×
×

«در کارها شفاف سازی کردیم»

  • کد نوشته: 106185
  • 11 اردیبهشت 1395
  • ۰
  • hot-topic-logo«داریوش پیرنیاکان» دبیر و سخنگوی خانه موسیقی در گفتگویی با اشاره به نوبت اول مجمع عمومی کانون های خانه موسیقی و نرسیدن به نصاب لازم برای برگزاری انتخابات هیئت مدیره این کانون ها گفت: «در این پانزده سالی که خانه موسیقی فعالیت می کند -که قبلا دو سال یکبار انتخابات کانون ها برگزار می شد- همیشه همینطور بود و تقریبا هیچ وقت مجامع عمومی در نوبت اول به حد نصاب لازم نمی رسید.»+آینده خانه موسیقی بر اساس خردورزی و تعقل شکل می گیرد
    +برخی فعالیت ها هیچوقت رسانه ای نشده و نخواهد شد
    +خانه موسیقی در مقابل فشارها همیشه ایستادگی کرده است
    +با اتخاذ سیاست های درست، نه منفعل بودیم نه تندروی داشتیم
    +همیشه استقلال خانه موسیقی را حفظ کردیم
    +الان بهترین موقعیت برای حضور منتقدان در انتخابات است

    «در کارها شفاف سازی کردیم»
  • داریوش پیرنیاکان

    داریوش پیرنیاکان

    دبیر و سخنگوی خانه موسیقی گفت: «انتخابات تعیین می کند که چه افرادی می توانند بیایند و خانه موسیقی را اداره کنند و بهترین موقعیت برای افراد است که قدم جلو بگذارند و در انتخابات نوبت دوم شرکت کنند.»

    به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان» و به نقل از «خانه موسیقی»، «داریوش پیرنیاکان» دبیر و سخنگوی خانه موسیقی در گفتگویی با اشاره به نوبت اول مجمع عمومی کانون های خانه موسیقی و نرسیدن به نصاب لازم برای برگزاری انتخابات هیئت مدیره این کانون ها گفت: «در این پانزده سالی که خانه موسیقی فعالیت می کند -که قبلا دو سال یکبار انتخابات کانون ها برگزار می شد- همیشه همینطور بود و تقریبا هیچ وقت مجامع عمومی در نوبت اول به حد نصاب لازم نمی رسید.»

    صرفه جویى در وقت اهالی موسیقی براى شرکت در مجامع

    وی افزود: «جمعیت برخی کانون ها هم خیلی زیاد است و در نوبت اول باید نصف بعلاوه یک نفر از اعضا حضور داشته باشند تا انتخابات برگزار شود. در برخی کانون ها، مجمع در نوبت اول با بیش از ۲۵۰۰ نفر رسمیت می یابد که حضور این تعداد افراد در یک زمان خیلی بعید است. شاید اهالی موسیقی برای کارهای دستجمعی دیر اقدام می کنند و هرکدام با خود می گویند که وقتی می دانیم در دور اول به حد نصاب نمی رسد بنابراین ما هم به مجمع نمی رویم.»

    پیرنیاکان با اشاره به حضور بسیاری از اعضای خانه موسیقی در شهرستان ها نیز گفت: «جمعیت اعضای خانه موسیقی تنها در تهران نیست و بسیاری در شهرستان های دور و نزدیک ساکن هستند و فردی هم که از شهرستان برای انتخابات می خواهد حضور داشته باشد ترجیح می دهد فقط یک بار این مسافت را طی کند.»

    در کارها شفاف سازی کردیم

    دبیر و سخنگوی خانه موسیقی با اشاره به برخی مسائل مطرح شده درباره خانه موسیقی توسط منتقدان گفت: «انتقاد بسیار کار درستی است و هیچ کسی به انتقادات ایرادی نمی تواند بگیرد. همان انتقادات هم باعث شد تا بسیاری از مسائلی شفاف سازی شود و مثلا در یک مورد ما بگوییم چرا انتخابات عقب افتاد و چه مسائلی وجود داشت و نشان دهیم تمام کارهای انجام شده قانونی بود و همه رسیدگی شد. الان جا دارد همه دوستانی که انتقاداتی را مطرح می کردنداختلافات را کنار بگذارند و بیایند در انتخابات شرکت کنند.»

    الان بهترین موقعیت برای حضور منتقدان در انتخابات است

    پیرنیاکان با اشاره نقش تعیین کننده انتخابات در سرنوشت نهاد خانه موسیقی گفت: «انتخابات تعیین می کند که چه افرادی می توانند بیایند خانه موسیقی را اداره کنند و بهترین موقعیت است که افرادی که مدعی هستند بهتر می توانند این نهاد را اداره کنند قدم جلو بگذارند و در انتخابات شرکت کنند. دیدم که شورای عالی خانه موسیقی از همه افراد برای شرکت در انتخابات دعوت کرده بود و من هم به عنوان سخنگوی خانه موسیقی و هیئت مدیره از کسانی که انتقادی داشتند، دعوت می کنم در انتخابات شرکت کنند. بیش از یک سال انتقادات مطرح شده و همه نظرات له و علیه خانه موسیقى در رسانه ها و فضای مجازی ارائه شده و اینک بهترین موقعیت است که همه در انتخابات شرکت کنند.»

    همیشه استقلال خانه موسیقی را حفظ کردیم

    وی افزود: «نه تنها منتقدان، بلکه همه جوانانی که می توانند ایده هایی جدید برای اداره یک صنف بیاورند باید در انتخابات حضور داشته باشند. خانه موسیقی همیشه مستقل از همه جا بوده و تا الان همین استقلال را نشان داده است. تا امروز در مقابل خیلی از جریاناتی که می توانست استقلال خانه موسیقی را خدشه دارد کند ایستادگی کردیم و نگذاشتیم این قضیه اتفاق بیافتد. گلایه ای هم از منتقدین دارم که خودشان خواسته یا ناخواسته، استقلال خانه موسیقی را خدشه دار می کنند. ما هیچگاه نباید از مراکزدولتی وحکومتى درخواست کنیم که بر یک جای صنفی نظارت داشته باشند. در هر صورت نظارت برانتخابات درخواست منتقدین بود و ما هم حرفی نزدیم و پذیرفتیم ضمن اینکه ساختار نظارتى در خود خانه از اولین انتخابات وجود داشته است.»

    با اتخاذ سیاست های درست، نه منفعل بودیم نه تندروی داشتیم

    داریوش پیرنیاکان با اشاره به دستاوردهای حدود پانزده سال حضور خانه موسیقی در کشور درباره دیدگاه خود به آینده این نهاد صنفی گفت: «آینده نهاد های صنفی بستگی به اعضایش و افرادی دارد که با انتخاب اعضا در بخش های مدیریتی نهاد قرار می گیرند. من از اعضای هیئت موسس خانه موسیقی هستم و از ابتدا تمامی قضایا را بررسی کردم و به نوعی تاریخ پانزده ساله خانه موسیقی در دست من است. می توانم بگویم چه فشار هایی به خانه موسیقی آمده و این نهاد در مورد آنان ایستادگی کرده و با اتخاذ سیاست های دقیق نگذاشتیم خانه موسیقی دولتی شود و از طرفی اینقدر هم تندروی در آن وجود نداشته که در دوران هایی به تعطیلی کشیده شود.»

    خانه موسیقی در مقابل فشارها همیشه ایستادگی کرده است

    دبیرو سخنگوی خانه موسیقی گفت: «واقعیت این است که در ده سال گذشته خانه موسیقی برای همکاری های خاص و مواردی دیگر تحت شدیدترین فشارها بود که در مقابل آنها ایستادگی کرد. در عین حال طوری با سیاست و متانت با قضایا برخورد کرد که به تعطیلی خانه هم نیانجامد. این نهادها بسیار حساس هستند و ممکن است موقعیت هایی پیش بیاید که در یک موضع گیری مورد خطر قرار بگیرد و یا در یک موضع گیری کاملا منفعل باشد. به نظر من هیچوقت خانه موسیقی دچار این دو وجه انفعال و تندروی نشد ولی در عین حال مسائل صنفی را هم مطرح کردیم.»

    پیرنیاکان به برخی فعالیت های صنفی انجام شده در خانه موسیقی اشاره گرد و گفت: «اگر کسی روال کاری را در همه این سال ها ببیند، من به عنوان سخنگوی خانه موسیقی در مقابل هر موضوع صنفی موضع گیری کردم. مثلا اگر یک کنسرت در جایی لغو شده، موضع خانه موسیقی را اعلام کردم. اگر برای یک عضو هم مشکلی پیش آمده پیگیری کردیم. فکر می کردیم برخی را نباید رسانه ای می شد. درباره بحث آموزش موسیقی در فرهنگسراها موضع های بسیار جدی گرفتیم و این خانه موسیقى بود که باعث راه اندازی مجدد آن شد.»

    برخی فعالیت ها هیچوقت رسانه ای نشده و نخواهد شد

    وی در ادامه با اشاره به فعالیت های خانه موسیقی در خصوص بیمه اعضا و هنرمندان گفت: «بیمه خانه موسیقی کار بسیار بزرگ و سنگینی است که بتوانیم در این فضایی که الان برای موسیقی وجود دارد، حدود هفت هزار نفر را تحت بیمه تامین اجتماعی قرار دهیم. این فعالیت بسیار گسترده ای است که برای هنرمندان و اعضا انجام پذیرفته است. برخی از فعالیت ها هم هست که مربوط به آبروی افراد و هنرمندان است زیرا خانه موسیقی کمکی انجام داده و هیچوقت رسانه ای نشده و نمی شود.»

    آینده خانه موسیقی بر اساس خردورزی و تعقل شکل می گیرد

    دبیر و سخنگوی خانه موسیقی در ادامه گفت: «آینده خانه موسیقی وابسته به افکاری که اینجا می آید و این نهاد را اداره می کند خواهد بود. ما که از روز اول در اینجا حضور داشتیم دلبستگی به خانه موسیقی داریم ولی می دانیم همیشه اینجا نیستیم و نباید هم باشیم به همین خاطر از همه افرادی که احساس مسئولیت می کنند، می خواهیم بیایند و بر اساس تعقل و خرد ورزی و درنظر گرفتن همه شرایط سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور برای خانه موسیقی هدف گذاری کنند.»

    وی افزود: «اساسنامه ما بسیار قوی است و البته نکاتی وجود دارد که باید برطرف شود. اگر اهداف بر اساس تعقل نگاه فرهنگی اجتماعی،مشخص شود فکرمی کنم آینده خانه موسیقی بسیار روشن خواهد بود. باید اضافه کنم همین افرادی که الان در خانه موسیقی حضور دارند برای آینده این نهاد کار مهمی را انجام دادند که بسیار ضروری بود و این تهیه مکان برای خانه موسیقی بود. همیشه این ساختمان سندش به نام خانه موسیقی است و متعلق به موزیسین هاست.»

    داریوش پیرنیاکان در پایان سخنانش با اشاره به جایگاه معتبر خانه موسیقی در فضای موسیقی کشور گفت: «امروزه خانه موسیقی جایگاه بزرگی در کشور دارد که ما در ابتدا شاید تصور آن را نمی کردیم، از این بابت بسیار خوشحالم و از همه نیروهای جوان می خواهم به خانه موسیقی بیایند و همه در انتخابات نوبت دوم کانون ها حاضر شوند.»

       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *