×
×

به یاد ساز فرهنگ شریف
آلبوم موسیقی «داغ جدایی» شنیدنی شد

  • کد نوشته: 386434
  • 31 خرداد 1399
  • ۰
  • آلبوم «داغ جدایی» اثری محمدرضا پویافر و صدای پیمان پورشکیبایی در سبک موسیقی ردیف دستگاهی ایران وارد بازار موسیقی شد.

    آلبوم موسیقی «داغ جدایی» شنیدنی شد
  • به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»، «تصنیف در مایه دشتی» مشتمل بر آثار «داغ جدایی»، «تصنیف»، «دکلمه» و «ضربی نوازی» و «تصنیف در مایه اصفهان» مشتمل بر آثار «مرهم دل»، «پیش درآمد»، «دکلمه»، «آواز و تصنیف» و «ضربی نوازی» بخش‌های مختلف این آلبوم را تشکیل می‌دهند.

    محمدرضا پویا فر نغمه‌پرداز و نوازنده تار، پیمان پورشکیبایی خواننده ترانه‌ها، مازیار حیدری نوازنده بم تار، رضا جدیدی نوازنده تمبک، صادق تعریف نوازنده کمانچه، مجید مظاهری نوازنده کمانچه، مریم نظامی نژاد گوینده، زهرا مظفری، بنفشه نصیری نژاد، منیژه خاکشور، هستی احمد عطار هم خوانان؛ عوامل اجرایی آلبوم «داغ جدایی» هستند.

    صدابرداری قطعه «داغ جدایی» در استودیو «پارت» و صدابرداری قطعه «مرهم دل» در استودیو «گرزمان» انجام گرفته است. ضمن اینکه امیر بابایی میکس و مسترینگ، فرانک فردوسی، علیرضا جزندری و صالحه بهرام پور طراحان گرافیک، فاطمه پویا فر عکس و علیرضا پویا فر تهیه کننده این آلبوم موسیقی هستند که «مکتب خانه یحیی» پخش آن را به عهده دارد.

    محمدرضا پویافر یکی از دست‌اندرکاران تولید این آلبوم در یادداشتی به بهانه انتشار اثر «داغ جدایی» نوشته است: «سالیان سرگشتگی‌ام در پی سازی که توان پاسخگویی به زیبایی‌ها و ظرایف سبک نوازندگی استاد گرانقدرم، فرهنگ شریف، را داشته باشد، هرگز فراموش نخواهم کرد. سازهای قدیمی خویش را بارها و بارها آزموده‌ام. نه! آن نغمه‌های ملکوتی که در محضر استاد یگانه‌ام به گوش جان شنیده بوده، گویی سَرِ تکرار نداشتند، تا دست تقدیر عاشقانه مرا پاسخ داد.

    تار استاد مازیار حیدری، سازی که تمامی ویژگی‌های آوایی و نوایی مطلوب مرا، همانند تار یحیی استاد فرهنگ شریف پاسخ داد و این آلبوم حاصل شور و شگفتی من از رسیدن به دل خواسته خویش است.»

    محمدرضا پویا فر از جمله هنرمندانی است که دوره آموزش هنری خود در رشته نوازندگی و آهنگسازی ساز تار را نزد استادانی چون جلیل شهناز، فرهنگ شریف و فریدون حافظی آموخته است. وی همچنین از راهنمایی‌های بزرگان دیگری چون همایون خرم و پرویز یاحقی نیز بهره برده است. ضمن اینکه برگزاری کنسرت، تولید آلبوم‌های موسیقی و حضور در حوزه آهنگسازی موسیقی ایرانی از جمله فعالیت‌های این هنرمند محسوب می‌شود.

    آلبوم با مجوز شماره ۳۳۵۸-۱۳۹۸ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماره ثبت کتابخانه ملی به شماره ۲۷۶۶۸ منتشر شده است.

    منبع: سایت خبری و تحلیلی موسیقی ایرانیان Musiceiranian.ir
       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *