آهنگساز و نوازنده شناخته شده موسیقی ایرانی در تشریح تازهترین فعالیتهای خود از آمادهسازی بیش از هزار صفحه نت برای تولید آثار جدید و آغاز پروژه «نغمهای درهیچگاه» خبر داد.
نوید دهقان آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی در گفتگو با خبرنگار مهر توضیح داد: با توجه به اینکه طی ماههای اخیر شرایط مناسبی در موسیقی وجود ندارد اما من همچنان تلاش میکنم تا فارغ از کارهای آموزشی و پژوهشی که در حوزه موسیقی انجام میدهم در حوزه تولید نیز به فعالیتم ادامه بدهم. کما اینکه در همین مدت بیش از هزار صفحه نُت نوشتم که دربرگیرنده آثار متفاوتی در حوزه موسیقی ایرانی است و امیدوارم روزی شرایط آن فراهم شود که بتوان آنها را به مرحله اجرا برسانم.
وی ادامه داد: برنامهریزیهایی هم برای برگزاری کنسرتهایی در شهرستانها انجام دادم که قرار است در قالب پروژه «نغمهای در هیچگاه» با سازبندی مختصرتری نسبت به آنچه در گروه «قمر» ارائه میدادیم، به مخاطبان ارائه شود. این پروژه با توجه به مختصاتی که برای آن تعریف شد با ترکیب مختصری در حوزه سازبندی اجرا شده و پروژهای متفاوت از کارهای ما در گروه «قمر» است. البته پیش بینی ما این است که اجراهای ما تابستان امسال در شهرهای کاشان، اصفهان و یزد پیش روی علاقه مندان قرار گیرد. این پروژه حدود سه سال پیش در فرهنگسرای نیاوران اجرا شد اما در همان زمان مسکوت باقی ماند ولی ما علاقه مند بودیم که در فرصت جدید دوباره فضای کار را فراهم کنیم.
این نوازنده و آهنگساز ایرانی در پاسخ به پرسشی مبنیبر تولید آلبوم تازه هم گفت: اهالی موسیقی میدانند که در شرایط فعلی تولید آلبوم یکی از دشوارترین کارهایی است که هنرمندان میتوانند انجام دهند. متأسفانه شرایط بازار تولید به قدری سخت شده که کمتر هنرمندی حاضر میشود در این حوزه کاری را روانه بازار کند چرا که جز ضرر و زیان اقتصادی که به همراه دارد نمیتواند دربرگیرنده دستاورد مناسبی در این عرصه باشد. از سوی دیگر ماجرای عدم رعایت قانون کپی رایت شرایط را از آن چیزی که هست بدتر کرده و ما هم هرچه در این حوزه فریاد زدیم به جایی نرسید. از این جهت و با توجه به شرایط بی رحمانهای که در این بخش وجود دارد فعلاً تولید آلبوم مگر استثنا اصلاً به صلاح نیست.
دهقان تصریح کرد: من قطعاً هنرمند کم کاری نیستم شاید در همین دوسالی که به نظر میآید کارهای کمتری انجام دادم، بیش از ۱۰ سال کار کرده باشم. اما برای عرضه چنین کارهایی باید فرصت و بسترهای مناسبی در چرخه تولید وجود داشته باشد که متأسفانه در حال حاضر اصلاً وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید