×
×

انتقاد شدید میدیا فرج نژاد

  • کد نوشته: 165
  • 11 دی 1348
  • ۰
  • مجله موسیقی ایرانیان – ابراهیم مولائی: بیست و پنجمین جشنواره موسیقی فجر اواسط اسفند با حضور گروه های داخلی و خارجی شروع به کار خواهد کرد . خبرنگار مجله موسیقی ایرانیان برای نقد و بررسی این رویداد به سراغ «میدیا فرج نژاد» آهنگساز جوانی که سابقه همکاری با بزرگان موسیقی ایران را دارد رفته است. در ادامه می توانید صحبت های وی را در این زمینه بخوانید.

  • سایت موسیقی ایرانیان – ابراهیم مولائی: بیست و پنجمین  جشنواره موسیقی فجر اواسط اسفند با حضور گروه های داخلی و خارجی شروع به کار خواهد کرد . خبرنگار مجله موسیقی ایرانیان برای نقد و بررسی این رویداد به سراغ «میدیا فرج نژاد» آهنگساز جوانی که سابقه همکاری با بزرگان موسیقی ایران را دارد رفته است. در ادامه می توانید صحبت های وی را در این زمینه بخوانید.

    «میدیا فرج نژاد» با انتقاد از مسولین برگزار کننده جشنواره موسیقی فجر گفت: «وقتی صحبت از جشنواره می کنیم ، ابتدا باید اهداف برگزاری کاملا روشن بیان شود  و در جهت اهداف  بودجه ی مناسبی را اختصاص بدهیم و برای برگزاری بهتر و کارآمد از گروه های فعال و اساتید دعوت  به عمل بیاوریم و غیر از تمامی اینها ، پیشینه ای درخشان و یا حداقل قابل بررسی داشته باشیم و نیز برگزار کننده ای قدرتمند که مورد  اعتماد و اطمینان اهالی موسیقی باشد . وقتی با دقت نگاه کنیم متوجه می شویم که بسیاری  از پارامترهای بالا در جشنواره ی فجر رعایت نشده و همین امر موجبات عدم همکاری بسیاری از هنرمندان ما را فراهم کرده است.»
    وی با اشاره به برنامه ریزی اشتباه برگزار کنندگان جشنواره، افرود: «برنامه ریزی دقیق نیست ، گروه ها به دلیل عدم برنامه ریزی صحیح برای اجرا آمادگی کامل ندارند ، نحوه ی انتخاب گروه ها و کارشناسی آنها گاها بحث برانگیز است و در کل شاهد اتفاق خجسته ای در این جشنواره نیستیم و این را هم اضافه کنید که تبلیغات انجام شده بر روی این جشنواره از سوی رسانه بسیار ضعیف است. خب ، هنرمند با شرایط گفته شده به چه دلیل و امیدی باید در این جشنواره شرکت کند . همین است که ما هر سال شاهد نقاط ضعف بیشتری در این جشنواره هستیم و گروه هایی که هر ساله در این جشنواره شرکت می کردند و دارای مقام نیز بودند اکنون از حضور سر باز می زنند و انگیزه ای ندارند.»
    فرج نژاد درباره سطح جشنواره موسیقی فجر و اینکه گفته می شود جشنواره در سطح بین المللی برگزار می شود خاطرنشان کرد : «درباره ی بین المللی بودن جشنواره ی فجر  باید بگویم که  گویا تعریف  از بین المللی بودن ناصحیح است چرا که گروه های خارجی شرکت کننده در این جشنواره غالبا گروه های درجه سه و چهار کشورهای دیگر هستند و این را هم در نظر بگیرید که بسیاری از کشورهای صاحب موسیقی در کل این جشنواره را برای حضور موثر ، به رسمیت نمی شناسند و با توجه به گستره ی وسیع موسیقی در کشور ما و پیشتازی هنر موسیقی ما در منطقه این امر بسیار جای بررسی دارد که چرا آن طور که شایسته است این جشنواره برگزار نمی شود و چرا برای یک بار هم که شده با کارشناسی صحیح و و ایجاد شرایط برای حضور بزرگان موسیقی ایران در این جشنواره ، اعتبار آن را افزیش نمی دادند؟ با شرایط موجود برای بسیاری از اهل موسیقی این سوال وجود دارد که ، وقتی ایرادات را بر طرف نمی کنیم و هر بار بسیاری را نیز تکرار می کنیم چه اصراری وجود دارد که این جشنواره را بزرگترین اتفاق موسیقی سال بدانیم و این طور به نظر برسد که گویی هدف ، فقط مبارزه با این  تفکر است که هنر موسیقی در اجتماع ما و نزد مسوولین محجور و مورد بی مهری فراوان نیست!»

       
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *