رییس هیات مدیره انجمن صنفی هنرمندان موسیقی با ارسال نامهای به رئیسجمهور از وی خواست تا دولت با توجه به شرایط موجود از دریافت حق سهم بیمه کارگری فعالان موسیقی خودداری کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اطیابی رییس هیات مدیره انجمن صنفی هنرمندان موسیقی با ارسال نامهای به رییس جمهور که رونوشت آن به محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ارسال شده، از وی خواست تا دولت با توجه به شرایط موجود ناشی از شیوع بیماری کرونا از دریافت حق سهم بیمه کارگری از فعالان عرصه موسیقی خودداری کند.
در متن این نامه آمده است:
«جناب آقای دکتر حسن روحانی / رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران / با درود و احترام
هجوم ویروس ناشناخته کرونا، تمامی ما ایرانیان را در وضعیتی ناگوار و شکننده قرار داده است.
در تبعیت از دستورات پیشگیرانه بهداشتی، بسیاری از اماکن پرتردد چون، سینماها، تالارهای کنسرت موسیقی بسته شدهاند، مدرسهها و دانشگاههای دولتی و خصوصی تعطیل و آموزشگاههای آزاد نیز به ناچار و برای پیشگیری از آسیبهای جدی دچار وقفه کاری شدهاند.
صنف موسیقی نیز که از جمله استفادهکنندگان اصلی از چنین اماکنی است، بنابر تعهد خود نسبت به سلامت جامعه و در جهت گذر هرچه سریعتر از وضعیت تاسفبار کنونی فعالیت خود را متوقف کرده است.
تدریس در آموزشگاههای موسیقی که امروزه مهمترین مراکز درآمدی اعضای صنف موسیقی است، تعطیل شده و لاجرم آسیبی جدی بر کسب و کارشان وارد شده، وضعیتی که زمان تداوم آن برای همگان نامشخص است.
انجمن صنفی هنرمندان موسیقی نیز در تبعیت از چنین تصمیمی از اعضای خود خواسته که پذیرای چنین شرایطی باشند و توصیههای وزارت بهداشت و دستورات مرتبط را رعایت کنند.
بسیاری از اعضای صنف اما وضعیت اقتصادی مناسبی ندارند و بیکاری و توقف فعالیتهای آنها بویژه در آستانه سال نو، آسیبهای جدی بر معیشتشان وارد ساخته و میسازد. هنرمندانی که اکثریت ایشان در وضعیتهای عادی نیز با توجه به محدودیتها و بیمهریهای معمول دشواریهای فراوان معیشتی دارند و گاه حتا از توان پرداخت سهم حق بیمه خود نیز ناتوانند.
در چنین شرایطی بحرانی، انجمن صنفی هنرمندان موسیقی تقاضا دارد و پیشنهاد میکند، دولت محترم هرچه در توان دارد در تعدیل وضعیت موجود همه آحاد جامعه و بویژه اهالی محترم هنر و موسیقی بهکار گیرد و به عنوان نمونه سهم بیمه کارگری این حوزه را برای مدتی که شرایط ویژه بر کشور حکمفرماست پرداخت کند تا هنرمندان موسیقی بتوانند با تبعات و زیان کمتری این دوران دشوار را پست سر بگذارند.
علاوهبر آن گزارشهایی نیز از گوشه و کنار به دست انجمن صنفی رسیده که برخی نهادهای نظارتی تدریس از طرق آنلاین را نیز برنتابیده و محدودیتها و فشارهایی را بر مدرسان در صنوف گوناگون وارد کردهاند. مستدعی است در این زمینه نیز مساعدت فرمایید تا از برخی سختگیریها نابجا جلوگیری شود.
انجمن صنفی هنرمندان موسیقی امیدوار است با همراهی هموطنان و نیز یاری دولت بتوان چنین شرایط دشواری را هرچه سریعتر پشت سر نهاد.»
دیدگاهتان را بنویسید