امیرحسین حیدری مدیر باشگاه موسیقی نوجوان و نخستین رویداد استعدادیابی موسیقایی «تهرانُت» در گفتوگو با خبرنگار مهر ضمن ارائه توضیحاتی درباره جزییات این پروژه موسیقایی بیان کرد: براساس برنامه ریزی های انجام گرفته در باشگاه موسیقی نوجوان، تصمیم به برگزاری نخستین رویداد «تهرانُت» با هدف کشف و پرورش استعدادهای موسیقایی نوجوان دختر و پسر داریم که فراخوان آن نیز منتشر شده است.
وی افزود: «کارویژه» اصلی باشگاه موسیقی حمایت از نوجوانان دختر و پسر توانمند، مستعد و خلاق در عرصه موسیقی است. از این رو، رویداد «تهرانُت» به عنوان مسیری برای کشف استعدادهای نوجوان و پرورش آنها در باشگاه موسیقی نوجوان طراحی شده است. در این زمینه نوجوانان دختر و پسر علاقهمند میتوانند در زمینههای آهنگسازی، نوازندگی، خوانندگی و جمعخوانی شرکت کنند. توضیح اینکه ما این را می دانیم تاکنون جشنوارههای موسیقی متفاوتی در سطح کشور برگزار شده است اما «تهرانُت» یک جشنواره موسیقی نیست بلکه یک رویداد استعدادیابی است که دختر و پسر مستعد و خلاق ما با حضور در این رویداد میتواند علاوه بر اغنای شور و هیجان نوجوانی خود، مهارتها و توانمندیهای موسیقایی خویش را در برابر هنرمندان شناخته شده موسیقی به نمایش بگذارد.
مدیر باشگاه موسیقی نوجوان درباره جزییات این رویداد بیان کرد: هنرجویان موسیقی در آموزشگاهها و هنرستانهای موسیقی، گروههای نوازندگی، علاقهمندان به آهنگسازی و خوانندگی، گروههای همخوانی و تمام دختران و پسران نوجوان مستعد و خلاق در زمینه موسیقی در بازه سنی ۱۰ تا ۱۸ سال، میتوانند پس از انتشار فراخوان رویداد، مطابق با شرایطی که در آن ذکر خواهد شد، با ارسال نمونه اثر خود در این رویداد استعدادیابی موسیقایی شرکت کنند. این در حالی است که علاقهمندان برای دریافت اطلاعات تکمیلی و محتوای فراخوان می توانند به سامانه اینترنتی پروژه به آدرس www.navano.claub.ir مراجعه کنند.
حیدری ادامه داد: آنچه در این رویداد مورد توجه قرار گرفته است توجه به موضوع «استعدادیابی» به معنای واقعی کلمه است به همین منظور ما دست همه شرکت کنندگان را باز گذاشتیم که در هر قالبی که میتوانند به ارائه استعداد موسیقاییشان بپردازند، آثارشان را ارسال کنند. از طرفی توجه به گروه سنی «نوجوان» یکی دیگر از مولفه های مهم ما برای برگزاری چنین پروژه ای است که دربرگیرنده ابعاد مختلفی است. این در حالی است که هیچ محدودیت موضوعی نیز برای این رویداد در نظر گرفته نشده و همه شرکت کنندگان می توانند براساس قوانین جمهوری اسلامی ایران به ارائه آثارشان در ژانرهای مختلف موسیقایی بپردازند. چرا که هدف مهم ما کشف واقعی استعداد و خلاقیت هنرمندانی است که می توانند بدون محدودیت کارهایشان را معرفی کنند.
مدیر نخستین رویداد استعدادیابی موسیقایی «تهرانُت» در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه جمعی از هنرمندان برگزیده موسیقی کشورمان به عنوان هیات داوری و انتخاب در این دوره حضور دارند، توضیح داد: از جمله نکات ویژه ای که در این رویداد می تواند حائز اهمین باشد شرکت دخترخانم های خواننده در این پروژه است که آثارشان با داوری تعدادی از خانم های هنرمند عرصه موسیقی مورد ارزیابی و انتخاب قرار می گیرد. شرایطی که به نظرم دربرگیرنده یکی از اتفاقات ویژه ای است که می تواند مورد توجه قرار گیرد. نکته دیگر اینکه آنچه برای این پروژه در نظر گرفته شده فقط مختص به تهران نیست و همه هنرمندان و استعدادی نوجوان سراسر کشور می توانند در این پروژه حضور داشته باشند.
وی در بخش پایانی صحبتهایش بیان کرد: از جمله نکات ویژه دیگری که برای این «رویداد» طراحی شده، بخش «خانواده» است که طی آن استعدادهای نوجوان عرصه موسیقی می توانند همراه با اعضای خانواده خود پروژه هایی را تعریف و آن را در بخش ویژه خانواده ارائه دهند. شرایطی که به نظرم یکی دیگر از تفاوت های این رویداد با دیگر پروژه های استعدادیابی است. به عبارتی هنرمند نوجوان ما در این بخش می تواند همراه پدر، مادر، خواهر، برادر یا همه اعضای خانواده خود در این رویداد شرکت کند؛ مسیر ویژه ای که جایزه ویژه ای هم دارد.
دیدگاهتان را بنویسید