صدای عود شاپور رحیمی پس از چهار سال شنیده شد

  • کد خبر : 433802
  • 24 آذر 1400 - 13:06
مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت روز سه شنبه بیست و سوم آذر به دیدار شاپور رحیمی نوازنده و خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی رفت.

مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت روز سه شنبه بیست و سوم آذر به دیدار شاپور رحیمی نوازنده و خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی رفت.

به نقل از روابط‌عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت، نیکنام حسینی‌پور مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت، عصر سه شنبه بیست و سوم آذر به بهانه تولد شاپور رحیمی به منزل این هنرمند پیشکسوت رفت.

در این دیدار ناصر مقدم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، فاضل جمشیدی خواننده، حکیم‌رابط رئیس انجمن موسیقی استان البرز نیز حضور داشتند.

شاپور رحیمی که چهارسال از آخرین باری که ساز نواخته بود می‌گذشت قطعاتی را با ساز عود اجرا کرد و فاضل جمشیدی با آواز او را همراهی کرد.

در انتهای مراسم نیکنام حسینی‌پور بر ضرورت حفظ میراث، خاطرات و اسناد تاریخی هنرمندان پیشکسوت توسط نهادهای فرهنگی تاکید و آمادگی موسسه برای همکاری در این امر مهم را اعلام کرد، همچنین لوحی را به نشانه سپاس برای سال‌ها فعالیت به شاپور رحیمی اهدا کرد.

شاپور رحیمی متولد ۲۳آذر ۱۳۲۶و در سال ۱۳۴۵ در برنامه کودک رادیو ایران به‌عنوان خواننده فعالیت هنری خود را آغاز کرد. سپس نزد اسماعیل مهرتاش به یادگیری ردیف وی پرداخت و پس از آن از محضر محمود کریمی، ادیب خوانساری، محمدرضا شجریان، عبدالله دوامی، نورعلی برومند بهره برد. سبک خوانندگی وی تحت تأثیر محمود کریمی است که ۱۸ سال شاگرد وی بوده‌است.

شاپور رحیمی ردیف‌های سازی و نواختن عود (بربط) را نیز نزد نصرالله زرین پنجه و منصور نریمان فرا گرفته‌است و مدرک دانشگاهی او کارشناسی عود است و در سال ۱۳۹۲ نشان درجه یک هنری به او اعطا شد.

لینک کوتاه : https://musiceiranian.ir/?p=433802
  • منبع : سایت خبری و تحلیلی موسیقی ایرانیان Musiceiranian.ir

برچسب ها

مطالب مرتبط با این خبر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.