×
×

نظر گیتی خامنه درباره مجری شدن بازیگران مشهور

  • کد نوشته: 315476
  • 28 مهر 1398
  • ۰
  • نظر گیتی خامنه درباره مجری شدن بازیگران مشهور

  • تسنیم نوشت: گیتی خامنه در گفت‌وگویی از بازیگرانی گفت که مجری می‌شوند و گاهی بی‌خبرترین افراد به این حوزه‌ها هستند.

    با “گیتی خامنه” مجری قدیمی و کاربلد تلویزیون صحبت کردیم؛ کسی که به آرامش و مهربانی شهره است و هر موقع نامش را می‌شنویم و چهره‌اش را می‌بینیم خاطرات کودکی برایمان تداعی می‌شود. جایی که خانم مجری می‌گفت «یک قدم عقب‌تر برو!» و واقعاً کودکان با شنیدن این عبارت با کمال میل عقب می‌رفتند!

    بخشی از این گفتگو را مرور می‌کنیم.

    به عنوان مجری قدیمی و موفق تلویزیون با حضور مجری‌بازیگرها و سلبریتی‌ها موافقید؟

    دنیای امروز دنیای تخصص‌ها است، من فکر می‌کنم اگر در هر محدوده‌ای تخصصی عمل کنیم؛ موفق‌تر خواهیم بود. به‌عنوان مثال خود من با وجود تمایلی که گاهی به دادن پاسخ مثبت به بعضی از کارگردانان بسیار توانمند سینما داشته‌ام، عرصه بازیگری را تا به حال نیازموده‌ام و استدلالم این بوده است که بیننده‌ها مرا در قالب و نقش تلویزیونی‌ام دیده و پذیرفته‌اند. اجازه بدهیم این عرصه را بیشتر کسانی درنوردند که خاک سینما خورده‌ و با ایفای نقش‌های مختلف زیسته‌ و تجربه کسب کرده‌اند و بازیگری اولویت و انتخابشان بوده است.

     در این رابطه ابداً منظورم تأیید انحصارطلبی و تشکیل و حفظ بعضی محدوده‌ها و عدم اجازه ورود به تازه واردها، ایده‌ها و استعدادهای جدید نیست؛ فقط معتقدم خوب است جایگاه‌ها به تناسب توانمندی و تجربه ارزشمندی که طی کار پیوسته به‌دست آمده است به افراد اختصاص پیدا کند. بگذریم که مثلاً شخص من احتمالاً اصلا در این زمینه استعدادی نداشته باشم! البته استثنائات همیشه هست. بازیگرانی که گاه به‌خوبی مجری‌ کارآزموده‌ای اجرا می‌کنند و یا بالعکس مجریانی که در نقش‌آفرینی موفق بوده‌اند.

     اما مشکل آنجایی پیش‌می‌آید که انتخاب این دوستان هنرمند نه بر مبنای توانمندی‌شان که بر مبنای محاسبه سود و زیان‌هایی کاملاً بی‌ارتباط به توان اجرا یا بازیگری صورت می‌گیرد و این وظایف به کسانی سپرده می‌شود که از این محدوده‌ها بی‌خبرترین افرادند و از عدم تناسب چنین انتخاب‌هایی شگفت‌زده و سرخورده می‌شوند.

    فکر می‌کنم اگر میزان توان دوستان و همکاران من به‌خوبی توسط دست‌اندرکاران و مدیران محک زده شود و از وجود آنها با توجه به این شناخت به‌شکل مطلوب استفاده شود،‌ برنامه‌ها قابلیت جذب مخاطب را باز خواهند یافت.

     

       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *