×
×

طرح اعطای نشان ابوالحسن خان صبا و عیسی خان بهادری برگزار می شود

  • کد نوشته: 428782
  • 06 اردیبهشت 1400
  • ۰
  • طرح اعطای نشان ویژه ابوالحسن خان صبا و عیسی خان بهادری برای تجلیل از مقام شامخ فعالان عرصه آموزش هنر در هنرستان‌های هنرهای زیبا از سال 1400 آغاز می شود.
    طرح اعطای نشان ابوالحسن خان صبا و عیسی خان بهادری برگزار می شود
  • سید مجتبی حسینی

    طرح اعطای نشان ویژه ابوالحسن خان صبا و عیسی خان بهادری برای تجلیل از مقام شامخ فعالان عرصه آموزش هنر در هنرستان‌های هنرهای زیبا از سال ۱۴۰۰ آغاز می شود.

    سید مجتبی حسینی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اعلام این خبر گفت: به منظور پاسداشت معلمان اموزش هنر و هنرآموزان نشان استاد ابوالحسن خان صبا در حوزه موسیقی و استاد عیسی خان بهادری در حوزه هنرهای تجسمی اعطا می شود. این نشان به دلیل نقش موثر و ارزشمند استاد ابوالحسن خان صبا و عیسی خان بهادری به نام این دو هنرمند و استاد هنر نامگذاری شده است.

    حسینی افزود: اعطای نشان ویژه ابوالحسن خان صبا و عیسی خان بهادری از امسال به مناسبت هفته معلم برگزار توسط دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری معاونت هنری می شود و در هر کدام از رشته های موسیقی و هنرهای تجسمی به یک هنرآموز هنرستان هنرهای زیبا اعطا می شود و با تدوین آیین نامه ای برای این نشان، سایر رشته های هنری نیز در سال های آینده به این طرح افزوده می شود.

    معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت و ضرورت آموزش هنر گفت: آموزش هنر عرصه مهمی است که بیش از ۱۰۰ سال در کشور ما سابقه دارد و مدارسی که برای آموزش موسیقی و هنرهای تجسمی بیش از یک قرن پیش راه اندازی شد، پایه و اساس تاسیس هنرستان‌های موسیقی و هنرهای زیبا شد. هنرستان هایی که به عنوان مراکز مهم آموزش هنر نوجوانان بخش مهمی از تاریخ آموزش هنر را رقم زدند. آموزش هنر در هنرستان ها از نظر محتوا، هنرآموزان، انتخاب هنرجویان و شیوه آموزش قابل تامل و بررسی است و بسیاری از فارغ التحصیلان هنرستان ها امروز از هنرمندان موثر، خلاق و جریان ساز هنر هستند که اگر پژوهشی با روش علمی و با توجه به شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور در این زمینه انجام شود، نقش هنرستان ها در آموزش هنر و مهارت و معرفت هنری هنرمندانی که در این مراکز آموزش دیده اند، روشن خواهد شد. آموزش‌های هنری حلقه وصل گذشته و آینده است و بر همبستگی فرزندان کشور بر محور فرهنگ و حفظ اصالت‌ها و ارزش‌ها می‌افزاید. بدین ترتیب آموزش فرآیند حساس و تأمل برانگیزی است که ضرورت التفات به آن تضمین گر ادامه راه روشن هنر است.

    حسینی در ادامه گفت: ساماندهی و توسعه کمی و کیفی هنرستان ها با توجه به پیشینه درخشان و تاثیر آنها در آموزش هنر در این دوره مورد توجه قرار گرفت و تعداد هنرستان های هنرهای زیبا در استان های مختلف کشور به ۵۰ هنرستان رسید. اعطای نشان به هنرآموزان هنرستان های هنرهای زیبا نیز بیانگر موضوع آموزش هنر و پاسداشت معلمان هنر و هنرآموزان است.

    منبع: موسیقی ایرانیان
       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *