×
×

ضایعه خیلی اسف‌بار و دردناکی برای جامعه موسیقی اتفاق افتاده است

  • کد نوشته: 120027
  • موسیقی ایرانیان
  • چهارشنبه, ۱۷ام شهریور ۱۳۹۵
  • ۰
  • هوشنگ کامکار درپی درگذشت فرهنگ شریف – نوازنده پیشکسوت تار – گفت: موسیقی ایران اگر چیزی دارد، از افرادی مانند فرهنگ شریف است که سکوی پرش موسیقی بودند. افرادی مانند او، خورشید موسیقی ملی ما هستند. سرپرست گروه موسیقی کامکارها با بیان این‌که ضایعه خیلی اسف‌بار و دردناکی برای جامعه موسیقی اتفاق افتاده است، اظهار […]

    ضایعه خیلی اسف‌بار و دردناکی برای جامعه موسیقی اتفاق افتاده است
  • ۵۷۳۴۷۷۷۷هوشنگ کامکار درپی درگذشت فرهنگ شریف – نوازنده پیشکسوت تار – گفت: موسیقی ایران اگر چیزی دارد، از افرادی مانند فرهنگ شریف است که سکوی پرش موسیقی بودند. افرادی مانند او، خورشید موسیقی ملی ما هستند.

    سرپرست گروه موسیقی کامکارها با بیان این‌که ضایعه خیلی اسف‌بار و دردناکی برای جامعه موسیقی اتفاق افتاده است، اظهار کرد: یکی از خصوصیات بارز فرهنگ شریف، صاحب سبک بودن او بود. ما نوازنده‌ی تار زیاد داریم، اما سبک شریف مشخص بود. فعالیت‌هایی که او در زمینه موسیقی ملی ایرانی داشت، بر هیچ کسی پوشیده نیست.

    او با یادآوری این‌که تمام اعضای گروه کامکارها با سازهای این اساتید بزرگ شده‌اند، ادامه داد: افرادی مانند فرهنگ شریف در گوش و قلب تمام موزیسین‌های ایرانی جا دارند. نام او در موسیقی و قلب ایرانیان هنردوست تا ابد جاودانه خواهد ماند و هیچ چیزی نمی‌تواند ارزش آن را کم کند.

    کامکار با گلایه از این‌که دست‌اندرکاران به موزیسین‌های سالخورده و پیشکسوت توجه نمی‌کنند، گفت: این موضوع بسیار باعث تأسف گروه کامکارها و شخص من است. ما اکنون اساتید زنده‌ای مانند استاد دهلوی داریم که خبری از آن‌ها به گوش نمی‌رسد و کسی نمی‌داند چگونه روزگار را سپری می‌کنند.

    به گزارش ایسنا، فرهنگ شریف -نوازنده پیشکسوت و صاحب‌سبک تار- امروز (۱۷ شهریورماه) در تهران درگذشت. براساس اعلام قرار است پیکر او ساعت ۹ صبح روز شنبه، ۲۰ شهریورماه از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تشییع شود.

    شریف با ابداع‌هایی که در نحوه‌ی انگشت‌گذاری و مضراب‌زنی در نقاط مختلف سیم‌های تار انجام داد، از این ساز صدایی متفاوت درآورد که بسیاری از کارشناسان معتقدند، زیباترین صدای تولیدشده از ساز تار است.

    فرهنگ شریف در سال ۱۳۱۰ در شهرستان آمل به دنیا آمد و از همان دوران کودکی به موسیقی گرایش زیادی داشت، به‌طوری که وقتی پدرش یک‌بار با تار قطعاتی را می‌زد، او به ذهن می‌سپرد و همان قطعات را می‌نواخت. وقتی پدر ذوق و استعداد پسرش را دید، او را تشویق کرد و به کلاس‌های استاد علی‌اکبرخان شهنازی برد. به این ترتیب، فرهنگ شریف تحت تعلیم استاد شهنازی قرار گرفت و پرورش یافت.

    https://musiceiranian.ir/?p=120027
       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *