اجرای هفت گاه معلق دکتر فرخزاد لایق

کیهان کلهر، کیان سلطانی و آمستردام سینفونیتا در ضیافت جهانی «راهی به سوی ایران»

  • کد خبر : 407693
  • ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲

آنسامبل زهی «آمستردام سینفونیتا» در پروژه «راهی به سوی ایران»، در کنار کیهان کلهر و کیان سلطانی به هنرنمایی می پردازند.

پروژه راهی بسوی ایران

آنسامبل زهی «آمستردام سینفونیتا» در پروژه «راهی به سوی ایران»، در کنار کیهان کلهر و کیان سلطانی به هنرنمایی می پردازند.

به گزارش «موسیقی ایرانیان» و به نقل از وبسایت آمستردام سینفونیتا، علیرغم پاندمی کرونا، آنسامبل زهی «آمستردام سینفونیتا»-بزرگترین آنسامبل زهی هلند- در پروژه ی «راهی به سوی ایران» «هفت گاه معلق» را از فرخزاد لایق اجرا می کند.

در این اجرا، نوازنده ی میهمان، کیهان کلهر نیز سولیست قطعه ی «آتشگاه» از جاکوبسن(جاده ی ابریشم)، خواهد بود. قطعه ای از کلهر برای کمانچه و ویلنسل برای نخستین بار اجرا خواهد شد. همچنین کیان سلطانی ویولنسلیست سرشناس، قطعات فولک شیراز را به روایت آهنگساز نامدار آکادمیک، رضا والی، خواهد نواخت و در پایان کیهان کلهر و کیان سلطانی با ارکستر زهی قطعه یی را از آهنگساز جاز رامبرانت تریو،رامبرانت فرریش، ارائه می کنند.

این اجرا از ۲۹ اکتبر در آمستردام آغاز شده و به مدت یک هفته در شهرهای دیگر هلند ادامه خواهد یافت.

در یادداشت سایت آمستردام سینفونیتا می خوانیم: «در این برنامه، دو دنیای موسیقی ایرانی و موسیقی کلاسیک غربی به هم می پیوندند. آهنگساز ایرانی، فرخزاد لایق، با هفت گاه معلقش ابعاد نوینی را بر موسیقی کلاسیک ایرانی می افزاید…». خبر خوب آن که برنامه ی پنجشنبه ۲۹ اکتبر مستقیماً از طریق اینترنت قابل مشاهده خواهد بود: www.cellobiennale.nl

لینک کوتاه : https://musiceiranian.ir/?p=407693
  • منبع : موسیقی ایرانیان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.