×
×

هانا کامکار: فکر نمی‌کردیم ارائه نسخه فیزیکی ۱۷ سال طول بکشد

  • کد نوشته: 291485
  • خبرنگار موسیقی ایرانیان
  • شنبه, ۱۹ام مرداد ۱۳۹۸
  • ۰
  • همنشینی «چاووش از درآمد تا فرود» عصر روز گذشته جمعه ۱۸ مردادماه در خانه موزه بتهوون برگزار شد.

    هانا کامکار: فکر نمی‌کردیم ارائه نسخه فیزیکی ۱۷ سال طول بکشد
  • همنشینی «چاووش از درآمد تا فرود» عصر روز گذشته جمعه ۱۸ مردادماه در خانه موزه بتهوون برگزار شد.

    به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»،   در این مراسم علاوه بر آرش رئیسیان و هانا کامکار که کارگردانان اثر هستند، هنرمندانی چون بیژن کامکار، صدیق تعریف، صادق تعریف، نجمه تجدد، فرخ مظهری، عبدالنقی افشارنیا، قشنگ کامکار حضور داشتند.

    هانا کامکار در ابتدای این مراسم ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران در مراسم گفت: سال ۱۳۸۱ که تولید چاووش را با آرش رئیسیان آغاز کردیم، فکر نمی‌کردیم ۱۷ سال طول بکشد تا نسخه فیزیکی‌اش به دستمان برسد، ولی مجبور شدیم به این همه چشم انتظاری که امروز هجدهم امرداد در کنار عزیزان، خانواده و اساتید کانون چاووش در خانه موزه بتهوون با یاری بابک چمن آرا سختی این همه چشم به راهی شیرین شد.

    وی افزود: با انتشار نسخه فیزیکی چاووش بارمان را زمین گذاشتیم و پیش چشمان‌مان دیدیم که هر نسخه این مستند فیلم در دستان همراهان‌مان است و دلمان از این استقبال خوش شد. با وجود استقبال پسندیده‌ای که از اکران فیلم شده بود، باز هم امروز یاران و همراهان ما «چاووش از درآمد تا فرود» را همراهی کردند. در همین‌جا از همه عوامل برگزارکننده این آئین همنشینی تشکر می‌کنم.

    در ادامه رئیسیان، گفت: از سال ۱۳۸۱ که ایدۀ ساخت مستندی دربارۀ کانون چاووش شکل گرفت تا امروز که ۱۸ مرداد سال ۱۳۹۸ است موضوع این فیلم و حواشی آن بخشی جداناشدنی از زندگی من و هانا کامکار شده است. چه روزهای ضبط و گفتگو با اساتید موسیقی، چه خبرهای خوب و بد، چه به سوگ نشستن درگذشت پرویز مشکاتیان و پس از او محمدرضا لطفی، چه بیماری محمدرضا شجریان، چه اتفاقات و تحولات اجتماعی هفده سال اخیر، چه روزهای خوش تدوین فیلم، چه روزهای دربدری برای یافتن یک عکس ، یک سند یا یک تکه فیلم، چه روزهای بی‌وفایی دیدن‌ها و وفادیدن‌ها ، چه روزهای پر هیجان اکران و گپ و گفت با چاووشیان، چه نقدهای تیز و تند و مایوس کننده و نقدهای انرژی بخش و منصفانه، چه اشکهای شوق مخاطبین و حمایتها و تحسین بزرگان اهل فرهنگ و هنر، و چه و چه و چه های دیگر ، و چه امروز که این اثر بدست کاردان و وجود دغدغه‌مند بابک چمن‌آرا منتشر شد تا برای همۀ علاقمندان هنر و فرهنگ این سرزمین قابل دسترس باشد. کار ما با چاووش تمام شدنی نیست. او ما را رها نکرد و ما نیز او را رها نخواهیم کرد. تا کجا؟ تا کی ؟ نمی‌دانم.

    فیلم مستند چاووش که ابتدا گروه سینمایی هنر و تجربه اکران شد، اسفندماه سال گذشته (۲۵ اسفندماه ۱۳۹۷) در دو نسخه معمولی و نفیس توسط موسسه آوا خورشید منتشر شد و در دسترس علاقمندان قرار گرفت. در نسخه نفیس اثر، کتابی صد صفحه‌ای که جلدش با استفاده از تصویر کاست‌های چاوش طراحی شده است؛ وجود دارد. در این کتاب یادداشت کارگردان و نقدهایی درباره این فیلم گنجانده شده که به زبان انگلیسی و فرانسه نیز ترجمه شده است.

    روز گذشته در مراسم همنشینی «چاووش از درآمد تا فرود» علاقمندان و دوستداران هنر پس از خرید نسخه های نفیس و معمولی مستند «چاووش از درآمد تا فرود» با هنرمندان و اعضای چاووش عکس یادگاری گرفتند و نسخه‌های خود را توسط آنها به امضا رساندند.

    https://musiceiranian.ir/?p=291485
       

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *