باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: یک تهیهکننده سینما، شرایط زندگی بسیاری از اهالی این عرصه را بد توصیف و به صدابردار مطرحی اشاره میکند که این روزها بیکار شده و به کار روی ماشین روی آورده است.
امیرحسین شریفی، تهیهکننده سینما، درباره بازگشایی سینماها و جلوگیری از ضرر سینماگران و سینماداران، گفت: «نمیتوان درِ سینماها را بست. بالاخره چندین هزار نفر از این راه ارتزاق میکنند؛ یا باید یارانهای در اختیار آنها قرار داد و یا راهکار دیگری برای برون رفت از این وضعیت اتخاذ کرد. در شرایط بحران کرونا برای سینما، تهیهکننده سرمایهاش از بین میرود و همه گرفتاریها سر او خالی میشود.»
وی افزود: «به نظرم بجز باز گذاشتن سالنهای سینما و حمایت صد در صدی از سینماگران، بخش آنلاین نیز باید فعال شود. اگر مشکل قاچاق فیلم در حوزه اکران آنلاین رفع شود، این نوع نمایش به بازوی قدرتی برای سینما تبدیل میشود. جلوی سوخت شدن سرمایه فیلمها گرفته خواهد شد و آن تعداد مخاطب خاموشی که به سینما نمیروند را میتوان با نمایش آنلاین جذب کرد.»
شریفی تاکید کرد: «دولت باید از سینماگران حمایت کند، ولی این کار را انجام نمیدهد. یکی از صدابرداران خوب و متخصص سینما در این روزها نان ندارد بخورد و با ماشین کار میکند. متاسفانه از این دست آدمها زیاد داریم که روشهای درآمدزایی دیگری را در این روزها پیش گرفتند. چند روز پیش میخواستم به اصفهان بروم؛ متوجه شدم داخل یک اتاق در فرودگاه چندین نفر سیگار می کشند! چرا مکانهای این چنینی را نمیبندند که مرکز انتقال ویروس است. چرا باید سالنهای سینما که بیشترین امنیت بهداشتی را دارند، بسته شوند؟!»
این تهیهکننده در پایان گفت: «دولت و متولیان فرهنگی که توان حمایت از سینماگران را دارند، میخواهند هم سینماها باز باشد و هم خرج نکنند. با این وضع در نهایت این سینماگران هستند که به نفع دولت ضرر میکنند. یکی از کسانی که در وضعیت بدی قرار دارد، خود من هستم. قرار بود فیلم سینمایی «آوازهای سرزمین من» توسط حوزه هنری پس از چهار سال در اردیبهشت ۹۹ اکران شود که نشد. به فرض که اکران میشد، چه کسی یا ارگانی ضرر من را جبران میکرد. الان هم که اکران نشده، نمی دانم چه کاری باید انجام دهم. آیا این بلاتکلیفی و ضرر نیست؟»
دیدگاهتان را بنویسید