بیست و یکم اسفند ماه سال جاری

  • کد خبر : 102605
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۸:۲۵

گروه موسیقی «نوای کهن» با زنده کردن یکی دیگر از نواهای کهن ایران زمین به استقبال مخاطبان خود در روزهای واپسین سال۹۴ خواهد رفت.

+آلبوم «عشق بی‌پایان» از «نوای کهن»، سال ۹۵ راهی بازار خواهد شد

گروه موسیقی نوای کهن

گروه موسیقی نوای کهن

گروه موسیقی «نوای کهن» با زنده کردن یکی دیگر از نواهای کهن ایران زمین به استقبال مخاطبان خود در روزهای واپسین سال۹۴ خواهد رفت.

«محمدرضا اسلامی» سرپرست گروه «نوای کهن» با اعلام این خبر، گفت: «مهر ومحبت هواداران بیشماره گروه نوای کهن مارا بر آن داشت تا کلیپ «خوشه چین» به کارگردانی «علی تهرانی»، اثری از «روح الله خالقی» با شعری از «کریم فکور» را که از آهنگهای زیبای وطنی بوده و جزو یکی از قسمتهای آلبومی تصویری به نام «عشق بی‌پایان» از «نوای کهن» است، پیش از انتشار رسمی آلبوم، به صورت مجزا و اینترنتی در دسترس مخاطبین قرار دهیم.»

سیاوش اسدپور (نوازنده نی و آواز)، پیام کریمی (نوازنده سنتور)، سینا مشفقی (نوازنده تار باس) در کنار محمدرضا اسلامی (نوازنده تنبک و سرپرست) در کلیپ «خوشه چین» به عنوان اعضای گروه «نوای کهن» به هنرنمایی پرداخته‌اند.

شایان ذکر است که کلیپ «خوشه چین» بیست و یکم اسفند ماه سال جاری و با اجازه صاحب اثر، از طریق سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان» منتشر خواهد شد.

منبع: موسیقی ایرانیان Musiceiranian.ir
لینک کوتاه : https://musiceiranian.ir/?p=102605

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.