سرپرست گروه «لیان» بوشهر

  • کد خبر : 952
  • ۰۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۴

یک هنرمند موسیقی نواحی درباره‌ی ویژگی‌های یک مدیر هنری در عرصه‌ی موسیقی بیان کرد: متأسفانه توجه به موسیقی بومی و نواحی ایران فقط تبدیل به یک پُز شده است و همه‌ی مدیران شعار آن را می‌دهند، ولی به صورت جدی تاکنون کاری انجام نشده است. محسن شریفیان  بیان کرد: انتظار ما از یک مدیر موسیقی […]

یک هنرمند موسیقی نواحی درباره‌ی ویژگی‌های یک مدیر هنری در عرصه‌ی موسیقی بیان کرد: متأسفانه توجه به موسیقی بومی و نواحی ایران فقط تبدیل به یک پُز شده است و همه‌ی مدیران شعار آن را می‌دهند، ولی به صورت جدی تاکنون کاری انجام نشده است.

محسن شریفیان  بیان کرد: انتظار ما از یک مدیر موسیقی آن است که توجه بنیادی در مورد موسیقی نواحی ایران داشته باشد. چه چیز می‌تواند مهم‌تر و حیاتی‌تر از موسیقی نواحی باشد؟ کدام موسیقی اکنون در معرض خطر است؟ کدام موسیقی نشان‌دهنده‌ی هویت ایران است؟

سرپرست گروه «لیان» بوشهر تصریح کرد: دفتر موسیقی وزارت ارشاد باید نگاه‌اش را از تهران خارج کند تا تمرکززدایی شود؛ به علاوه بودجه موجود باید میان همه‌ی استان‌ها تقسیم شود.

شریفیان عنوان کرد: شیوه‌ی آموزش موسیقی نواحی سینه به سینه است اما متأسفانه این موسیقی در خود مناطق هم محروم مانده است و افرادی که بر سر کار می‌آیند، مخالف موسیقی منطقه‌اند.

این هنرمند تأکید کرد: مسوولیت فرهنگی بوشهر بعضا نمی‌گذارند موسیقی منطقه در این شهر اجرا شود؛ اما برای سازهای دیگر و موسیقی کلاسیک سرودست می‌شکنند و کاری با موسیقی بوشهر ندارند.

شریفیان درباره‌ی آلبوم «محله خامونی» که ۲۸ اسفند سال گذشته رونمایی شده؛ بیان کرد: نسخه‌های انتشار اول این آلبوم تمام شده و چاپ دوم آن نیز به زودی وارد بازار می‌شود.

وی درباره‌ی این آلبوم توضیح داد: این آلبوم متمرکز بر موسیقی بوشهری است. سازبندی آن نیز مربوط به موسیقی همین منطقه است و در آن با خوانندگی آکاصفوی؛ ۱۱ قطعه گنجانده شده و از سوی شرکت پیام کاست و پخش آونگ منتشر شده است.

شریفیان که مدتی با انتشارات «سروش» و حوزه‌ی هنری برای انتشار آثارش فعالیت کرده است درباره‌ی انتشار این آلبوم‌اش از سوی یک موسسه‌ی خصوصی گفت: انتشارات «سروش» به مخاطبان آثارم به خوبی‌سرویس نداد و محصولات آن گران است و از کارش راضی نیستم و موسسات خصوصی دلسوزانه‌تر عمل می‌کنند.

سرپرست گروه «لیان» بوشهر گفت: حوزه‌ی هنری نیز حدود دوسال پیش یک آلبوم را از من خرید و هزینه‌های آن را به من پرداخت کرد اما اثر را هنوز وارد بازار موسیقی نکرده است.

منبع: ایسنا
لینک کوتاه : https://musiceiranian.ir/?p=952

برچسب ها

مطالب مرتبط با این خبر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.