×
×

انتشار ابوعطایی متفاوت با صدای مظفر شفیعی

  • کد نوشته: 45035
  • موسیقی ایرانیان
  • شنبه, ۲ام آذر ۱۳۹۲
  • ۰
  • مدیر موسسه موسیقایی “رهگذر هفت اقلیم هنر” از انتشار آلبوم موسیقی “ابوعطا” با نوازندگی گروه موسیقی ماهریز و خوانندگی استاد مظفر شفیعی در قالبی متفاوت خبر داد. سپهر سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های موسیقایی موسسه “رهگذر هفت اقلیم هنر” گفت: بعد از انتشار آلبوم‌های “۱۴” و”ژرفا” که خوشبختانه با استقبال […]

  • مدیر موسسه موسیقایی “رهگذر هفت اقلیم هنر” از انتشار آلبوم موسیقی “ابوعطا” با نوازندگی گروه موسیقی ماهریز و خوانندگی استاد مظفر شفیعی در قالبی متفاوت خبر داد.

    سپهر سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های موسیقایی موسسه “رهگذر هفت اقلیم هنر” گفت: بعد از انتشار آلبوم‌های “۱۴” و”ژرفا” که خوشبختانه با استقبال خوب مخاطبان نیز مواجه شد در تازه‌ترین فعالیت انتشاراتی خود تصمیم به تولید آلبوم جدیدی با عنوان “ابوعطا” گرفتیم که به زودی با نوازندگی گروه موسیقی ماهریز متشکل از حسام اینانلو، حسین اینانلو و آبتین غفاری و خوانندگی استاد مظفر شفیعی در بازار موسیقی منتشر می شود.

    وی افزود: هدف از تولید این آلبوم موسیقایی که به نظر من یکی از متفاوت ترین آثار موسیقایی در بخش موسیقی سنتی است، ارائه اثر بداهه‌ای است که اصطلاحا آواز و جواب آواز است. این آلبوم بیان آزاد و شخصی از گوشه های آواز ابوعطا با استفاده از اشعار سعدی و ملک الشعرای بهار است که ارکستر پرهیجانی ندارد اما یکی از آثار تولید شده در حوزه موسیقی سنتی است که می تواند برای علاقه مندان موسیقی جالب توجه باشد.

    سعیدی خاطرنشان کرد: بیشتر آثار تولید شده ما آثاری سازمحور هستند اما به دلیل اهمیتی که برای هنرجویان و علاقه مندان تخصصی موسیقی قائل هستیم هر چند وقت یک بار تصمیم به تولید آلبوم‌هایی می‌گیریم که خوانندگان برگزیده موسیقی ایرانی هم در آن حضور داشته باشند چراکه نوع صدای این اساتید طوری است که می تواند فرم های بسیار جذابی را به مخاطبان موسیقی معرفی کند که البته دراین راه انتخاب و حضور استاد مظفر شفیعی که به اعتقاد من یکی از بهترین خوانندگان موسیقی ایرانی است گامی در جهت تحقق این دیدگاه بود.

    این تهیه کننده آثار موسیقایی با معرفی اجمالی از مقام هنری شفیعی گفت: مظفر شفیعی از جمله هنرمندانی است که از دوران نوجوانی ردیف های آوازی را تا حدودی نزد پدر فراگرفت. او در سال ۱۳۵۳ بنا به توصیه عبدالوهاب شهیدی به کلاس های اسماعیل مهرتاش راه یافت و تا سال ۱۳۵۹نزد وی به فراگیری آواز پرداخت. البته در اردیبهشت ۱۳۵۹ و پس از مدتی وقفه در آموزش، با توجه به آشنایی اش با محمدرضا شجریان چند سالی دوره آموزش ردیف را با وی سپری کرد و سپس در کلاس دوره عالی مرکب‌خوانی، تلفیق شعر و موسیقی، جمله سازی، جمله پردازی و از همه مهمتر کلاس خودسازی به یادگیری و آموزش پرداخت. البته تا آنجا که من شنیدم آقای شجریان تاکنون بارها از شفیعی به عنوان یکی از شاگردان برگزیده خود نام برده است.

    مدیر موسسه موسیقایی رهگذر هفت اقلیم هنر در بخش دیگری از صحبتهای خود با انتقاد از نحوه حمایت های دولتی از آثار موسیقایی تصریح کرد: من بارها به این موضوع اشاره کرده ام کاری که ما و تعدادی دیگر از ناشران در عرصه موسیقی انجام می دهیم فعالیت‌هایی است که انجام آن بر عهده دولت است و این وظیفه بخش خصوصی نیست که تمام و کمال و بدون هیچ حمایتی نسبت به تولید آثار ویژه، کاری را انجام دهد.

    وی در پایان عنوان کرد: من تا یک جایی می توانم روندی را که در آن قرار داریم، ادامه دهم و در نهایت به مخاطب‌سازی فکر کنم. متاسفانه گردش اقتصادی در موسیقی کشورمان گردش درستی نیست و ما مجبوریم مانند یک پزشک که به بیمار خود رژیم تجویز می‌کند در موسیقی هم رژیم لاغری بگیریم و بدون حمایت های دولتی به فکر نگهبانی از میراث ملی خود باشیم.

    https://musiceiranian.ir/?p=45035
       
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *