حمیدرضا نوربخش گفت: اگر امضاکنندگان نامهها در انتخابات شرکت میکردند قطعا میتوانستند سرنوشت انتخابات را به طور کلی عوض کنند. پس شاید بتوان نتیجه گرفت که امضاهای آنان واقعی نبوده است.
حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی درباره انتخابات اخیر این نهاد گفت: «ما اواخر پاییز اعلام کردیم که انتخابات خانه موسیقی در اسفندماه برگزار خواهد شد و از همه طیفها و اعضا خواستیم تا با ایده بیایند و در انتخابات شرکت کنند. بارها هم به صورت رسمی از اهالی موسیقی و اعضا خواستیم تا در انتخابات حضوری پویا داشته باشند. شورای عالی ما هم در این راستا بیانیه داد. در ادامه با خواستههای منتقدین از وزارت ارشاد برای به تعویق افتادن انتخابات مواجه شدیم. برای ما این درخواست جای شگفتی داشت چرا که همیشه منتقدین انتقاد میکردند که چرا انتخابات گذشته را به تعویق انداختیم.»
وی افزود: «به هر جهت این خواسته منتقدین هم اجابت شد و دوماه انتخابات به تعویق افتاد. نظر خود من و تمام اعضای هیات مدیره این بود که در انتخابات شرکت نکنیم. اعلام هم کردیم که اگر افرادی بیایند که دلسوز باشند و ایده داشته باشند، ما ترجیحمان این است که تنها اگر این افراد دوست داشته باشند تجربیات سالهای اخیر را به صورت مشاوره بیان کنیم. اما جالب این جاست که وقتی نزدیک انتخابات شدیم، کسانی که انتقاد میکردند و احساس میشد ایده و نظری دارند، هیچ کدام شرکت نکردند. و به همین دلیل به ناچار مجبور شدیم در انتخابات کانونها شرکت کنیم. خود شما در انتخابات کانون خوانندگان که من در آن فعالیت داشتم،حضور داشتید و مشاهده کردید که، تعداد زیاد کاندیدا نیامد و دوستان به من اصرار کردند که کسی نیست و باید در انتخابات شرکت کنم.»
مدیر عامل خانه موسیقی در پاسخ به این سوال که ترکیب هیات مدیره کانونها با برگزاری انتخابات ثابت مانده با خیر نیز گفت: «ما درصدی تغییر در هیات مدیره کانونها داشتیم و عینا مانند گذشته نبوده است. نزدیک ۴۰ تا ۵۰ درصد تغییر در کانونها اتفاق افتاده است. انتخابات هیات مدیره هم در همین ماه رمضان برگزار خواهد شد.»
این خواننده موسیقی سنتی ادامه داد: «بعد از این که ما نیمی از انتخابات کانونها را برگزار کردیم مواجه با نامهای شدیم که جمعی گفتهبودند انتخابات را تحریم میکنیم. این اتفاق در حالی افتاد که همانطور که عنوان کردم، نیمی از انتخابات کانونها برگزار شده بود. این موارد حکایت از این دارد که دوستان یا انگیزهای برای شرکت ندارند و یا این که پایگاهی ندارند. شاید احساس میکنند که اگر به میان بیایند موفق نباشند چرا که به هر جهت ممکن بود پایگاه اجتماعی میان موزیسینها نداشته باشند. حال در این میان تنها ترین و ساده ترین راه، تحریم انتخابات است. اگر ما واقعا مطمئن بودیم تعداد زیادی هوادار داریم و اگر مطمئن بودیم که تمام امضاهایی که در این مدت جمعاوری شد، حقیقی بوده، حتما شرکت میکردیم. اگر امضاکنندگان نامه ها در انتخابات شرکت میکردند قطعا میتوانستند سرنوشت انتخابات را به طور کلی عوض کنند. پس شاید بتوان نتیجه گرفت که امضاها واقعی نبوده است.»
نوربخش تصریح کرد: «امسال انتخابات در مقایسه با دورههای گذشته، پرشورتر هم بود و انتخابات سالم و خوبی بود چرا که هم خود ما و هم دوستان منتقدین درخواست کرده بودند که نظارت جدی اتفاق بیفتد که خوشبختانه این اتفاق افتاد. در تمامی انتخابات کانونها چند ناظر از بخشهای مختلف وزارت ارشاد حضور داشتند و مراحل برگزاری انتخابات را رصد میکردند. حتی اطلاع دارم که وزارت ارشاد از منتقدین خواسته بود که اگر دوست دارند میتوانند در کنار ناظرین وزارتخانه حضور داشته باشند. انتخابات ما کاملا شفاف است یعنی همین الان هم اگر کسی تقاضا کند میتواند تمامی آرا دورههای قبل انتخابات خانه موسیقی را هم رویت کند.»
وی درپاسخ به این سوال که چرا به وعده «اتاق شیشهای» و ارایه هزینهکردها و درآمدهای جشنواره عمل نکردید، گفت: «ما به وعده خود پایبندیم اما متاسفانه هنوز به طور کلی تسویه حساب صورت نگرفته است و منتظریم تا این اتفاق بیفتد و بعد از آن نشست خبری را برگزار خواهیم کرد»
دیدگاهتان را بنویسید