کلیه بلیتهای کنسرت rock the pen (قلم را بچرخان) که قرار است در قالب برنامه «شب شنبه ها» در تاریخ ۲۰ آذر روی صحنه برود، به فروش رفت و اشکان خطیبی از اعلام تاریخهای جدید و تمدیدی این اجرا در روزهای آینده خبر داد.
به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»، خظیبی درباره این اجرا که به نوعی نخستین اجرای زنده مستقل این هنرمند در قالب یک خواننده است، گفت: «این اجرا اولین تجربه من در این قالب است و حتی در قالب پرفورمنس هم این کار با تجربه هایی که قبلا در ژانر تئاتر موزیکال و پرفورمنسهای موسیقایی داشته ام، تفاوتهای زیادی دارد.»
او در توضیح این تفاوتها گفت: «مهترین این تفاوتها آن است که جنبه نمایشی آن به جز دو سه قسمت عملا حذف شده است. یعنی بیشتر از همه، یک تجربه موسیقایی و تجسمی به حساب میآید. برای این کار چند دلیل داشتم. اولا که مدتهاست این پروژه که چند بخش مختلف دارد ذهن من را به خودش مشغول کرده که این اولین مرحله و فاز آن است که به اجرای آثار مهم و تاثیرگذار تاریخچه موسیقی راک ( نه صرفا راک بلکه راک اند رول) می پردازد و از موسیقی این سبک در دهه ۶۰ تا اواسط دهه ۹۰ بهره برده ایم. علیرغم اینکه در دهه ۷۰ ما گروههایی را داشتیم که به این تجارب میپرداختند و موسیقیهای این چنینی اجرا میکردند و باعث میشدند که نسل های بعدتر از خودشان از ریشه های اصلی موسیقی راک قطع نشوند و وقتی بخواهند راک داخلی یا ایرانی تولید کنند همیشه معیار بزرگتری برایشان وجود داشته باشد، این سلسله قطع شد و طبیعتا کارها کم کم رنگ و بوی دیگری گرفت. من فکر کردم که لازم است تا یادآوری دوباره ای شود. کما اینکه فکر میکنم مخاطب ایرانی با توجه به اینکه فرم یکنواختی در کنسرتهای پاپ ایران وجود دارد، تشنه اینجور اتفاق های موسیقیایی است و همان طور که حدس می زدم بلیت های این اجرا در مدت بسیارکوتاهی و در کمتر از ۴۸ ساعت و فقط با تبلیغهای اندک مجازی به فروش رفت و ما در تلاش هستیم تا برنامه را در سالن بزرگتری تمدید کنیم.»
خواننده آلبوم «ترافیک» درباره دلیل استفاده از این قبیل آثار بزرگان راک اند رول در این کنسرت خاطر نشان کرد: «دلیل اینکه چرا به سراغ این نوع موسیقی رفتم علاقهای بود که به موسیقی راک داشتم. حتی در آلبوم ترافیک و قبلتر در گروه آپولون به همراه بابک سعیدی فقط موسیقی راک ایرانی کار میکردیم. در ترافیک هم ردپای پاپ_راک خیلی روشن است. درواقع این بار تلاش کردم تا با دوستانی که این موسیقی را خوب میشناسند، در قالب یک کنسرت پژوهشی به آن بپردازیم. فراتر از آنکه انسان نیت کرده و کاری را انجام بدهد، داشتن آدمهایی در اطرافش لازم است که موسیقی را بشناسند و در زمان کوتاهی به لحاظ تمرین به استاندارد لازم و دلخواه برسند. این رکن بسیار مهمتری از نیت کردنش است و من این شانس را داشتم که در کنارم نیما رمضان، آرش سعیدی، بردیا امیری، سروش عدل واشکان آبرون را داشته باشم که اخیرا در قالب گروه کامنت تجربههای ایرانیشان خیلی پرطرفدار بوده و هم خودشان موزیسین های درجه یک و باهوش و بااستعدادی هستند.»
خطیبی افزود: «امیدوارم در دورههای بعدی اجرا دوستان دیگرم مثل علی بیرنگ هم وقت کنند و به ما بپیوندد. در کنار هنرمندان سهیل دانش اشراقی به عنوان مدیر هنری پروژه و طراح دیجیتال و تصویرگر در طول اجرا حضور دارد که بسیار کمک کننده خواهد بود و فکر می کنم باعث شود که کنسرت پژوهشی به لحاظ بصری هم اتفاق متفاوت و چشمگیری برای تماشاگران باشد.» این هنرمند در انتهای صحبت های خود نیز درباره شایعه جدایی اش از گروه محمد رحمانیان (پرچین) نیز گفت: «درخصوص اینکه من از گروه پرچین جدا شدم هم باید بگویم خیر، گروه پرچین در نیمه دوم سال برنامه از پیش تعیین شده ای نداشت و من هم از فرصت استفاده کردم و به تجارب شخصی تری که در ذهنم بود بپردازم. خیلی خوشحالم که برنامه شب شنبه ها این فرصت را به من دادند که فصل سومشان را افتتاح کنیم وامیدوارم ادامه فصل هم با همین استقبال روبرو شود.»
گفتنیست این اجرا تنها در ۲۰ آذر ۹۵ در دو سانس ساعت ۱۸ و ۲۰ در سالن «تئاتر مستقل تهران» (به آدرس: ضلع شرقی چهارراه ولیعصر، خیابان رازی، نبش کوچه زند وکیل، پلاک ۵۰) روی صحنه خواهد رفت.
دیدگاهتان را بنویسید