به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وحید قاسمی مدیر رویدادهای شهری سیوهفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: «بنا نیست که این جشنواره بهعنوان یک رویداد ایزوله برگزار شود که هیچ تعاملی با محیط ندارد و تاثیری روی محل برگزاری ندارد. به همین منظور تلاش شده مانند سایر رویدادها و فستیوالهایی که ارزش افزودهای برای شهر دارند، این جشنواره نیز ارزش افزودهای داشته و روی ارتقای کیفی زندگی شهروندان اثرگذار باشد.»
او تاکید کرد به همین منظور، کل جشنواره به بافت تاریخی تهران آمده است و در مرکز شهر برگزار میشود.
قاسمی با اشاره به اینکه افزایش مکانهای مرتبط با جشنواره را روشی است که باعث میشود تعداد بیشتری از شهروندان از برنامههای جشنواره بهره بگیرند، گفت: «با همین رویکرد، جشنواره جهانی فیلم فجر در دو، سه سال گذشته به نوعی توانسته تبدیل به یک برند شود. در همین راستا رضا میرکریمی و سایر برگزارکنندگان جشنواره تصمیم گرفتهاند این رویکرد را نهادینه کنند و دپارتمانی تعریف شد که نتیجهاش طراحی گذر سینما در خیابان برادران مظفر با رویکرد سینما بود.»
مدیر رویدادهای شهری سیوهفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر نصب بیلبوردهای شهری با جملات معروف سینما در فضای شهری را یکی دیگر از جلوههای بصری جشنواره در فضای شهری دانست.
او در این باره افزود: «این گذر به وجه مردمی سینما توجه دارد و هر شب چند برنامه متفاوت خواهد داشت. برنامههای گذر از ساعت ۱۷:۳۰ شروع میشود و تا ۱۲ شب ادامه دارد. موسیقی خیابانی منتخبی از موسیقیهای سینمایی داریم و تعدادی هنرور بعضی صحنههای فیلمها را اجرا میکنند. موسیقی اقوام و پنلهای فیلمنامهخوانی از دیگر برنامههای ثابت گذر هستند و هر شب با نمایش یک فیلم به پایان میرسد.»
خیابان برادران مظفر که در ضلع شرقی سینما فلسطین قرار دارد، پیش از این سنگفرش شده و محل مناسبی برای حضور شبانه شهروندان است.
گذر سینما همزمان با سیوهفتیمن جشنواره جهانی فیلم فجر از ۲۹ فروردین تا ششم اردیبهشت ۱۳۹۸ در تهران از ساعت ۱۷ الی ۲۴ همه روز در خیابان برادران مظفر برگزار خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید