×
×

«شبکه های ماهواره ای گلی به سر خواننده ها نمی زنند و به کار ما هم ضربه وارد می کنند»

  • کد نوشته: 78680
  • 20 خرداد 1394
  • ۴ دیدگاه
  • hot-topic-logoکمتر مخاطب موسیقی را پیدا می کنید که این آلبوم پرفروش در دهه هفتاد را به خاطر نداشته باشد. آلبوم «غزلک» که به گفته عده ای از منتقدان موسیقی پرفروش ترین آلبوم پس از انقلاب است و به روایت تولیدکنندگان اثر، فروش چهار میلیون نسخه ای داشته یک اتفاق ویژه در زمان خودش بود. «سعید شهروز» در آن زمان یکی از سه خواننده مطرح و پرطرفدار ایران بود و کنسرت های متعددی را برگزار کرد.
    +باید تعصبات را کنار گذاشت

    +آلبوم بی خوابی فراتر از زمان خودش بود

    +در صورتی که از طریق شبکه های داخلی حمایت شویم یا یک رسانه مختص موسیقی داشته باشیم دیگر احتیاجی به کار با شبکه های ماهواره ای نیست

    «شبکه های ماهواره ای گلی به سر خواننده ها نمی زنند و به کار ما هم ضربه وارد می کنند»
  • سعید شهروز

    سعید شهروز

    کمتر مخاطب موسیقی را پیدا می کنید که این آلبوم پرفروش در دهه هفتاد را به خاطر نداشته باشد. آلبوم «غزلک» که به گفته عده ای از منتقدان موسیقی پرفروش ترین آلبوم پس از انقلاب است و به روایت تولیدکنندگان اثر، فروش چهار میلیون نسخه ای داشته یک اتفاق ویژه در زمان خودش بود. «سعید شهروز» در آن زمان یکی از سه خواننده مطرح و پرطرفدار ایران بود و کنسرت های متعددی را برگزار کرد.

    او در سال ۸۷ باز هم توانست با آلبوم «بی خوابی» درخشش داشته باشد و آن مجموعه توانست لقب بهترین اثر پاپ سال را تصاحب کند. اما رفته رفته حضور این خواننده در عرصه رقابت کمرنگ تر شد و همانند اغلب هم نسل های خودش فعالیت کمی داشت. شهروز در سال ۹۲ و پس از پنج سال کنسرتی را برگزار کرد و قول آلبوم جدید را هم داد اما در سال ۹۳ با دو بحران دست به گریبان بود. اول اینکه ممنوع الکار شد و دوم اینکه رهبر ارکسترش بر اثر ابتلا به بیماری سرطان درگذشت.

    شهروز در تمام این مدت سکوت پیشه کرد ولی برای اولین بار درباره این مسائل صحبت کرد. سعید شهروز درباره جدیدترین فعالیت های خود در عرصه موسیقی گفت: «روز اول مردادماه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران کنسرتی را برگزار خواهم کرد. طی چند وقت اخیر تک قطعاتی را از طریق فضای مجازی منتشر کرده ام و در تدارک انتشار آلبوم جدید هم هستم. در این کنسرت قصد دارم علاوه بر این تک قطعات، چند اثر هم از آلبوم جدید را اجرا کنم. آخرین کنسرت من دی ماه سال ۹۲ برگزار شد و پس از آن حضوری روی استیج نداشته ام.

    در این مدت به دنبال تاسیس شرکتی بودم که تمام امور اجرای فعالیت هایم را خودم انجام دهم. شرکت «نوای غزلک» را تاسیس کردم و برای اوایل سال ۹۳ قصد برگزاری کنسرت داشتم که با مشکلات غیرمنتظره ای رو به رو شدم و شبکه های ماهواره ای آثاری از من را پخش کرده بودند. اما مهمترین دلیل دوری من از کنسرت این بود که زنده یاد «میلاد فاضلی» رهبر ارکستر بنده، به بیماری سرطان مبتلا شد. او یکی از جوانان بااستعداد بود و متاسفانه در سال ۹۳ او را از دست دادیم. درگذشت هنرمندان جامعه موسیقی و مشکلات شخصی ای که داشتم باعث شده بود تا میلی برای فعالیت نداشته باشم. سال ۹۳ برای من بسیار غم انگیز بود و امیدوارم دیگر در سال جدید خلاء فعالیتی نداشته باشم.»

    این خواننده باسابقه برای اولین بار جزئیات ممنوع الکاری خود در سال گذشته را هم تشریح کرد: «ما ویدئویی داشتیم که در کنسرت ۹۲ پخش شد و فقط هم برای آن برنامه تهیه اش کرده بودیم. متاسفانه معلوم نشد که این ویدئو از چه طریقی به شبکه های ماهواره ای رسید. این مساله برای من که بی حاشیه کار می کنم جنجالی شد. این شبکه های ماهواره ای گلی به سر خواننده ها نمی زنند و به کار ما هم ضربه وارد می کنند.

    سعید شهروز

    سعید شهروز

    در صورتی که ما اگر از طریق شبکه های داخلی حمایت شویم یا یک رسانه مختص موسیقی داشته باشیم دیگر احتیاجی به کار با این شبکه ها نیست. مقاماتی که درباره من تصمیم گرفتند و مدتی نتوانستم فعالیت داشته باشم هم به این موضوع واقف بودند که چنین اتفاقی از سمت من نبوده است. زیرا من هر تبلیغی هم که داشته باشم از طریق رسانه های داخلی انجام می دهم و آثارم را در کشور خودم منتشر می کنم. همه این مسائل یک سوءتفاهم بود و خدا را شکر که به نتیجه رسید و کمک کردند که برطرف شود.»

    سعید شهروز جزئیات آلبوم جدید خود را هم این گونه بیان کرد: «از سال ۸۷ به بعد آلبومی نداشتم ولی حدود بیست تک قطعه را منتشر کردم. با مدیریت هنری «سیدمحمد کاظمی» و جمعی از چهره های جوان و هنرمند موسیقی پاپ شروع به تولید این آلبوم تازه کردیم. به غیر از محمد کاظمی، احتمالا با آقای «بابک صحرایی» هم در بخش ترانه همکاری داشته باشیم. «حامد برادران»، «انوشیروان تقوی» و «سعید سام» از جمله دوستانی هستند که حضورشان در این مجموعه قطعی شده است.»

    او در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد این آلبوم هم بتواند موفقیت های آلبوم های غزلک و بی خوابی را تکرار کند. گفت: «ببینید آلبوم بی خوابی فراتر از زمان خودش بود ولی در آن دوره با استقبال مردم مواجه شد. برای این آلبوم سعی کرده ام که بیشتر با جوان ها یا دهه هفتادی ها ارتباط برقرار کنم. از کیفیت کارها کم نکرده ام ولی سبک و سیاق نوجوانان و جوان ها را هم در نظر گرفته ایم. از لحاظ محتوایی هم باید بگویم که این آلبوم آن گونه نیست که عمیق نباشد و همانند آلبوم بی خوابی، ترانه و ملودی و تنظیم های متفاوتی را داریم. این مجموعه از آن اثر ریتمیک تر خواهدبود. اگر بخواهم شبیه به آلبوم قبلی کار کنم باید فقط برای مخاطبانی بخوانم که در دهه هفتاد طرفدار من بودند و الان سن بالایی دارند.»

    شهروز درباره این دیدگاه برخی از خواننده های هم نسل خودش مبنی بر اینکه با سخت آثار برای تین اِیج ها مخالف هستند، می گوید: «سبک و سیاق هرکدام از خواننده ها محترم است ولی باید تعصبات را کنار گذاشت. به نظر من باید با توجه به شخصیت کاری خودمان و سبکی که داریم به دنبال جذب مخاطبان جدید هم باشیم.

    بعضی از خواننده های قدیمی هم آثار متفاوتی هم تولید کرده اند که با استقبال نسل جدید مواجه شده است، اما باید همه سلایق را درنظر گرفت و آلبوم یا تک قطعاتی تولید کرد که همه بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.»

    سعید شهروز درباره شرکتی که به تازگی تاسیس کرده و شایعه اینکه قرار است به عنوان تهیه کننده کنسرت فعالیت کند هم افزود: «تمایل داشتم که بتوانم به خوانندگان هم نسل خودم یا چهره های جوان کمک کنم. اما به تهیه کنندگی فکر نکرده ام. شاید در گذر زمان چنین اتفاقی رخ دهد ولی فعلا نقش تهیه کنندگی ندارم و به دنبال انجام کارهای شخصی خودم و دوستان نزدیک هستم.»

       
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *