کنسرتی که به مردم خوزستان تقدیم می شود

سهراب پورناظری با یک گروه فرانسوی بروی صحنه می رود

  • کد خبر : 430968
  • 31 تیر 1400 - 10:26
سهراب پورناظری؛ آهنگساز و نوازنده شناخته شده موسیقی ایرانی 23 جولای با گروه موسیقی ارنست در فرانسه به اجرا می پردازد. این موزیسین کنسرت پیش روی را به مردم خوزستان تقدیم می کند.

سهراب پورناظری؛ آهنگساز و نوازنده شناخته شده موسیقی ایرانی ۲۳ جولای با گروه موسیقی ارنست در فرانسه به اجرا می پردازد. این موزیسین کنسرت پیش روی را به مردم خوزستان تقدیم می کند.

به گزارش موسیقی ایرانیان، کنسرتی از همکاری سهراب پورناظری و گروه موسیقی ارنست در تاریخ ۲۳ جولای در گپویلرآلزاس فرانسه به روی صحنه خواهد رفت که پورناظری با انتشار پستی در اینستاگرام شخصی خود اعلام کرد که این اجرا را به مردم خوزستان تقدیم می‌کند.

سهراب پورناظری آهنگساز و نوازنده شناخته شده سه تار و تنبور است که تا به حال با گروه‌ها و هنرمندان مختلف از جمله همایون شجریان، شجاعت حسین خان، beyond borders project و Pacific Symphony Orchestra The همکاری داشته است.

لینک کوتاه : https://musiceiranian.ir/?p=430968
  • منبع : موسیقی ایرانیان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.