×
×

امضای بیش از ۶۳۰۰ هنرمند پای نامه اهالی موسیقی به ریاست جمهوری

  • کد نوشته: 119751
  • 14 شهریور 1395
  • ۱ دیدگاه
  • فهرست نهایی اسامی امضاکنندگانِ نامه‌ی سرگشاده‌ اهالی موسیقی به ریاست جمهوری اعلام شد. چندی پیش و در پی برخی محدودیت های ایجاد شده برای برگزاری کنسرت در بعضی شهرهای کشور و موضع تعجب برانگیز وزیر ارشاد در این خصوص، عده ای از فعالان حوزه موسیقی فارغ از تمایزاتِ کسوت، سبک و سیاق و هرگونه ممیزی فنی و هنری با تهیه‌ و امضای نامه ای مستقل و با تاکید بر حاکمیت قانون ملی، خواستار اعاده‌ی حیثیت حسن روحانی از موسیقی و موسیقیدانان شدند.
    +فایل PDF لیست کامل اسامی امضا کننده های نامه به رئس جمهور

    امضای بیش از ۶۳۰۰ هنرمند پای نامه اهالی موسیقی به ریاست جمهوری
  • namehفهرست نهایی اسامی امضاکنندگانِ نامه‌ی سرگشاده‌ اهالی موسیقی به ریاست جمهوری اعلام شد. چندی پیش و در پی برخی محدودیت های ایجاد شده برای برگزاری کنسرت در بعضی شهرهای کشور و موضع تعجب برانگیز وزیر ارشاد در این خصوص، عده ای از فعالان حوزه موسیقی فارغ از تمایزاتِ کسوت، سبک و سیاق و هرگونه ممیزی فنی و هنری با تهیه‌ و امضای نامه ای مستقل و با تاکید بر حاکمیت قانون ملی، خواستار اعاده‌ی حیثیت حسن روحانی از موسیقی و موسیقیدانان شدند.

    این نامه در مدت کوتاهی که در دسترس جامعه موسیقی ایران قرار گرفت توانست امضای بیش از ۶۳۰۰ نفر از اهالی این هنر را به خود جذب کند و از آنجا که فرصت جمع آوری امضاها پایان یافته قرار است فهرست نهایی اسامی امضا کنندگان به پیوست نامه به دفتر ریاست جمهوری ارسال شود.

    در بخش هایی از این نامه آمده است:
    «جناب رئیس‌جمهور بنابر آنچه گفته شد و متعاقب مشکلات اخیری که برای امنیتِ حرفه‌ای جامعه‌ی موسیقی ایران در رابطه با کنسرت‌های موسیقی ایجاد شده است دو خطر را یادآور می‌شویم. هشدار نخست افغانستان و پاکستان شدن ایران است؛ یعنی تضعیف حاکمیت قانونِ ملی. این اتفاق، که با به بازی‌گرفتنِ اعتقاد و دین و مذهب مردم و با مستمسک قراردادنِ موسیقی کلید خورده است، از طریقِ نفیِ حاکمیتِ واحد قانونی و عادی‌کردنِ ملوک‌الطوایفی شروع شده است. پذیرشِ یک نظرِ غیرقانونی توسط وزیری که برای اجرای قانون از مجلس رأی اعتماد گرفته است، بی‌شک فاجعه‌ای است که امروز موسیقی را و فردا بقیه‌ی فرهنگ و هنر و اعتبار کشور را قربانی خواهد کرد. هشدار دوم به نحوه‌ی واکنش در مقابل چنین موقعیتی بر می‌گردد. باید توجه کرد که چنین مشکلی ممکن است با یک سخنرانی آغاز شود، اما راه‌حل آن قطعاً تنها ایراد سخنرانی نیست. باید حاکمیت واحد قانون اساسی را عملاً نشان داد؛ عملی بیش از یک سخنرانی. از شما می‌خواهیم بر طبق سوگندتان پاسدار قانون اساسی کشور باشید، که این بار با قربانی‌کردنِ موسیقی و موسیقیدان به بازی گرفته شده است.

    ما، جامعه‌ی موسیقی کشور، خواستار برخورد عملی، روشن و الزام‌آورِ دولت و نظام جمهوری اسلامی در جهت احیای حق سلب‌شده‌ی مذکور و نیز تضمین جدیِ عدمِ تکرارِ این وضعیت هستیم. ما خواستار اعاده‌حیثیتِ جامعه‌ی موسیقی و احیای حرمت موسیقیدانان‌ایم. ما می‌خواهیم حداقل در حد یک شهروند عادی که حق کسب‌وکار دارد، و شما طومار حقوقش را دو سال پیش یادآوری کردید، به رسمیت شناخته شویم.»

    +از اینجا می توانید فایل PDF لیست کامل اسامی را مشاهده نمایید

       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *