تسنیم نوشت: روزنامه لسآنجلس تایمز طی روزهای اخیر اقدام به انتشار فراخوانی از مبلغان دینی جهان درباره ضرورت عمل به توصیههای بهداشتی در چالش کرونا کردند؛ رفتاری که حاکی از شکاف عمیق سیاسی و امنیتی رسانهها با حکومت مرکزی است.
روزنامه آمریکایی لسآنجلس تایمز طی روزهای اخیر اقدام به انتشار فراخوانی از مبلغان دینی جهان درباره ضرورت عمل به توصیههای بهداشتی در چالش کرونا کردند که در بین این روحانیان ویدئویی از حجتالاسلام محسن مجتهدزاده مشهور به شیخ قمی منتشر کرد.
در این باره شیخ قمی به نکات قابل تأملی اشاره کرد که مشروح آن را در ادامه میخوانید.
ماجرا از این قرار است که در ایالت متحده آمریکا، هر ایالتی مستقل از حکومت مرکزی اقدام میکند و به ویژه در این چالشهای کرونا به شدت از عملکرد ترامپ ناراضیاند و او را متهم به رفتارهای احمقانه میکنند که حاضر است برای حفظ اقتصاد جان فقرا و اکثریت مردم را به خطر اندازد.
آنها معتقدند اگر ترامپ به موقع شهرها را قرنطینه میکرد و مدیریت عاقلانهتری نسبت به این چالش اِعمال میکرد، امروز تلفات کمتری در آمریکا شاهد بودیم. ضمن آنکه در کنار افکار امثال ترامپ جمهوریخواهها و طرفداران آنها مثل اوانجلیستها به عنوان مهمترین قشر مذهبی آمریکا اعتقادی به تعطیل اماکن عمومی مثل مراکز دینی و کلیساها نداشتند. همین مسئله سبب نگرانی جامعه پزشکی و دیگر گروههای حقوق بشری شد. آنها کار امثال ترامپ و اوانجلیستها را احمقانه و خطرناک قملداد میکنند. یکی از این اوانجلیستها میگفت تا روز رستاخیز بزرگ، یعنی بازگشت عیسی کلیسای ما برقرار خواهد بود.
از این جهت کادر پزشکی آمریکا به همراه دموکراتها و برخی رسانههای محلی شروع به جریانسازی علیه این تفکر کردند. از جمله اینکه روزنامههای معتبر از رهبران دینی خواستند این رفتارهای سخیفانه ترامپ و کلیساها را محکوم و به هر نحوی مردم را ترغیب به ماندن در خانه کنند و به اماکنی مثل کلیسا و مساجد نروند. از جمله روزنامههای مهمی که در این زمینه فعالیت دارد، روزنامه لسآنجلس تایمز است. این روزنامه که کمابیش گرایشهای صهیونیستی دارند، در عین حال مستقل هم عمل میکنند.
پیرو این درخواست ویدئویی با کمک رابطان خود به این روزنامه ارسال کردم با این توضیح که از سوابق تبلیغی بنده آگاهی داشتند. ابتدا به دلیل مواضع این روزنامه راضی به این کار نمیشدم، اما همین که متوجه عمکرد مستقل آنها شدم، اقدام به این کار کردم. در نهایت ویدئو را به زبان اسپانیایی ارسال کردیم و منتشر شد.
نکته دیگر در ضرورت این اقدام در این مسئله بود که هیچ روحانی مسلمانِ اسپانیاییزبان مستقر در آمریکا وجود ندارد. از این جهت در قسمت اسپانیایی زبان خود از بنده درخواست کردند. من هم بر اساس باورهای دینمان مبنی بر رعایت مسائل بهداشتی در هر شرایطی، از جمله بیماریهای مسری، رعایت حقوق شهروندی، عدم تفریط در خرید، رعایت حال فقرا و همچنین تأکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره وجوب عمل به دستورات کادر پزشکی اقدام مزبور را انجام دادم.
انتشار این ویدئو حیثیت مهمی برای آنها داشت؛ چه اینکه حکومت مرکزی آمریکا همواره رویکردهای ایرانهراسی داشته است و حالا شرایطی برای آمریکا ایجاد شده که یک روزنامه با چنین شهرتی، ویدئویی از یک ایرانی منتشر میکند و این نشاندهنده زاویه سیاسی برخی رسانهها، احزاب و گروهها با حکومت مرکزی است. این چالش به قدری آنها را مستأصل کرده که مواضع صهیونیستی خود را برای مدتی کنار زدند و حالا دست به دامن رهبران دینی دنیا از جمله ایران شدند و این جز کار خدا نیست.
۲۴۱۲۴۱
دیدگاهتان را بنویسید