آلبوم بی کلام «صدای آخر دنیا» از مسعود ارزانلو، بصورت دیجیتال منتشر شده و در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش سایت خبری و تحلیلی موسیقی ایرانیان، «صدای آخر دنیا» با تنبور نوازی مسعود ارزانلو و نوازندگی تنبک پاشا کرمی در قالب ۴ قطعه بی کلام تحت عناوین «صدای آخر دنیا»، «تماشای دوزخ»، «آواز پر جبرئیل» و «آرام جان» ساخته و پرداخته شده است.
ارزانلو در مورد این اثر نوشته: «قصه ی آلبوم (صدای آخر دنیا) در پاییز ۹۸ روایت شد. روزها و شبهایی از جنس همین روزها و شبها.
قلبم از جا کنده شده بود. از کابوسی برخاسته بودم خیس و عرق ریزان و پا در کابوسی دیگر گذاشته بودم. در چنگ دردی تمام نشدنی فشرده میشدم و صداها… صداهای کرکننده. به سختی برخاستم. قدمهایی کند و آرام. در کابوسم به راه افتادم. درهایی باز و بسته میشدند. سرهایی پیدا و پنهان میشدند. زبانهایی به صدا درآمده و خاموش می شدند.
کابوسم در خیابانهای شهر می گذشت. همان خیابانی که هر روز از آن میگذشتم اما حالا طولانی تر، کشدارتر. تندتر قدم برداشتم. هر قدمی که برمی داشتم زمین زیرپایم هم فرو می ریخت. شروع به دویدن کردم. به انتهای خیابان رسیدم اما خیابان دیگری شروع شد و زمینی که ویران میشد. حالا فقط می دویدم. شوری اشک را حس می کردم. باید می رفتم. من دوزخ را به تماشا نشسته بودم.
تا به حال دوزخ را دیده ای؟ من دیدم و نشستم. به دیواری تکیه دادم و دیوار ناپدید شد. به دری تکیه کردم و در نیست شد. خودم را در آغوش گرفتم. زمین می چرخید. این کابوس را بیشتر دوست داشتم. حالا در میان صداها صدای سازم را تشخیص دادم. خودم را دیدم. زخمه می زدم. پیر شده بودم. دستانم اما جوان بود. زخمه می زدند. صدای سازم بلندتر شد. صدای آخر دنیا را که شنیده بودم زخمه می زدم. صدای آخر دنیا را شنیده ای؟»
از جمله عوامل تولید و نشر این اثر می توان به پویا پایور برای میکس-مسترینگ (استودیو۵۴)، مجید کاشانی برای طراحی گرافیک (استودیو دفتر) و سهیلا عبادی فر (مدیر تولید) اشاره کرد.
شایان ذکر است که نسخه دیجیتال آلبوم «صدای آخر دنیا» با نوازندگی مسعود ارزانلو و پاشا کرمی هم اکنون آماده شنیدن است و علاقمندان می توانند جهت خریداری اثر به صایت های معتبر موسیقی مراجعه کنند.
دیدگاهتان را بنویسید