×
×

روایتی از کنسرت گروه موسیقی آقای سماع در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران

  • کد نوشته: 136058
  • 20 بهمن 1395
  • ۰
  • این بار دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران شاهد اجرای بچه های کانون سندرون داون ایران در کنار گروه آقای سماع بود. همه برنامه‌های کانون سندروم داون در طول سال به‌صورت عادی برگزار می‌شود. آن روز اما کانون برنامه خاصی داشت. قرار بود بچه‌های کانون تئاتر بازی کنند، به اجرای موسیقی بپردازند و سماع کنند. در اجرای […]

    روایتی از کنسرت گروه موسیقی آقای سماع در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران
  • این بار دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران شاهد اجرای بچه های کانون سندرون داون ایران در کنار گروه آقای سماع بود.

    همه برنامه‌های کانون سندروم داون در طول سال به‌صورت عادی برگزار می‌شود. آن روز اما کانون برنامه خاصی داشت. قرار بود بچه‌های کانون تئاتر بازی کنند، به اجرای موسیقی بپردازند و سماع کنند.

    در اجرای پانزدهم بهمن خانواده بچه‌ها به دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران آمده بودند برای دیدن هنرنمایی‌شان روی صحنه. برنامه هنری فرشته های سندروم داون ایران از ساعت ۵ آغاز شد. مخاطبان این برنامه برای شرکت در این اجرای آسمانی بلیت خریده بودند تا شاید کمک‌هزینه‌ای جمع شود برای اداره کانونی که تا امروز هم، با کمک همین مردم روی پاهایش ایستاده و دوام آورده است.

    حسنی نیا سرپرست گروه آقای سماع پای ثابت برنامه‌های کانون است. خودش می‌گوید چون سفیر کانون شده است سعی می‌کند در تمامی برنامه‌ها کنار بچه‌ها باشد. برای روز جهانی سندروم داون قطعه‌ای آماده کرده است با شعری از طرف کانون. بنا گذاشته‌اند این قطعه در آیین سوم اسفند که آدم‌های مشهور می‌آیند اجرا شود.

    حسنی نیا درباره این پروسه ساخت و فرم این قطعه می گوید: این اثر با قطعات معمول موسیقی ایرانی تفاوت هایی دارد چون فرم و فضای کار در اصطلاح در قالب موسیقی ایرانی نمی گنجد. قرار گذاشته ایم تا در روز جهانی سندروم داون از این اثر رونمایی کنیم. تهیه این کار را دوست خوبم امیرمسعود هیدارن به عهده دارد.

    اینجا صحبت از حمایت و همراهی است نه ترحم و احساساتی تقلبی. بارها و بارها دیده شده که برنامه ای برای دیدار با معلولین تدارک دیده شده و آدم هایی شناخته شده در آن برنامه ها حضور پیدا می کرده اند و رفته اند تا فرصت و زمانی دیگر اما انگار اینجا با جاهای دیگر فرق دارد. کانون به میعادگاهی برای گروه آوای سماع و بچه های ساندروم داون تبدیل شده. اینجا کسی با نگاه ترحم به کسی نمی‌نگرد. اعضای گروه آقای سماع با بچه های کانون سندروم داون در بازی عشق اند.

    حسنی نیا بعد از دریافت لوحی که کانون به عنوان سرپرست گروه آقای سماع به او هدیه داده است، می گوید: این لوح، نشان ارزشمندی است که مسئولیتم را سنگین تر می کند و نگاهمان را رفق تر.

    همه با هم برای سوم اسفند آماده می شوند. این تاریخ، روز جهانی سندروم داون است و هر کس که بخواهد در آن روز به کانون سر می‌زنند.

    برنامه چند روز پیش هم انگار پیش درآمدی بود برای سوم اسفندماه که بچه‌ها به‌عنوان سماع گر به روی صحنه رفتند و حدود ۲۰ دقیقه سماع کردند. تماشاگران این برنامه هم از هنرنمایی بچه‌های کانون لذت برده بودند.

       
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *