مدیر کمیته امور بینالملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در تشریح تازهترین فعالیتهای انجام گرفته این بخش از تلاش برای برندسازی «موسیقی فجر» در رویدادهای جهانی سخن گفت.
اردوان جعفریان مدیر کمیته امور بینالملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره تازهترین فعالیتهای انجام گرفته در این بخش بیان کرد: طی این مدتی که در ستاد اجرایی جشنواره موسیقی فجر حضور پیدا کردم نهایت تلاش را انجام دادیم تا با دعوت از گروههای شاخص حوزه بینالملل به موضوع برندسازی موسیقی فجر در خارج از مرزها کمک کنیم. قطعاً تداوم این حرکت باعث شاخص شدن جشنواره موسیقی فجر میشود. ضمن اینکه چنین شرایطی موجب آن خواهد شد که با این افزایش اعتبار گروههای خارجی نیز انگیزه بیشتری برای حضور در این رویداد داشته باشند.
وی افزود: امسال با همیاری معاونت دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه فراخوان شرکت هنرمندان خارجی برای حضور در جشنواره بینالمللی موسیقی فجر در کشورهایی که جمهوری اسلامی ایران در آنها رایزنی فرهنگی دارند، ارسال شد و در این عرصه نیز پتانسیل خیلی خوبی شناسایی شد که قطعا در سالهای بعد میتواند مورد استفاده مسئولان برگزاری جشنواره موسیقی فجر نیز قرار گیرد. به هر ترتیب در این شرایط نقش وزارت امور خارجه کشورمان یک نقش موثر و ارزشمند است که خوشبختانه در این دوره، روند خوبی را تا اینجا طی کرده است.
این پژوهشگر و تهیهکننده آثار موسیقایی گفت: ما تلاش کردیم در دوره سی و پنجم توازنی در نحوه انتخاب گروههای شرکتکننده بخش بینالملل برقرار کنیم که در جشنواره هم شاهد حضور اجراهایی در حوزه موسیقی معاصر و هم اجراهایی در حوزه موسیقی سنتی منطقه باشیم. این نوع نگاه در حوزه موسیقی کلاسیک نیز وجود دارد تا علاقهمندان هر بخش بتوانند از اجراهای این دوره بهرهمند شوند.
مدیر کمیته امور بینالملل سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در بخش دیگری از صحبتهای خود تاکید کرد: به دلیل شرایط بودجه، تلاش شده تا با همکاری رایزنی فرهنگی کشورهای دیگر در ایران بخش عمدهای از هزینه گروههای خارجی شرکتکننده در جشنواره تامین شود که جا دارد در این چارچوب از رایزنی فرهنگی کشورهای اتریش، فرانسه و ایتالیا تشکر ویژهای داشته باشم که در این بخش همراه ستاد اجرایی بودند. به هر حال شاید در این دوره از حضور کم تعدادتر گروهها و هنرمندان خارجی بهرهمند باشیم اما به اعتقاد من این گروهها به لحاظ کیفی دارای استانداردهای قابل قبولی هستند.
جعفریان تصریح کرد: قطعاً بخش بینالملل جشنواره موسیقی فجر میتواند از شرایط کمی و کیفی بیشتری برخوردار باشد کما اینکه ما در این دوره سعی در ایجاد بستری داشتیم که رویکرد و طراحی آن بتواند دستمایهای برای سالهای آینده در جهت حضور گروههای بیشتر خارجی در جشنواره موسیقی فجر باشد.
سی و پنجمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر به مدیریت محمد اله یاری فومنی و دبیری شاهین فرهت از ۲۴ تا ۳۰ بهمن امسال برگزار میشود.
دیدگاهتان را بنویسید