با آهنگسازی فردین خلعتبری و خوانندگی علیرضا قربانی

  • کد خبر : 561
  • ۱۵ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۲

ارکستر مجلسی ایرانیان که آذر ماه سال گذشته نخستین کنسرتش را در مرکز همایش های برج میلاد به روی صحنه برد، تابستان امسال دومین اجرایش را به روی صحنه می برد.

ارکستر مجلسی ایرانیان که آذر ماه سال گذشته نخستین کنسرتش را در مرکز همایش های برج میلاد به روی صحنه برد، تابستان امسال دومین اجرایش را به روی صحنه می برد.
محسن رجب پور، مدیر موسسه ترانه شرقی و اسپانسر این ارکستر در این زمینه به ایلنا گفت: آقای خلعتبری، رپرتوار تازه‌ای برای ارکستر نوشته و تنظیم کرده‌اند و ارکستر مجلسی ایرانیان از اردیبهشت ماه تمرینات خود را برای اجرای این برنامه از سر می گیرد. البته روال معمول چنین ارکسترهایی به این ترتیب است که در تمام طی سال تمرین دارند، اما به دلیل اینکه قرار بود ارکستر به روی رپرتوار تازه‌ای کار کند برای مدتی تمرینات ارکستر مجلسی ایرانیان متوقف بود.
وی اضافه کرد: اولویت ما برای برگزاری این کنسرت در شهریور ماه و در همان محل سالن همایش های میلاد است که سال گذشته کنسرت در آنجا برگزار شد، اما زمان و محل آن منوط به برنامه ریزی ها و خالی بودن این سالن در زمان مورد نظر ماست.
رجب پور از اجرای این ارکستر در سایر شهرهای کشور نیز خبر داد و گفت: پس از اجرا در تهران قرار است که ارکستر در اصفهان و شیراز نیز برنامه اجرا کند که ما هم اکنون به دنبال برنامه ریزی و یافتن سالن مناسب در این شهرها هستیم.
مدیر موسسه ترانه شرقی همچنین به اتمام اجرای ۵ خواننده پاپ طی تعطیلات نوروز اشاره کرد و آن را موفقیت آمیز خواند.
وی به نخستین تور خارج از کشور بنیامین بهادری اشاره کرد و افزود: این تور از دوم ماه می سال ۲۰۱۰ (۱۲ اردیبهشت) از کشور امریکا آغاز می شود و در کانادا ادامه پیدا می کند.

منبع: ایلنا
لینک کوتاه : https://musiceiranian.ir/?p=561

برچسب ها

مطالب مرتبط با این خبر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.