دکتر «حسن روحانی» رئیسجمهور جمهوری اسلامی ایران، شب گذشته، ۱۲ دی ماه ۱۳۹۵، در گفتگوی تلویزیونی خود با مردم از برجام، رشد اقتصادی، مسکن مهر تا موضوع کنسرتها و شبکههای اجتماعی سخن گفت. از امنیت کشور در اوج ناآرامیها و آشفتگیهای منطقه هم روایت کرد و خواستار آن شد که اقدامات دولت را انتخاباتی تفسیر نکنند.
به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»، دکتر روحانی، در گفتگوی زنده از طریق رسانه ملی با مردم در بخشهایی از گفتگویش، از صحبتهای خود درباره کارهای دولت در موضوعات اجتماعی و فرهنگی همچون طلاق، اعتیاد، کودکان کار، زنان خیابانی، سکونتهای غیررسمی، گورخوابها و غیره گفت: «اولین تغییری که ایجاد کردیم در وزارتخانههای فرهنگی و اجتماعی بود. دولت برای حوزههای فرهنگی و اجتماعی اهمیت بالایی قائل است. در زمینه علمی، فرهنگی و دانش بنیان کارهای بزرگی انجام شده است از ۵۲ شرکت دانش بنیان به ۲۷۰۰ شرکت دانش بنیان رسیدم و کمکهایی که دولت دارد به اینها انجام میدهد. صندوق نوآوری و شکوفایی فعال است. رشد خوبی در حوزه علمی اعم از دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی داریم.»
رئیس جمهوری توضیح داد: «تلاش دولت این بود که بتواند مراحل تولید علم و فناوری را با فعال سازی شرکتهای دانش بنیان تجاری کند. مسائل اجتماعی برای ما خیلی اهمیت دارد. مسئله اشتغالی که مطرح شد به نظرم از موضوعات مهم در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است فقر و بیکاری بزرگترین پایه برای آسیبهای اجتماعی در جامعه ما است.»
وی افزود: «مسائل آسیبهای اجتماعی و فرهنگی برای ما مهم است و با هم مرتبط هستند. برای اینکه اعتیاد نباشد باید جامعه را با نشاط نگه داریم. اینقدر سر یکسری مسائل جزیی ایراد نگیریم. بعد هفتهها و ماهها و حتی بعد از سالها در بعضی شهرها میخواهد کنسرتی برقرار شود.»
روحانی اظهار کرد: «حالا برای دادن مجوز کنسرت اماکن، نیروی انتظامی و وزارت ارشاد مراحلی دارند اما یک دفعه میبینیم به خاطر یک بهانهای این کنسرت به هم میخورد، نباید در این مسائل مردم را دچار مشکل کنیم نمیگویم نیروهای مختلف به وظایف ذاتی خود عمل نکنند اما دو جور میشود عمل کرد. نباید این همه سختگیری کنیم. دین ما سهل و آسان است. اصلا خدا حکمی که مشکل آفرین باشد اصلا وضع نکرده است اینکه میبینیم خیلی پیچیده نمیتوانیم زندگی کنیم مشکل این است که ما درست اسلام را تفسیر نکردیم.»
وی افزود: «جامعه را باید بانشاط ببنیم و آزادیها را بیشتر کنیم. ۱۶ آذر امسال خیلی خوشحال بودم دانشگاههای مختلف، افراد مختلف رفتند سخنرانی کردند. امسال بیش از ۳۹۰ جلسه برای ۱۶ در دانشگاههای مختلف تشکیل شد. خود من در دانشگاه تهران شرکت کردم تمام انجمنها و تشکلهای دانشجوی نمایندگانشان آمدند صحبت کردند ۱۳ نفر از نمایندگان تشکلها در حضور من سخنرانی کردند، هم انتقادی صحبت کردند، ۱۰ نفرشان خیلی با لحن تند و ۳ نفر دیگر با لحن معتدل انتقاد کردند اما در عین حال فضای بسیار خوبی داریم. فکر نمیکنم هیچ جای دنیا این طور باشد که رئیس جمهور بنشیند و دانشجویان بیایند و با هر لحنی و شیوهای نقد و انتقاد کنند گاهی هم از حد نقد هم جلوتر بروند.»
رئیس جمهور یادآور شد: «گاهی نقدهایی که به دولت میشود غیرمنصفانه است. اگر گاهی از تخریبها ناراحت میشوم نه به خاطر دولت است. مردم ما هوشیارند و کاملا میفهمند و به خوبی تشخیص میدهند بنابراین کسانی که این کارها را میکنند خودشان ضرر میکنند. اما نگرانیام از این است که چرا اخلاق زیرپا گذاشته میشود چرا دروغ و حرف غیرواقعی و ناصحیح علیه دولت و دستگاههای دیگر گفته میشود، ما باید راستگویی و درست کاری را ترویج کنیم. در جامعه باید وحدت و اتحاد و برادری باشد اینها میتواند برای همه ما خطرناک باشد. من صریح میگویم دولت عنایت ویژهای به مسائل فرهنگی و اجتماعی دارد و آن را دنبال خواهد کرد.»
دیدگاهتان را بنویسید