ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهداد روحانی در چهارمین شب اجرای برنامهاش در سالن همایشهای برج میلاد به صدا درآمد.
به گزارش خبرنگار بخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ارکستر سمفونیک تهران که طی سه شب متوالی از اوایل هفته در تالار وحدت برنامه داشت،شب گذشته ـ ۲۸ تیر ماه ـ در آخرین روزهای تابستانی تیر ماه طبق وعده اعلام شده در برج میلاد به صحنه رفت.
ارکستر سمفونیک تهران همچون روال شبهای قبل قطعاتی از موسیقی متن فیلمهای برتر تاریخ سینمای جهان را نواخت.
پس از اجرای قطعهای از فیلم «پدرخوانده» و قطعهای از ریچارد استراوس، موسیقی فیلم «دور دنیا در هشتاد روز» اثر ویکتور یانگ نواخته شد.
قطعاتی از موسیقی فیلمهای «رومئو و ژولیت» و «گلادیاتور» تا «تارا» و «خارج از آفریقا» و «مولان» از جان اسمیت نیز ـ با اندکی تغییر از سوی رهبر ارکستر ـ توسط ارکستر سمفونیک تهران نواخته شد.
و سرانجام موسیقی متن فیلم «محمدرسولالله(ص)» به آهنگسازی میشل ژار نیز طبق وعدهی از پیش اعلام شده،نواخته شد.
شهرداد روحانی پس از ورود به صحنه همچون شبهای قبل توضیح کوتاهی پیش از اجرای هر قطعه به تماشاگران ارایه کرد.
و ارکستر سمفونیک تهران در پایان اجرا با تشویق حاضران، دو قطعه «گلادیاتور» و «پدرخوانده» را برای حاضران دوباره اجرا کرد و با تشویق دوباره تماشاگران دوباره به صدا درآمد.
شهرداد روحانی این بار خطاب به حاضران گفت: ما امشب هر چه بلد بودیم اجرا کردیم، فکر میکنم دیگر وقت رفتن به خانههایمان است.
پس از صحبتهای شهرداد روحانی مردم ایستادند و دقایقی اعضای ارکستر سمفونیک تهران را تشویق کردند.
در حاشیه:
میهمانانی که شب گذشته برای اجرای ارکستر سمفونیک تهرانها آمده بودند، در هنگام ورود به برج میلاد دچار مشکل شدند، در ابتدا میهمانان برای ورود دچار مشکل شدند و به آنها میگفتند هیچ هماهنگی مبنی بر ورود میهمانان انجام نشده است و سرانجام اجازه ورود داده شد.
ارکستر سمفونیک تهران با نیم ساعت تاخیر اجرای خود را در سالن همایشهای میلاد آغاز کرد.
کم بود جا برای تماشاگران در سالن حکایت از آن داشت که تعداد مهمانهای دعوت شده خیلی بیشتر از ظرفیت سالن بود، به طوری که برخیها ایستاده نظاره گر اجرا بودند و گروهی نیز به جایگاه خبرنگاران هدایت شدند.
سالار عقیلی، مهناز افشار، علی قربانی و جمعی از سینماگران از میهمانان ویژه شب گذشته بودند.
به گزارش ایسنا، ارکستر سمفونیک تهران در این اجرا قطعاتی از موسیقی متن فیلمهای سینمایی ساخته شده از سال ۱۹۴۰ تا به امروز را اجرا کرد که میتوان در این میان به آثاری از ریچارد اشتراوس، پال دوکا، ویکتور یانگ، آلفرد نیومن، جان بری، اسمیت، نینو روتا و هانس سیمر اشاره کرد.
دیدگاهتان را بنویسید