موفقیت ۵ ایرانی در «گلوبال موزیک اواردز»

  • کد خبر : 436722
  • ۲۷ تیر ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۸
«گلوبال موزیک اواردز» (globalmusicawards) یک مسابقه موسیقی بین‌المللی است که از نوازندگان مستقل در بخش‌های مختلف تجلیل می‌کند. با اعلام برگزیدگان جدیدترین دوره‌ از این جایزه، نام پنج هنرمند ایرانی در بین برندگان مدال‌های برنز و نقره دیده می‌شود.

حسام صدفی‌نژاد، علی سعیدی و محمد سعیدی، آرمان منشئی و پویا سرایی پنج هنرمند ایرانی هستند که نامشان در بین برندگان این جایزه به چشم می‌خورد.

بر این اساس، پویا سرایی ـ آهنگساز و نوازنده سنتور ـ مدال نقره این جشنواره جهانی موسیقی را برای قطعه «بغض» (Boghz) از آن خود کرد.

همچنین حسام صدفی‌نژاد برنده‌ی مدال برنز برای قطعه موسیقی «Plasco» (پلاسکو)، گروه موسیقی برادران سعیدی به خوانندگی علی سعیدی و محمد سعیدی برنده مدال برنز برای قطعه موسیقی ایرانی «Youth» (جوونی) و آرمان منشئی برنده‌ی مدال برنز برای قطعه موسیقی «Dreams» رویاها شده‌اند.

«جایزه جهانی موسیقی» یا «گلوبل موزیک اواردز» به عنوان نهادی معتبر و بین‌المللی برای معرفی موزیسین‌های مستقل از سال ۲۰۱۱ پایه‌گذاری شد و در دوره قبلی این مسابقه نیز گروه دوئت لیرا با کار «تهران مریخ» در سبک موسیقی کلاسیکلال اور موفق به دریافت مدال طلا شده بود.

لینک کوتاه : https://musiceiranian.ir/?p=436722
  • منبع : ایسنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.