×
×

«آواهای سرزمین مادری» کتاب گویا شد

  • کد نوشته: 214271
  • خبرنگار موسیقی ایرانیان
  • دوشنبه, ۲۶ام آذر ۱۳۹۷
  • ۰
  • یک پژوهشگر عرصه موسیقی از انتشار مجموعه کتاب گویای «آواهای سرزمین مادری» با موضوع موسیقی اقوام ایران در قالب هفت جلد خبر داد.

    «آواهای سرزمین مادری» کتاب گویا شد
  • یک پژوهشگر عرصه موسیقی از انتشار مجموعه کتاب گویای «آواهای سرزمین مادری» با موضوع موسیقی اقوام ایران در قالب هفت جلد خبر داد.

    نیکو یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انتشار کتاب گویای «آواهای سرزمین مادری» توضیح داد: سال های زیادی است که در عرصه پژوهش های فرهنگی هنری فعالیت می کنم و یکی از مهم ترین دغدغه هایی که روی آن تمرکز دارم موضوع موسیقی اقوام ایران است که دوست داشتم به نمونه مدون و مکتوبی در این زمینه برسیم از این رو کارهای پژوهشی خود را در این زمینه آغاز کردم که نتیجه آن انتشار چند اثر تالیفی صوتی در حوزه موسیقی نواحی ایران شد.

    به گفته وی، فعلا آثاری از موسیقی لری، ترکمن، خراسان، کردی، بختیاری و ترکمن در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.

    وی افزود: با وجود تمام تلاش هایی که در عرصه موسیقی اقوام ایران انجام گرفته اما هنوز نمونه های مکتوبی که بتواند مورد استفاده مخاطبان قرار گیرد، وجود ندارد بنابراین من به سهم خود تلاش کردم تا با نگاهی فارغ از دسته بندی های های جغرافیایی به صورت جز به جز موسیقی ها را مورد بررسی قرار دهم.

    این پژوهشگر موسیقی با اشاره به اینکه در برخی از مناطق ایران بسیاری از موسیقی های محلی به طور کامل از یادها رفته است، توضیح داد: من به دلیل انگیزه بسیار فراوانی که برای تحقق اهدافم داشتم دنبال این ملودی های نایاب را گرفتم و با مکافات فراوان آنها را پیدا کردم. مجموعه ای که هم اکنون در قالب یک کتاب گویا به مخاطبان ارایه شده، تلاشی برای ارایه بخشی از آواهای سرزمین ایران است که امیدوارم بتواند مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.

    این پژوهشگر در پایان بیان کرد: ما در این پروژه علاوه بر معرفی موسیقی اقوام ایرانی در هر منطقه به معرفی آداب و آیین های مربوط نیز پرداخته ایم ضمن اینکه در پایان هر کتاب نیز تلاش کردیم به موضوع سازشناسی بپردازیم و سازهای منسوخ شده هر منطقه را نیز معرفی کنیم. من در این پژوهش کوشش خود را انجام داده ام که تمامی پژوهش های انجام گرفته ذره ذره و با دقت فراوانی انجام پذیرد زیرا هرکدام از این آثار گنجینه ای بی بدیل از موسیقی اقوام ایران هستند که باید به همه مردم شناسانده شود.

    https://musiceiranian.ir/?p=214271
       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *