روزنامه خراسان نوشت: چالش با داوران مسابقه و خواندن نظرات مخاطبان، جنبه سرگرمی مسابقه استعدادیابی شبکه ۳ را پررنگتر کرده است.
مسابقه «عصر جدید» ساختار مشخص و ثابتی دارد و ممکن است پس از مدتی، به ویژه در قسمتهایی که اجراها جذابیت کمتری دارند، فضای مسابقه یکنواخت و تکراری شود، احتمالا به همین دلیل اتاق فکر مسابقه تصمیم گرفتهاند اتفاقات جدیدی به مسابقه اضافه کنند تا در مسابقه تنوع ایجاد شود و وجه سرگرمی «عصر جدید» پررنگتر شود.
دعوت داوران به یک چالش بامزه و خواندن نظراتی که مخاطبان «عصر جدید» در فضای مجازی نوشتهاند، دو اتفاق جدید است که در قسمتهای ۱۶ و ۱۷ مسابقه شاهد آن بودیم. ۱۳ دقیقه چالش با داوران در قسمت شانزدهم پیش از شروع اجراها، احسان علیخانی سوالاتی از داوران پرسید و از آنها خواست که اگر پاسخشان منفی است، دکمه قرمز و اگر پاسخ مثبت است، دکمه سفید را بزنند.
محتوای بیشتر سوالات درباره چهار داور مسابقه بود و امین حیایی، سیدبشیر حسینی، آریا عظیمینژاد و رویا نونهالی باید پاسخ منفی یا مثبت خود را درباره سوالات مرتبط با یکدیگر اعلام میکردند. بعضی از سوالات بیشتر جنبه شوخی و سرگرمی داشتند و بعضی هم جدی بودند. ویژگی جالب چالش این بود که در طراحی سوالات، دست روی نکات خاص و بحثبرانگیزی گذاشته شده بود. به عنوان مثال، سوال «قرمز دادن و لجبازیهای آریا عظیمینژاد ریشه در کودکیاش دارد؟» کنایهای به سختگیریهای این داور و «آیا تمام استدلالهای رویا نونهالی را متوجه میشوید؟» هم کنایهای به نوع تفسیر نونهالی از اجراها بود. در این چالش داوران با یکدیگر شوخی کردند و گفتوگوهای بامزهای میان آنها شکل گرفت.
خواندن کامنتهای مردم در برنامه بعد از برنامه «دورهمی»، ظاهراً کامنتخوانی به مسابقه «عصر جدید» رسیده است. در قسمت هفدهم مسابقه، تصاویری از نظرات بامزه مردم درباره مسابقه و به ویژه داوران، نمایش داده شد و داوران یا احسان علیخانی به آن پاسخ دادند. احتمالاً به این دلیل که در واقعی بودن نظرات، شک و شبههای وجود نداشته باشد و البته جذابیت بیشتر. از روی نظرات خاصی عکس گرفته شده بود و مخاطب میتوانست جز نام کاربری فردی که نظر خود را نوشته بود، تعداد لایکهای نظر او و زمانی که آن را ارسال کرده بود، ببیند.
هرچند محتوای بیشتر نظراتی که در برنامه خوانده شد، طنز بود اما نظرات انتقادآمیزی هم درباره سختگیری آریا عظیمینژاد خوانده شد. زمان این بخش از برنامه حدود ۶ دقیقه بود، اما همین زمان کوتاه باعث شد تنوع جذابی در «عصر جدید» اتفاق بیفتد. نظرات مردم درباره این بخشها و انتشار بریدهویدئوهای آن نشان میدهد که ترفندهای جدید «عصر جدید» جواب داده و مورد پسند مخاطبان قرار گرفته است. بنابراین با توجه به تاثیر این بخشها در جذابیت مسابقه و استقبال مخاطبان، احتمالا از این پس شاهد تکرار چالش با داوران و خواندن نظرات مردم در بعضی برنامهها یا اتفاقات جدیدتری در مسابقه خواهیم بود.
دیدگاهتان را بنویسید