×
×

«محمدرضا عیوضی» خواننده «رنگین‌کمون هفت‌رنگ» پس از ده سال با مجموعه‌ای جدید و همکاری با چهره‌های مطرح: سعی کردم به حال و هوای دهه هفتاد برگردم

  • کد نوشته: 141857
  • 10 اردیبهشت 1396
  • ۰
  • آلبوم جدید «محمدرضا عیوضی» روز سه‌شنبه نوزده اردیبهشت منتشر خواهد شد. این مجموعه «حس خوب» نام دارد و پس از ده سال دوری این خواننده از عرصه آلبوم‌ها به بازار عرضه می­‌شود. او در آلبوم «حس خوب» با جمعی از هنرمندان سرشناس حوزه ترانه و آهنگسازی و تنظیم همکاری کرده و به سراغ فضایی عاشقانه […]

    «محمدرضا عیوضی» خواننده «رنگین‌کمون هفت‌رنگ» پس از ده سال با مجموعه‌ای جدید و همکاری با چهره‌های مطرح: سعی کردم به حال و هوای دهه هفتاد برگردم
  • آلبوم جدید «محمدرضا عیوضی» روز سه‌شنبه نوزده اردیبهشت منتشر خواهد شد. این مجموعه «حس خوب» نام دارد و پس از ده سال دوری این خواننده از عرصه آلبوم‌ها به بازار عرضه می­‌شود. او در آلبوم «حس خوب» با جمعی از هنرمندان سرشناس حوزه ترانه و آهنگسازی و تنظیم همکاری کرده و به سراغ فضایی عاشقانه رفته است. به بهانه انتشار این آلبوم دقایقی را با خواننده تیتراژ پرخاطره سریال «روزگار جوانی» هم­‌کلام شدیم و او جزئیاتی را در مورد این اثر و همچنین برنامه­‌های آینده­‌اش عنوان کرد. یکی دیگر از بحث­‌های ما با محمدرضا عیوضی هم در مورد ثبت­‌نام او در انتخابات شورای شهر تهران بود که حواشی زیادی به دنبال داشت.

    • *آلبوم «حس خوب» چند قطعه دارد و عوامل تولیدش چه کسانی هستند؟

    این آلبوم شامل ده قطعه عاشقانه است. یک کار فولکلور آذری به نام «آیریلیق» هم داریم. شش قطعه توسط «علیرضا افکاری» ساخته شده است. «حامد حنیفی»، «وحید مهراد» و «محمد خاکزاد» سایر آهنگسازان این مجموعه هستند. به ترتیب آقای «بابک صحرایی»، خانم «فریبا وکیلی»، آقای «روزبه بمانی»، آقای «داوود رحمت‌اللهی» و خانم «الناز اسفندفر» ترانه­‌سراهای حاضر در این مجموعه هستند. آقایان علیرضا افکاری، وحید مهراد، محمد خاکزاد، معین راهبر و رضا تاجبخش هم به عنوان تنظیم­‌کننده در این آلبوم هنرنمایی کرده­‌اند. میکس و مسترینگ کارها هم توسط آقای «ایمان حجت» انجام شده است.

    • *این اولین آلبوم شما پس از ده سال است اما همین مجموعه هم از حدود سه سال قبل زمزمه­‌های انتشارش شنیده می­‌‌شد. دلیل این موضوع چه بود؟

    روی تنظیم­‌ها تجدیدنظر کردیم و مایل بودیم ضمن حفظ اصالت موسیقایی، به‌روزتر هم باشد.

    • *افراد حاضر در آلبوم هم تغییر کردند؟

    اگر هم تغییری بود در آثار دوستان رخ داد.

    • *به تنظیم‌ها اشاره کردید و دوست دارم بدانم قطعات این مجموعه تا چد رنگ و بوی کارهای دهه هفتاد و هشتاد شما را دارد؟

    در این آلبوم سعی کردم به حال و هوای دهه هفتاد برگردم ولی از تنظیم‌ها و ریتم‌های جدید هم غافل نشدیم. اما در کل خواستیم که خیلی آن فضا را تغییر ندهیم چون فضای موسیقی دهه هفتاد فوق‌العاده بود. ما در این مجموعه با عزیزانی کار کردیم که در بخش ترانه و آهنگسازی و تنظیم قوی هستند و سعی کردم آنچه که شایسته مخاطبانم هست را انجام دهم. امیدوارم مورد توجه آنها قرار بگیرد.

    • *برای بعد از انتشار این آلبوم قصد برگزاری کنسرت را دارید؟

    در روزهای پس از انتشار آلبوم، انتخابات برگزار می‌شود و سپس ماه مبارک رمضان را داریم. اما احتمال دارد پیش از ماه رمضان یک کنسرت همزمان با ایام انتشار اثر داشته باشیم. البته یک مراسم رونمایی هم خواهیم داشت.

    • *طی مدتی که تولید این آلبوم را پیگیری می‌کردید در زمینه انتشار تک‌­آهنگ‌ها هم فعالیت چندانی نداشتید و فقط تیتراژ سریال «خط» با صدای شما مورد توجه قرار گرفت. در این زمینه برای آینده چه برنامه‌ای دارید؟

    دو قطعه به نام‌های «این روزا» و «حس خوب» را منتشر کردیم ولی شاید در زمان انتشار این کارها فضای مجازی بسط و گسترش زیادی نداشت که فراگیر شوند. قطعاً بعد از انتشار این آلبوم هم تک­آهنگ‌هایم را طبق برنامه مشخصی منتشر خواهم کرد.

    • *پس یعنی آلبوم بعدی شما ده سال دیگر منتشر نمی‌­شود!

    قصد ندارم دیگر اینقدر دور از بازار موسیقی باشم و می‌خواهم هر یک ماه و نیم یا دو ماه اثری را به فراخور زمان منتشر کنیم.

    • *در سال ۹۶ علاوه بر آلبوم شما، چهره‌هایی نظیر «علیرضا عصار»، «محمد اصفهانی» و «امیر کریمی» احتمالاً آلبوم‌هایشان را منتشر خواهند کرد. در حقیقت امسال سال بازگشت خواننده‌های مطرح دهه هفتاد است. فکر می­کنم رقابت سنگینی پیش‌رو داشته باشید.

    در جریان انتشار آلبوم آقای کریمی بودم اما خوشحالم از شما می‌شنوم که آقای عصار و سایر دوستان هم آلبومشان منتشر می‌شود. آقایان محمد اصفهانی، علیرضا عصار و امیر کریمی که شما نام بردید واقعاً موسیقی را خوب می‌شناسند و انتشار آلبوم‌هایشان را به فال نیک می‌گیرم. به نظرم موسیقی ایران مدیون این دوستان است و امیدوارم با بازگشت آنها محیط و بستری برای ساخت موسیقی خوب و قابل احترام برای شنونده‌ها آماده شود.

    • *اما یکی از حاشیه‌های چند وقت اخیر شما ثبت نام در انتخابات شورای شهر بود. چه شد که چنین تصمیمی را اتخاذ کردید؟

    من کارشناس اقتصاد بازرگانی و کارشناس ارشد روابط بین‌الملل هستم و دکترای علوم سیاسی دارم و علاقه‌ام به سیاست من را به این سمت می‌کشاند. فارغ از بحث سیاسی، حس می‌کنم می‌توانم به جامعه خودم در هر موضوعی کمک کنم و مقوله شوراها و به دنبال آن مجلس هم جزء مسائلی است که به آن علاقه­ دارم.

    • *مردم معمولاً نسبت به هنرمندانی که وارد این عرصه می‌شوند یک دید انتقادی دارند و می‌گویند که از شهرت خود استفاده می‌کنند.

    در سیاست هر کسی که خوب کار کند مقبول جامعه و مردم خواهد بود. اینکه هنرمندان و ورزشکاران وارد عرصه شورای شهر شدند و هیچ کاری صورت ندادند باعث ناراحتی مردم می­شود. چون آنها افرادی از جنس فرهنگ و هنر و ورزش را انتخاب کردند تا در شورای شهر، تصمیمات خوبی برای جامعه بگیرند ولی زمانی که چنین اتفاقی رخ ندهد، باعث می‌شود نگاه مردم به آنها خوب نباشد. اما فراموش نکنیم که شورای شهر به هنرمند و چهره فرهنگی نیاز دارد چون جامعه ما نیازمند مباحث فرهنگی است. شورای شهر به ورزشکار نیاز دارد تا به محیط ورزشی آشنا باشند و بتوانند برای حل مسائل این حوزه فعالیت کنند. در حقیقت شورای شهر به پزشک و مهندس و همه افراد از همه عرصه‌ها نیاز دارد. اینطور نیست که اگر هنرمندی در شورای شهر کاری انجام نداده پس بقیه هنرمندان هم نمی‌توانند کار کنند. اعتقاد دارم اگر مردم از یک هنرمند حمایت می‌کنند نباید به سادگی او را رها کنند و باید خواسته­های خودشان را از آن نماینده مطالبه نمایند. چون او باید همیشه بداند که نماینده افرادی از جامعه است که خواسته‌هایی دارند. بنده به عنوان یک هنرمند اگر وارد شورا شدم باید گزارش کارهایم را طبق خواسته‌های مردم ارائه کنم. به دوستانی که چنین کاری نمی‌کنند ایراد نمی‌گیرم اما نظر شخصی‌ام این است که باید انجام شود. به هرحال هنرمندان و ورزشکارانی داریم که تحصیلکرده هستند و سابقه مدیریتی خوب دارند و نباید به دلیل عملکرد ضعیف برخی افراد، همه را زیرسوال ببریم.

       
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *