طبق مطالعات جدید دانشمندان

  • کد خبر : 44842
  • ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۸:۱۹

خوانندگان چه غذاهایی را بیشتر می خورند!؟

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد که برخی از خوراکی‌ها تأثیر منفی روی امواج صوتی صدا دارند که باعث می‌شوند صدای ما به ظاهر نامطلوب برسد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سرخ کردنی‌ها، فست فودها، کافئین و چای از مواردی هستند که تأثیر نامطلوبی روی تارهای صوتی دارند و می توانند روی کیفیت صدا آسیب وارد کنند.

مصرف هویج وعسل از مواردی هستند که باکتری ها و ویروس‌های تخریب‌گر روی حنجره را از بین می برند و افراد برای بهبود سریع تارهای صوتی خود و برای زیباتر شدن صدا باید هویج و عسل را حتماً در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.

هویج و عسل همچنین به گرفتگی صدا کمک می کند و آن را کاهش می‌دهند و استفاده از عسل طبیعی در صبحگاه باعث لطیف شدن صدا و تارهای صوتی می شود و از اختلالات صوتی نیز جلوگیری می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
لینک کوتاه : https://musiceiranian.ir/?p=44842

    برچسب ها

    مطالب مرتبط با این خبر

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.