معرفی می‌شود. گروه‌های برترِ هر ماه، در پایان سال برای انتخاب سه گروه برگزیده با هم به رقابت می‌پردازند.

    در دوازدهمین شب آواز ایرانی، سعید صداقت از خوانندگان سنتی کشور همراه علی مبشری (نوازنده‌ی تار) یکی از گروه‌‌های شرکت‌کننده در مراسم خواهند بود که به اجرای برنامه می‌پردازند.

    سعید صداقت دوره‌های ردیف آوازی را نزد محمد منتشری و همچنین پدرش ماشاءالله صداقت فراگرفته و تا امروز، اجراهای متعددی را در سراسر کشور داشته است. علی مبشری (نوازنده‌ی تار) کارشناس موسیقی از دانشکده‌ی هنر و معماری است و از محضر استادانی مانند علی طریقت، داریوش پیرنیاکان، کیوان ساکت و حمید متبسم بهره گرفته و با گروه‌‌های موسیقی بسیاری به‌عنوان نوازنده همکاری داشته است.

    از بخش‌های دیگر این برنامه می‌توان به اجرای ابوالفضل ریاحی همراه سروش نبوی (نوازنده‌ی تار) اشاره کرد. ابوالفضل ریاحی دوره‌های ردیف آوازی را نزد اساتیدی مانند علی‌اصغر شاه‌زیدی، مجید جهاندار و سیدرضا طباطبایی فراگرفته است. او سه‌تار را نزد شهرام شاه‌ولایتی، تنبک را از سجاد منصوری و همچنین پیانو را نزد جلیل سجاد آموخته است.

    سروش نبوی (نوازنده‌ی تار) دوره‌های ردیف‌نوازی را زیر نظر استاد شاه‌‌زیدی و همچنین تئوری موسیقی را زیر نظر سعید هنرمند فرا گرفته است. همچنین تار را از محمدرضا لطفی، شهرام میرجلالی، حسن کسایی و هوشنگ ظریف آموخته است.

    در این برنامه‌ی ماهانه که با هدف تجلیل از پیشکسوتان آواز ایرانی، کشف و معرفی چهره‌های جدید شکل گرفته است، هنرمندان دیگری نیز اجرا خواهند داشت.

    دوازدهمین شب آواز ایرانی به همت مرکز موسیقی و مرکز محافل و جشنواره‌های حوزه هنری  ۲۹ خرداد‌ماه ساعت ۱۸ در تالار «اندیشه» حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به حافظ برگزار می‌شود. ورود به این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

       
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *