×
×

سينا سرلك در آستانه انتشار آلبوم تازه‌اش؛

  • کد نوشته: 5396
  • 28 نوامبر 2010
  • 0
  • آلبوم «فرزند ايران» با صداي سينا سرلك كه حال و هواي موسيقي دهه 60 را دارد، قبل از محرم توس موسسه آواي خورشيد منتشر مي‌شود. سينا سرلك، خواننده در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا، با اعلام گفت: اين آلبوم حال و هواي موسيقي دهه‌ي 60 را دارد و ازنظر نوع و ريتم خواندن به موسيقي آن […]

  • آلبوم «فرزند ايران» با صداي سينا سرلك كه حال و هواي موسيقي دهه 60 را دارد، قبل از محرم توس موسسه آواي خورشيد منتشر مي‌شود.
    سينا سرلك، خواننده در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا، با اعلام گفت: اين آلبوم حال و هواي موسيقي دهه‌ي 60 را دارد و ازنظر نوع و ريتم خواندن به موسيقي آن دوران نزديك است.
    وي افزود: آلبوم «فرزند ايران» در دستگاه چهارگاه و آواز اصفهان ساخته شد. دستگاه چهارگاه حالت حماسي دارد و اين قطعه نيز يك قطعه‌ ملي – ميهني است.
    اين خواننده با اشاره به اينكه اين اثر موسيقيايي به سليقه‌ي هر فرد جامعه از خاص تا عام نزديك است، خاطرنشان كرد: متاسفانه در برهه‌ي كنوني به موسيقي‌هايي توجه مي‌شود كه رنگي از موسيقي اصيل به خود ندارد و هنرمندان زحمت‌كش اينگونه برداشت مي‌كنند كه هرچه از موسيقي ملي دورتر باشند، ارزشمندترند.
    خواننده آلبوم «تيام» كه به تازگي توسط انجمن موسيقي ايران منتشر شده است، گفت: آلبوم «فرزند ايران» در رثاي بزرگي‌‌هاي ايران و مردم ايران است و مربوط به هيچ جناح خاص سياسي و اجتماعي نيست.
    وي ادامه داد: من با مناسبتي خواندن مخالفم و هيچ‌وقت ارزش هنر را فداي سليقه‌ها و جريان‌هاي مختلف سياسي و اجتماعي نمي‌كنم.
    سينا سرلك با تاكيد بر اين موضوع كه هنرمند، مديحه‌سرا نيست، اظهار داشت: تنها مولفه‌اي كه هنر را ارزشمند مي‌كند، توجه به بحران‌هاي اجتماعي و دغدغه‌هاي مردم است كه بايد در قالب هنر نمايان شود.
    در ادامه حميد بهروزي‌نيا، آهنگساز اثر موسيقي «فرزند ايران»، گفت: حال و هواي زمان حال به زمان دهه‌ي60 بسيار نزديك است و شايد يكي از دلايلي كه منجر به ساخت اين اثر با چنين فرمتي شد، به همين موضوع برمي‌گردد.
    وي افزود: اين اثر شامل ۱۰ قطعه‌ است كه اشعار آن علاوه بر مولانا از شاعران معاصر نظير سيمين ميرحسيني و اكبر دانش‌طلب انتخاب شده است.
    وي با اشاره به اينكه جواب آوازهاي اين اثر موسيقايي را رامين جزايري داده‌است، افزود: در اين اثر؛ نوازنده‌هايي چون پژهام اخواص(تمبك)، پويا سرايي(سنتور)، نوشين پاسدار(عود)، مسلم عليپور(كمانچه)، نيما نيك طبع(دف)، پارسا احتشامي(ني) و آوا ايوبي(تارس باس)؛ صداي سرلك را همراهي مي‌كنند.
    حميد بهروزي‌نيا از 8 سالگي عود را نزد عموي خود حسين بهروزي‌نيا فراگرفت و بعداز آن نزد محمدرضا رحيمي در مركز حفظ و اشاعه رفت. وي پس از تحصيل در هنرستان موسيقي، به نزد هوشنگ ظريف و ارشد تهماسب رفت. بهروزي‌نيا دوره عالي رديف را نزد داريوش پيرنياكان و آيدين عليا فراگرفت. از اين هنرمند تاكنون آثاري چون «هميشه جاويدان» و «از خاطره تا خيال» كه دو اثر دونوازي تار به همراه پيانو بوده، منتشر شده است.

       
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *