دبیر بخش سرود جایزه بزرگ موسیقی انقلاب اسلامی ضمن اعلام تمدید فراخوان، از اجرای مرحله نهایی این بخش به شیوهای کاملا متفاوت در دو بخش خواهران و برادران خبر داد.
سیدمجتبی ذبیحی دبیر بخش سرود جایزه بزرگ موسیقی انقلاب اسلامی با اشاره به جزییات برگزاری این بخش بیان کرد: بنده مدتی است در شهرداری مشهد به عنوان مسئول خانه سرود مشغول به فعالیت هستم و در این شهر طرح اجرای سرودهای پاتوقی در دل کوچه ها و معابر شهری را اجرا می کنیم که مورد استقبال مردم مشهد واقع شده و همین موضوع باعث شد تا با آقای محسن طهرانی مدیر موسسه فرهنگی هنری کساء و دبیر جایزه بزرگ موسیقی انقلاب اسلامی آشنا شویم تا این طرح در بخش سرود این رویداد هم اجرایی شود.
وی ادامه داد: بخش سرود جایزه بزرگ موسیقی انقلاب اسلامی در این دوره به شیوه ای کاملا متفاوت برگزار می شود و ما تصمیم گرفتیم اجرای سرودها را از تالارها و سالن ها بیرون آورده و در میان مردم اجرا کنیم که ایستگاه های مترو، بوستان های شهری و امثال اینها در اولویت اجرا قرار دارد. خوشبختانه این ایده مورد توجه هنرمندان و گروه های شرکت کننده ای که فراخوان را دیدند، قرار گرفته و ما از شهرهای اصفهان و مشهد شاهد توجه بیشتری بودیم.
دبیر بخش سرود جایزه بزرگ موسیقی انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۶۰ اثر از شهرهای مختلف کشور به دبیرخانه رسیده است، بیان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از هنرمندان، گروه ها و مربیان سرود به تازگی در جریان تغییرات انجام گرفته قرار گرفته اند ما مهلت ارسال آثار را تا دهم دی ماه تمدید کردیم.
مسئول خانه سرود شهرداری مشهد با اشاره به ویژگی های بخش سرود جایزه بزرگ موسیقی انقلاب اسلامی گفت: آنچه که برای ما در بخش سرود بسیار قابل توجه بود دعوت از همه اقشار هنرمندان و گروه ها بود که بتوانند با تکیه بر موارد مطرح شده در فراخوان به تولید آثار انقلابی و ارزشی بپردازند. به عنوان نمونه ما طی روزهای گذشته آثاری را دریافت کردیم که مرتبط به مشاغلی چون فرهنگیان و حتی معلولان بود و این همان اتفاقی بود که دوست داشتیم بیفتد.
ذبیحی در بخش پایانی صحبتهای خود توضیح داد: مرحله نهایی بخش سرود جایزه بزرگ موسیقی انقلاب اسلامی هفته اول بهمن ماه با حضور گروه های مختلف سرود در دو بخش خواهران و برادران با اجراهای زنده مجزا در ایستگاه های مترو، پارک آب و آتش و بوستان مادر (وِیژه خواهران) و مراکز دیگری که جانمایی آنها به عهده ستاد جشنواره است، برگزار می شود. این در حالی است که ما غیر از داوری تخصصی بخش داوری مردمی هم داریم که شهروندان بعد از اجرای هر گروه نظر و رای خود را به شماره پیامکی که در محل برگزاری برنامه به آنها اطلاع رسانی شده اعلام می کنند تا اثر برگزیده مردم هم انتخاب شود.
دیدگاهتان را بنویسید