شش طرح از پژوهشگران ایرانی در نخستین دور از بورس های آینه دار توسط هیات داوران این دوره انتخاب و معرفی شدند.
به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»، در بررسی طرح های پژوهشی نخستین دور از بورس های «آینه دار» ۶ پژوهشگر ایرانی توسط هیات داوران این دوره انتخاب و معرفی شدند.
طی فراخوان دبیرخانه فستیوال موسیقی «آینه دار» و ثبت نام پژوهشگران و علاقه مندان به امر پژوهش جلسه داوری بورس های آینه دار برگزار شد و طی آن از میان شرکت کنندگان در طرح «حمایت از پژوهش فستیوال آینه دار» ۱۲ طرح به مرحله نهایی راه پیدا کردند که بر این اساس متقاضیان ضمن ارائه طرح های خود ، اهمیت و ضرورت طرح های پیشنهادی خود را در حضور هیات انتخاب بیان کردند.
براساس این گزارش پس از بررسی طرح ها و فرآیند جمع بندی نمرات توسط هیات انتخاب نخستین دور از بورس های پژوهشی آینه دار متشکل از علی مغازه ای ، مریم قرسو (دبیران فستیوال موسیقی آینه دار)، هومان اسعدی، بابک خضرایی، ساسان فاطمی و آمنه یوسف زاده ۶ پژوهشگر ایرانی به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند.
اسامی برگزیدگان مورد مطالعه این پروژه علمی و فرهنگی که در راستای حمایت از امر پژوهش و با امید ارتقا شناخت و مطالعه پرورش مند گونه های مختلف موسیقایی ایران به مرحله اجرا رسیده ، به این شرح اعلام شده است.
بهرنگ نیکآیین با پژوهش«موسیقی وآواهای عاشیقهای زنجان»، بهنام رسایی با پژوهش « مطالعه و معرفی موسیقی آیین های مذهبی زرتشتی» ، سالار ماملی با پژوهش «مطالعه ساز دف در کارگان موسیقی کردستان»، محسن محسن پور با پژوهش «مطالعه موسیقی زورخانه»، اشکان نظری با پژوهش «موسیقی هورامان»، محمد شوقی با مطالعه «جامعه شناختی مقوله انتشارات موسیقی در پنجاه سال اخیر در ایران»
دبیرخانه آینه دار ضمن تبریک به پژوهشگران شرکت کننده در اولین دوره بورس های پژوهشی از جمله منتخبان نهایی اعلام می کند که با در اختیار گذاشتن امکانات و تامین هزینه های تحقیق برای پژوهش های میدانی و فرآیند تحقیق، نتیجه تلاش و مطالعات این پژوهشگران سال آینده در قالب کتاب منتشر خواهد کرد. ضمن اینکه برگزیدگان این بورسها نیز موظف خواهند بود با تنظیم یک برنامه دقیق، طبق برنامهای مشخص و مدون در طول مدت اجرای طرح، گزارشفعالیت و پیشرفت مطالعات خودرابه دبیرعلمی فستیوال آینهدار ارائه بدهند.
آینهدار این حرکت را گامی درجهت شناخت فرهنگ شفاهی وموسیقی ایران میداندو باور داردبا توجه بهگستردگی موضوعات ناشناخته دراین زمینه و نیازفراوان به مطالعه وتفحص،ا ین پروژه تنها تلاشی برای شکل دادن به مسیری جدیتر و فراگیرتر در امر پژوهش و انتشار نتایج تحقیقات علمی محسوب میشود.
فراخوان بورسهای آینهدارهرسال ازاول مرداد تا آخرشهریوراعلام میشود. این امیدواری هم وجود دارد که این تلاش درسالهای آینده با گسترش کمی و کیفی، بتواند بسیار قویتر و بالندهتربه سمت شناخت موسیقی ایران که شاید مهمترین رکن هویتی هرقوم وملتی به شمارمیآید، پیشبرود.
دیدگاهتان را بنویسید