کنسرت موسیقی محلی «ناصر وحدتی»، هفته دوم از اسفند ماه سال جاری در «تالار وحدت» شهر تهران، بروی صحنه می رود.
به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»، «ناصر وحدتی»، خواننده پیشکسوت و شناخته شده موسیقی گیلکی، در تاریخ ۱۱ اسفند ماه سال جاری، به دیدار هواداران خود در «تالار وحدت» می رود.
این کنسرت با گلچینی از قطعات معروف و بیاد ماندنی خطه گیلان از جمله قطعه «آها بوگو»، تقیم مخاطبان شده و شبی از شبهای زمستانی اسفند ماه را در خاطر علاقمندان یادگاری خوش خواهد نهاد.
شایان ذکر است که کنسرت موسیقی محلی «ناصر وحدتی»، ساعت ۲۱:۳۰ از تاریخ ۱۱ اسفند ماه، در «تالار وحدت» برگزار می شود و بهای بلیت این کنسرت ۴۰و ۵۰و ۶۰و ۷۰و ۸۰ هزار تومان، برآورد شده است. علاقمندان می توانند جهت خرید اینترنتی بلیتها با قابلیت انتخاب صندلی، به سایت www.iranconcert.com مراجعه نمایند.