روزنامه جوان نوشت: مردم در ماههای اخیر شرایط ویژهای را پشت سر میگذارند و اتفاقات مختلف و از جمله کرونا موجب شده زیاد خرسند نباشند ولی این وظیفه رسانههای مرجع است که با تئوریزه کردن چارچوب ایجاد نشاط معنوی، آرامش را به جامعه تزریق کنند.
کوروش سلیمانی بازیگر سینما و تلویزیون با بیان این مطلب گفت: تلویزیون و رادیو بهعنوان مهمترین رسانههای مرجع ایران باید در تمام محتواهایی که در ماه رمضان روی آنتن میفرستند بر ایجاد انگیزه و امید و افزایش نشاط معنوی مخاطب تأکید کنند ولی به نظر میرسد این موضوع آنطور که باید در صداوسیما تئوریزه و چارچوبمند نشده است.
بازیگر «آسمان من» و «وارش» ادامه داد: چه برنامههایی که در ساعات منتهی به افطار روی آنتن میروند و چه سریالهایی که پس از افطار پخش میشوند باید بنیان خود را با ایجاد نشاط معنوی گره زده باشند. مهم نیست با یک برنامه گفتوگومحور روبهرو هستیم یا یک سریال طنز، مهم نیست چهرههای معروف در برنامه یا سریال داریم یا نه، مهم آن است که در مجموع شرایطی را فراهم کنیم که مخاطب بیش از تمام زمانها از منظر معنوی به آرامش برسد و این وظیفهای است که صداوسیما باید از پس آن بربیاید.
این بازیگر با اشاره به تجربیات تلویزیونی اخیرش گفت: به عنوان مجری در برنامه افطاری «مکث» شبکه ۲ حضور داشتم که کارکردش رفتن سراغ افرادی است که در ظاهر عادی ولی در باطن بسیار متفاوتند و همین تفاوت ظاهر و باطن است که تعلیق را بالا میبرد. سلیمانی افزود: با نگاه مثبتاندیش جلوی دوربین «مکث» رفتم و در تعامل افکار با سازندگان دریافتم که اگر بتوانیم در قالبی سرراست، داستانگو و با نگاه معنوی، بیننده را آرام کنیم، قطعاً نقشی مهم در رمضان مخاطب بازی کردهایم و جالب اینکه کم نیستند مخاطبانی که نشاط معنوی این برنامه را درک کردهاند.
بازیگر «نرگس» و «پرانتز باز» درباره تفاوتهای اجرا و بازیگری گفت: اجرا هم نوعی بازیگری است ولی در اجرا خیلی بیشتر خودمان هستیم و فیالواقع از دریچه ذهنی خود واقعیمان است که برخورد با مهمان و گپ و گفت با او را مهندسی کرده و به سمت ثبات میرویم.
این بازیگر ۴۷ساله با بیان اینکه خودش مخاطب رسانههای مرجع است، عنوان کرد: کرونا و قرنطینه باعث شد نگاهها به سمت تلویزیون و رادیو بیاید و مردم خیلی بیشتر از قبل برنامههای رادیو و تلویزیون رسمی را مرور کنند. خودم هم در کنار مطالعه از بخشی از محتواهای تلویزیونی استفاده کردهام و گمانم این است هنوز هم میشود برنامه خوب و جذاب برای مخاطب تولید کرد.
دیدگاهتان را بنویسید