رییس انجمن روابط عمومی ایران از آغاز به کار نمایندگی انجمن روابط عمومی ایران در استان آذربایجان شرقی خبر داد.
معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی از برگزاری جشنواره استانی موسیقی فجر در تبریز خبرداد.
صبا، این نام بزرگ از آن شخصیتها در تاریخ است که هم در زمان حیاتش مورد بیمهری قرار گرفت و هم وقتی از این جهان رخت بربست، هجمه و تخطئه علیهاش اتفاق افتاد...
عاشیق اصغر پورمرادیانی هنرمند موسیقی عاشیقی تبریز بر اثر عارضه کرونا، دار فانی را وداع گفت.
عاشیق چنگیز بیریا؛ پیشکسوت موسیقی عاشیقی آذربایجان شرقی درگذشت.
بنیانگذار خانه عاشیقهای ایران درباره اهمیت توجه به موسیقی، گفت: ما باید برای حفظ میراث فرهنگیمان تلاش کنیم و موسیقی نیز یکی از این میراث گرانبها است.
فصل جدید برنامه شبانگاهی «مهتاب» از کانال آذری شبکه سحر در حال پخش است. معرفی افراد آشنا به هنر موسیقی فولکلور و سنتی خطه آذربایجان از رویکردهای این برنامه است.
آلبوم «لب خاموش» به آهنگسازی محمد نقوی، توسط مؤسسه فرهنگی و هنری نغمه آفرینش هنر راهی بازار موسیقی شد.
درابلو: قصدمان این است دامنه انتشار گستردهای داشته باشیم و در اینباره با چند شرکت خارجی صحبت کردهایم تا بتوانیم آلبوم را در پلتفرمهای جهانی خیلی خوب پخش کنیم.
همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی نفرات برگزیده دومین دوره جایزه کتاب سال آذربایجانشرقی معرفی شدند و علیرضا تیانیخیابانی برای کتاب «سوز هاوالاندی» در حوزه شعر معاصر به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد.
منظومه ستار خان دستانی به قلم علیرضا تیانی خیابانی (شاعر، خواننده و مؤلف سرشناس آذربایجانی) توسط انتشارات فخر آذر منتشر شده و در اختیار علاقه مندان قرار گرفت.
ایمران حیدری سازگر و نوازنده ساز عاشیقی در مورد فعالیتهای خود در روزهای کرونا و فعالیتش در بخش موسیقی آذربایجان در چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان گفت.
موسیقی ایرانیان – سحر طاعتی: عاشیق «ایمران حیدری» از عاشیقهای معروف دورهٔ معاصر، نوازنده برجسته ساز عاشیقی و پژوهشگر موسیقی آذری که سالهاست در زمینه ساخت ساز قوپوز نیز فعال است در گفتگویی تفصیلی با سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان» در خصوص عدم ثبت و ضبط موسیقی آذری، محدودیت حضور زنان نوازنده در تبریز، عدم ثبت سازهای بومی آذربایجان در یونسکو و… توضیحاتی داده که در ادامه می آید.
+ساز قوپوز امروزی خوش صداتر از سازهای قدیم است
+قوپوز پای ثابت ارکسترهای آذری
+ارکستر باستانی با سازهای دوره عبدالقادر مراغه ای در باکو تشکیل شده است
+سازهایی که الان ساخته می شود به مراتب خوش صداتر از سازهای قدیم است
+در جمهوری آذربایجان پیشرفت موسیقی زیاد بوده و در ایران یک مقدار این حرکت با کندی همراه است
+جمهوری آذربایجان در یونسکو در تلاش است سازهای دیگر را نیز ثبت کنند
+آهنگسازان ما امروزه ملودی نمی سازند
+یکی از علل موفقیت گروه «رستاک» استفاده از موسیقی محلی به شکل جدید بود